-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
golf VI 160h ή 122???
αξιζει τη διαφορα χρηματων το 160!!!
+1
-
+1
Άσε που στη βασική έκδοση με το 160άρι έχεις στάνταρ ESP ενώ στη βασική του 122 όχι.
Απλά το 160άρι έχει turbo+Kompressor.Για στοιχεία αξιοπιστίας κτλ.. ρώτα κάποιον κάτοχο TSi με τα 140 και πάνω από 60.000 χλμ.
Θα έχεις καλύτερες επιδόσεις απλά δε ξέρω κάθε πότε αλλάζεις κομπρέσσορα.Τουρμπίνα θα αλλάξεις και στα δύο μετά από π.χ. 100.000 ανάλογα με το πόσο δίνει ο κατασκευαστής.
Η διαφορά στην κατανάλωση είναι μικρή και πιστεύω αξίζει να έχεις 40 άλογα παραπάνω. -
για τι κόστος μιλάμε για αλλαγή κομπρεσσορα και τουρμπίνας?
-
Καλά, αν το αμάξι μείνει μαμά και συντηρείται σωστά, δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστεί άλλαγμα η τουρμπίνα..
-
Όπως επίσης κιβώτιο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλά, αν το αμάξι μείνει μαμά και συντηρείται σωστά, δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρειαστεί άλλαγμα η τουρμπίνα..στο δικο μου 1.6 HF στα 80.000χλμ λυνεις τουρμπινα γιατι ραγιζει το μαντεμι και η πολλαπλη επισης.οπωτε κανεις και επισκευη αναγκαστικα.
-
Οκ, αλλά άλλα υλικά τότε, άλλη διαχείριση τότε κλπ κλπ... Άντε να χρειαστεί συντήρηση, όχι αναγκαστικά αλλαγή...
-
Aντι να διαβαζουμε εδω και 10+ σελιδες τις μ....ιες του καθε italakia περι ομορφιας και αλλων ακρως υποκειμενικων (αντε παιδακι μου στα καλλιστεια του ant1 να ξεχαρμανιασεις), θα ηταν απειρως πιο εποικοδομητικο και ενδιαφερον να διαβαζαμε κατι ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ σχετικα με την επιλογη της εκδοσης 122 vs 160 λαμβανοντας υποψιν τους παραγοντες αξιοπιστια και κοστος συντηρησης.
Mπορείς να είσαι πιο ευγενικός την επόμενη φορά; Προσπάθησε, είμαι σίγουρος πως μπορείς.
pavlos23 -
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
Aντι να διαβαζουμε εδω και 10+ σελιδες τις μ....ιες του καθε italakia περι ομορφιας και αλλων ακρως υποκειμενικων (αντε παιδακι μου στα καλλιστεια του ant1 να ξεχαρμανιασεις), θα ηταν απειρως πιο εποικοδομητικο και ενδιαφερον να διαβαζαμε κατι ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ σχετικα με την επιλογη της εκδοσης 122 vs 160 λαμβανοντας υποψιν τους παραγοντες αξιοπιστια και κοστος συντηρησης.που τις ειδες τις μαλακιες ?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οκ, αλλά άλλα υλικά τότε, άλλη διαχείριση τότε κλπ κλπ... Άντε να χρειαστεί συντήρηση, όχι αναγκαστικά αλλαγή...δεν υπαρχει συντηρηση στην τουρμπινα.απο την στιγμη που θα λυθει κανεις επισκευη.οι τουρμπινες τωρα μπορει να ειναι πιο αξιοπιστες αλλα αντε να κρατανε καμια 20.000χλμπαραπανω.
-
Αυτό λέω ρε συ, συντήρηση στην τουρμπίνα, όχι αλλαγή.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό λέω ρε συ, συντήρηση στην τουρμπίνα, όχι αλλαγή.καλα η αλλαγη δεν συμφερει .στο δικο μου που ειναι και παλιο κανει 2000ευρω.φαντασου στο
Golf που ειναι και πιο συγχρονη ποσο θα κανει. -
ρε ιταλακια δε μας ενδιαφερει ποσο κανει η τουρμπινα στο αρχαιο καρο σου που ειχε κι ο μεγα αλεξανδρος στην επιδρομη της ασιας.
edit-[mod drdino] -
Πρόσεχε τον τρόπο σου pittas.
-
τι προσεχε τον τροπο σου ρε φιλε κι εσυ
Επιτηδες τους αφηνετε αυτους τους κολλημενους να το κανουν μπουρδελλο το τοπικ , θα με τρελλανεις ?
Τι ειπα δηλαδη ?
Κανε τον κοπο και διαβασε τα ποστ αυτου του αστειου και του αλλου που εχει και ιταλικο ονομα τζιοβανι μπουσο (για τον που***) κι αν βρεις εστω κι ενα που να μιλαει για γκολφ κι οχι για ιταλικα καρα να με κανεις μπαν -
Ο χρήστης pittas έγραψε:
ρε ιταλακια δε μας ενδιαφερει ποσο κανει η τουρμπινα στο αρχαιο καρο σου που ειχε κι ο μεγα αλεξανδρος στην επιδρομη της ασιας.
edit-[mod drdino]καταρχην δεν ειναι αρχαιο.μοντ.93καταλυτικο ειναι.πες μου τιαμαξει εχεις εσυ.
-
Δεν ειναι αρχαιο , οχι
ειναι μια παλιατζουρα 15ετιας που φρεναρεις και πετας σκουρια στον μπροστινο σου οκ , να τη χαιρεσαι
Οτι θελω εχω εγω , δεν σε αφορα -
Φυσικά και δεν θα σου πει τι αμάξι έχει εδώ. Αν θέλετε, κουβεντιάστε με πμ. Το έχω ξαναπεί, έχω βαρεθεί να το λέω, αλλά πρέπει. Τα offtopic,προσωπικά σχόλια κλπ τέρμα. Από 'δω και μπρος θα σβήνουμε. Αυτή η προειδοποίηση ισχύει και για τα υπόλοιπα θέματα φυσικά.
-
Αν δεν κατάλαβες, έπεσε σβήσιμο. Μην το συνεχίζεις. [mod drdino]
-
ΟΚ, μετά την σωστή επέμβαση του moderator θα ήταν καλό να επαναφέρουμε την αρχική ερώτηση σχετικά με το κόστος συντήρησης/επισκευής της τουρμπίνας στα TSI.
Άλλωστε οι περισσότεροι εδώ μέσα αναζητούμε πληροφορίες και γνώμες, όχι ανούσιες αντιπαραθέσεις
VW Golf VΙ