Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Πυροβολισμός Αστυνομικού
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Πυροβολισμός Αστυνομικού
    • 1
    • 2
    • 13
    • 14
    • 15
    • 16
    • 17
    • 24
    • 25
    • 15 / 25
    Αντίλογος
    59
    481
    1407
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      angel-rabbit last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:

Επίσης, κι εγώ έχω δουλειά και υποχρεώσεις κλπ κλπ

Το βλέπω χλωμό. Εκτός αν είσαι θαύμα της φύσης και δεν κοιμάσαι ποτέ.

Μην το χοντραίνετε επί προσωπικού, γιατί χάνεται η ουσία.
      Πολλοί βρίσκουν τον χρόνο, ακόμα κι ας έχουν οικογένειες δουλειές κλπ κλπ. Δεν είναι ο μοναδικός

Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός και δεν έχω καμιά πρόθεση να κάνω κριτική στις ιδέες του. Απλά μου φαίνεται αδιανόητο πώς κάποιος έχει 'δουλειά και υποχρεώσεις κλπ κλπ' και μπορεί να αφιερώνει στις αργίες και στις εργάσιμες τόσες ώρες γράφοντας σε ένα μόνο τόπικ ενός forum. Οι άλλοι που γράφουν τόσο συχνά δεν έχουν πει κάτι τέτοιο.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        spartan last edited by

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
        Ουτε και η φωτογραφια με το κεφαλακι του παιδιου στη Γαζα στις σημερινες εφημεριδες αποδεικνυει κατι με αυτη τη λογικη Spartan. Ο,τι και να ειναι ο αλλος δεν τον πατας σαν σκατο στο εδαφος, ουτε του ανοιγεις το κεφαλι, παρα μονο οταν ξερεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να την πληρωσεις γι' αυτο. Και η γυναικα στη Λευκιμη Κερκυρας πεθανε γιατι το μηχανακι που την σκοτωσε κατεληξε πανω της επειδη ο αναβατης του χτυπηθηκε απο ΜΑΤατζη, ο οποιος φυγαδευτηκε απο συναδελφους του...

Δεν μπορώ να μπω σε σχολιασμό των φωτογραφιών, γιατι θα ειπωθουν πολλά εκατερωθεν και θα είναι κατα πασα πιθανότητα υποθέσεις κι ανακρίβειες...Εγω πχ, θα μπορούσα να πω οτι οτι τύπος που τον εχουν σα το σκυλί κάτω, πήγε και λίγο ετοιμοπόλεμος στην.... πορεία. Και το μαύρο μαντηλάκι για να καλύπτει το πρόσωπό του δείχνει να φορά γύρω απ΄το λαιμό μου και τα πορτοκαλί προστατευτικά στα χέρια του, (αμα παίζει και μπάλα πιθανό ειναι φορά και περικνημίδες ) κλπ...Οι δε άλλοι στα δικαστήρια, ποιος μου λέει εμένα οτι δεν πήγαν να κάνουν ντου για τη δικαστική αίθουσα....;;;;;; Γι΄αυτό σου λέω, οι φωτό απο μόνες τους δεν λένε τίποτα.....

• M
          mjacob last edited by

Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
          Και φυσικά δεν είναι ο μοναδικός και δεν έχω καμιά πρόθεση να κάνω κριτική στις ιδέες του. Απλά μου φαίνεται αδιανόητο πώς κάποιος έχει 'δουλειά και υποχρεώσεις κλπ κλπ' και μπορεί να αφιερώνει στις αργίες και στις εργάσιμες τόσες ώρες γράφοντας σε ένα μόνο τόπικ ενός forum. Οι άλλοι που γράφουν τόσο συχνά δεν έχουν πει κάτι τέτοιο.

