-
ΟΣΟ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ DIESEL ΚΙΝΗΤΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΙΟΣ ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΟΓΝΟΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΙΑΠΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΙΡΑΝ ΤΟΝ TDI ΤΙΣ VW ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ MULTIJET????????????????? KATI ΘΑ ΥΞΕΡΑΝ!!!!!!!!!!
-
Μάθε ορθογραφία πρώτα και μετά μας δίνεις συμβουλές.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
ΟΣΟ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ DIESEL ΚΙΝΗΤΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΙΟΣ ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΟΓΝΟΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΟΙ ΙΑΠΟΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΙΡΑΝ ΤΟΝ TDI ΤΙΣ VW ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ MULTIJET????????????????? KATI ΘΑ ΥΞΕΡΑΝ!!!!!!!!!!Γραφε με μικρα και κοιτα λιγο την ορθογραφία σου .Ζαλίζει.
-
@iROC please γράφε με μικρά γιατί είναι ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
Σε γενικές γραμμές τα diesel μοτέρ του Fiat Group είναι καλύτερα από του VAG, άποψή μου. Νομίζω ότι το Corsa έχει το diesel μοτέρ του Panda...κάτι τέτοιο είχα διαβάσει κάπου.
Δυστυχώς για την Αθηναϊκή και Θεσσαλονικιώτικη πραγματικότητα, diesel γιοκ, άρα ας συγκρίνουμε turbo βενζίνης μοτέρ...και ας ανοίξουμε ένα τόπικ προτείνω για αυτό.
-
ΕΣΕΝΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΖΕΙ ΔΛΔ??????? Η΄ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΟΙ 'ΧΑΜΑΡΕΣ' ΕΔΩ ΜΕΣΑ??????
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
'ΧΑΜΑΡΕΣ'Τι ειναι αυτο;Για να ξερω αν πρεπει να παρεξηγηθω!
-
ενταξει παιδια το θεμα ειναι ενα οι ακυροι να φυγουν ας μηλανε για τιν δ τους ,τιν μιτο τους κτλπ...... δεκτες οι αποψεις τους αλλα καλο ειναι να δουν οτι αλλο ειναι το θεμα(γκολφ 6)
!!!!!!! γι΄αυτο φοναζω.... -
χαμαρες = βλακειες
-
Πως αλλάζουν οι καιροί...όταν βγήκε το σιβικ 2006 μπαίνανε στο σχετικό τόπικ οι γνωστοί φίλοι του vag και το αναστατώνανε δικαίως ή αδίκως...πλέον κάνουν σε αυτούς τα ίδια οι ιταλόφιλοι...
Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή.
Αλήθεια αν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είχαν ακριβώς την ίδια τιμή και εξοπλισμό υπήρχε περίοτωση ο ιταλόφιλος να πάρει γκολφ ή το αντίθετο;
Το ίδιο ισχύει και για μας τους φαν των ιαπωνικών. Άκρη δεν θα βρούμε ποτέ...ή μάλλον θα βρούμε αρκεί να αποδεχτείτε αντικειμενικά ως καλύτερη την δική μου επιλογή! -
ε, υπαρχει μια βασικη διαφορα: Κανενας πλεον δεν ασχολειται με το civic, oυτε οι κατοχοι δε γραφουν.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Αλήθεια αν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είχαν ακριβώς την ίδια τιμή και εξοπλισμό υπήρχε περίπτωση ο ιταλόφιλος να πάρει γκολφ ή το αντίθετο;
Ναι!
Προσωπικα θα αγοραζα το προηγουμενο Golf GT (170PS) με DSG φυσικα...
Το εχω οδηγησει αρκετα, μου αρεσε ('νταξ εσπασε και η τουρμπινα αλλα ειλικρινα δε κολλαω εκει ) αλλα το βρηκα λιγο υπερτιμημενο...(Βεβαια ουτως η αλλως δεν εχω τα €... )
-
Πήγα εχθές στην αντιπροσωπεία της vw για να το δω από περιέργεια. Το τιμόνι και τα καθίσματα μου άρεσαν πολύ. Το ταμπλώ όμως μου άφησε ανάμικτη αίσθηση. Η ποιότητά του φάνηκε καλή αλλά δεν με εντυπωσίασε και είναι πολύ ψηλό και σου κρύβει οπτικό πεδίο όταν κοιτάζεις μπροστά.
