-
Πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει ένα ποστ ενός φίλου που είχε πρόβλημα με ένα S3 καινουργιο που είχε αγοράσει καθως και με το Γρατσία απ όπου το είχε αγοράσει. Δοκίμασα να το αναζητήσω να δω τι έγινε, αλλά δεν το βρίσκω... Τι συνέβη? που είναι το ποστ?
-
Πριν λίγο καιρό είχα διαβάσει ένα ποστ ενός φίλου που είχε πρόβλημα με ένα S3 καινουργιο που είχε αγοράσει καθως και με το Γρατσία απ όπου το είχε αγοράσει. Δοκίμασα να το αναζητήσω να δω τι έγινε, αλλά δεν το βρίσκω... Τι συνέβη? που είναι το ποστ?
-
-
Απ' ότι θυμάμαι το παληκάρι είχε κάνει edit το τίτλο του topic και όλα τα post του. Για αυτό δεν μπορείς να το βρεις. Υποθέτω ότι τον εξυπηρέτησαν με τη προϋπόθεση να σβήσει τα posts του εδώ. Δεν είμαι σίγουρος, για αυτο ξαναλέω ότι κάνω μια υπόθεση...
-
μήπως ξέρεις τον τίτλο του αλλαγμένου τοπικ?
ψαχνω κάποιες πληροφορίες που ειχαν δημοσιευτει εκεί... -
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
μήπως ξέρεις τον τίτλο του αλλαγμένου τοπικ?
ψαχνω κάποιες πληροφορίες που ειχαν δημοσιευτει εκεί...Νομίζω S3. Δεν είμαι σίγουρος.
-
Το βρήκα. Εύκολο ήταν τελικά.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 67&start=0 -
Φαινεται οτι ο φιλος μπηκε μεσα. Εγραψε το πρωτο ποστ. Το οποιο φυσικα εχει σβησθει απο τον ιδιο. Εκ τοτε δεν εχει μπει ξανα/ γραψει ποτε.
Ουτε καν απαντησε σε δυο σελιδες ποστ φιλων που ηθελαν να βοηθησουν. (Εκτος και αν εσβησε τα ποστ;)
Παραξενα πραγματα.
Νικος
-
κατασκοπος η καιροσκοπος?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Φαινεται οτι ο φιλος μπηκε μεσα. Εγραψε το πρωτο ποστ. Το οποιο φυσικα εχει σβησθει απο τον ιδιο. Εκ τοτε δεν εχει μπει ξανα/ γραψει ποτε.Ουτε καν απαντησε σε δυο σελιδες ποστ φιλων που ηθελαν να βοηθησουν. (Εκτος και αν εσβησε τα ποστ;)
Παραξενα πραγματα.
Νικος
Eλα μωρε,
τα πηρε,
του το εφτιαξαν,
το εκλεισε το ποστ γιατι οι ''κυριοι'' προσβλήθηκαν.......Απλα θα μπορούσε να πει πως ολα ειναι Ο.Κ..... Ετσι και αυτος και η αντιπροσωπεία του θα φαινόντουσαν πιο σοβαροί.....
-
απλα ειναι σπαστικο να προσπαθουμε ολοι να βοηθησουμε κι αυτος με το που πηρε τη βοηθεια που ηθελε την εκανε με ελαφρα πηδηματακια...
πως παει το ρητο ?
Ουδείς αγνωμονέστερος από τον ευεργετηθέντα αχάριστο....μπορει ο ιδιος να μην 'μπορει' να μας πει τι εγινε τελικα, αλλα ισως καποιος φιλος του να μπορει να μας ενημερωσει. αν καποιος με αλλο νικ μπορει να μας πει τι εγινε, καλο θα ηταν να το κανει, μιας και κεντρικη ιδεα του φορουμ ειναι να αλληλοβοηθηθουμε.
-
Μην ειστε τοσο αυστηροι! δεν μπορειτε να ξερετε...
10+ εκατομμυρια ειναι αυτο το αμαξι... πολλοι θα σβηνανε ενα ποστ για να τους το αλλαξουνε... -
Συμφωνώ με τον Spiros19 ,το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα και'γω.
Δεν γνωρίζω τι θα του έταξε λογικά ο Γρατσίας(εε συγνώμη 'gratsias' είναι η φίρμα του) για να σβήσει το θέμα του,πάντως ο κόσμος το πήρε το μύνημά του για το εν λόγω 'εξουσιοδοτημένο συνεργείο'..τρομάρα τους -
Στα δικαστήρια τους βλέπω... (έχω μαντικές ικανότητες μέσα από τη σφαίρα μου ) Και το Γρατσία τον βλέπω να μην έχει ικανοποιήσει τα αιτήματα αλλά να ζητάει και τα ρέστα (μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, θάμπωσε η σφαίρα μου με αυτές τις καιρικές συνθήκες )...Και κερατάς και δαρμένος δηλ...Γι αυτό ΞΑΝΑΜΑΤΑλέω να θυμάστε όσα πρέπει γιατί μερικοί μόνο έτσι βάζουν μυαλό, αυτή ειναι η δύναμη του καταναλωτή...Τα δικαστήρια είναι επικουρικά
Τι έγινε με το προβλημα του φιλου με το S3?