-
Kανενας μοντ υπαρχει να υπενθυμισει οτι σε αυτο το τοπικ μιλαμε για το γκολφ 6 κι οχι για νεκροφορες ?
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
Kανενας μοντ υπαρχει να υπενθυμισει οτι σε αυτο το τοπικ μιλαμε για το γκολφ 6 κι οχι για νεκροφορες ?Αρα, καποια posts που αναφερουν το Golf V, ειναι ???
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Kανενας μοντ υπαρχει να υπενθυμισει οτι σε αυτο το τοπικ μιλαμε για το γκολφ 6 κι οχι για νεκροφορες ?
Αρα, καποια posts που αναφερουν το Golf V, ειναι ???
φιλε , εισαι ηλιθιος η τον παριστανεις ?
Οταν ερχεται ενα νεο μοντελλο ειναι μοιραιες οι συγκρισεις με το παλιο
Για να στο κανω πενηνταρακια , οταν μιλαμε για ενα νεο παπακι , το συγκρινουμε με το παλιο που αντικαθιστα , κι οχι με καρο (οπου καρο βαλε την Δ στη συγκεκριμενη συζητηση) .
clear now ? -
Τι τρόποι....
Τι gentleman... -
chill...
_
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε, υπαρχει μια βασικη διαφορα: Κανενας πλεον δεν ασχολειται με το civic, oυτε οι κατοχοι δε γραφουν.Δεν είναι έτσι συνονόματε!
Απλά Σπύρο έχουμε μαζευτεί στον δικό μας διαδικτυακό χώρο. Μην ξεχνάς ότι αναμένουμε στην Ελλάδα σύντομα και το ανανεωμένο 3θ-5θ civic οπότε όλοι οι πιθανοί αγοραστές βρίσκονται σε στάση αναμονής. Μην ανησυχείς όταν έρθει θα ξανατσακωθούμε όπως τον παλιό καλό καιρό
(Πάντως όμορφη αυτή η Δ ρε ιταλόφιλοι, εκπέμπει φινέτσα και στυλ αλλά είναι μαούνα σε μέγεθος...το τελευταίο είναι ο παράγοντας που θα με απέτρεπε από το να την αποκτήσω αν έψαχνα τώρα για αυτοκίνητο. Γκολφ δεν ξέρω αν θα έπαιρνα απλά αν το έκανα θα ένιωθα ότι είχα αποκτήσει πόρσε με τόσους φανατικούς φίλους στο συγκεκριμένο φόρουμ και περιοδικό) -
Ορισμένοι πρίν γράψουν θα πρέπει να μάθουν ανάγνωση . Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου . Τι τρόποι είναι αυτοί. Τα δημόσια forum δεν είναι ιδιοκτησία κανενός . Ασχέτως αν κάποιος είναι OFF ή ON topic , οι στοιχιώδες κανόνες καλής συμπεριφοράς είτε είναι γραμμένοι σε κονόνες αποδοχής είτε όχι, είναι δείγμα πολιτισμού.
Προσβάλοντας και χαρακτηρίζοντας μειώνετε τον εαυτό σας .
Απόλυτο δεν υπάρχει.
Ο χώρος του αυτ/του έχει υποκειμενικά κριτήρια κατασκευής και υποκειμενικά κριτήρια επιλογής .
Οι απαιτήσεις διαφέρουν όσο και οι χρήστες . Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε τότε απλά αποχωρείστε. -
Παιδια πολυ ωραια η καινουργια Delta. Μονο ενα προβλημα εχει....δεν μπορουμε να καταλαβουμε πιο ειναι το εμπρος και πιο ειναι το πισω. Προσφατα μαλιστα γνωστο γραφειο τελετων εβαλε το φερετρο στο χωρο του κινητηρα αντι πισω και ο νεκρος αποτεφρωθηκε.....λετε να εχουν προβληματα με την εκκλησια?
VW Golf VΙ