E, αφού σου φαίνεται αδιανόητο, έτσι θα είναι! Δεν τίθεται θέμα !
          Μήπως να το αφήσεις το ζήτημα γιατί γίνεται γελοίο;

• R
            rx8_drifter last edited by

Ο χρήστης johanndelta έγραψε:

ΥΓ: ΟΚ Spartan, και αφου εισαι της αποψης οτι οι φωτο δεν αποδεικνυουν τιποτα, γιατι οταν πιο πριν 'απραχτηκαμε' χρησιμοποιησες φωτο κουκουλοφορου 'ως παιδι';;;

δε λειτουργεί vice versa ρε johanndelta

• M
              mjacob last edited by

Ο χρήστης Spartan έγραψε:
              Δεν μπορώ να μπω σε σχολιασμό των φωτογραφιών, γιατι θα ειπωθουν πολλά εκατερωθεν και θα είναι κατα πασα πιθανότητα υποθέσεις κι ανακρίβειες...Εγω πχ, θα μπορούσα να πω οτι οτι τύπος που τον εχουν σα το σκυλί κάτω, πήγε και λίγο ετοιμοπόλεμος στην.... πορεία. Και το μαύρο μαντηλάκι για να καλύπτει το πρόσωπό του δείχνει να φορά γύρω απ΄το λαιμό μου και τα πορτοκαλί προστατευτικά στα χέρια του, (αμα παίζει και μπάλα πιθανό ειναι φορά και περικνημίδες ) κλπ...Οι δε άλλοι στα δικαστήρια, ποιος μου λέει εμένα οτι δεν πήγαν να κάνουν ντου για τη δικαστική αίθουσα....;;;;;; Γι΄αυτό σου λέω, οι φωτό απο μόνες τους δεν λένε τίποτα.....

Ε ναι βέβαια! Δεν τους βλέπεις. Έτοιμοι για ντου είναι. Χωρίς καδρόνια, χωρίς πέτρες, χωρίς κράνη, χωρίς αλυσίδες, χωρίς τίποτα. Έτοιμοι για ντου! Έτσι γίνεται πάντα

Για το ζήτημα του τύπου. Μωρέ ας ήταν ό,τι θες να φανταστείς.
              Την αλλαγή της τσάντας και την παρουσία των μπουκαλιών τη βλέπεις;

• T
                thevoice last edited by

Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
                Μου κάνει εντύπωση που στα 20 σου είχες το πάθος να πλακώνεσαι για μια ομάδα και στα 30 σου ή παραπάνω έχεις βρεί αποτελεσματικότερες μεθόδους για κοινωνικά προβλήματα τα οποία προφανώς άρχισαν να σε απασχολούν αργότερα

Ποτέ μου δεν πλακώθηκα για ομάδα ή έκανα την οποιαδήποτε σύνδεση μιας ομάδας με τη ζωή μου. Από 15 ετών το θεωρούσα γελοίο κάτι τέτοιο. Τα μόνα για τα οποία είχα πάθος ήταν το αυτοκίνητο και η μουσική, και φυσικά δεν πλακώθηκα ποτέ γι αυτά.

Τα υπόλοιπα ευχαρίστως να τα συζητήσουμε στο ανάλογο τόπικ.

Πολλοί βρίσκουν τον χρόνο, ακόμα κι ας έχουν οικογένειες δουλειές κλπ κλπ. Δεν είναι ο μοναδικός

Είναι αστείο το πώς νομίζουν μερικοί ότι τα ξέρουν όλα για κάποιον από 2 κουβέντες που έγραψε στις 5 το πρωί χωρίς να ξέρουν το παραμικρό γι αυτόν και τη ζωή του. Δε βρίσκεις; Ομολογώ ότι τον mjacob (κι 1-2 ακόμα) και το reality check που του χρειάζεται ενώ ο ίδιος είναι βέβαιος ότι αυτό χρειάζεται στους άλλους τον βλέπω λιγάκι σαν project μερικές φορές και κλέβω χρόνο από αλλού για να παρακολουθήσω την κατάστασή του. Αν και είναι από αυτά που δε θα πόνταρα και λεφτά επάνω τους. Χωρίς να θέλω να τον προσβάλλω - αρκετά που γράφει (σε άλλα θέματα) τα βρίσκω λογικά.

Ευτυχώς που δεν είναι δικαστής πάντως!

• A
                  angel-rabbit last edited by

Ο χρήστης mjacob έγραψε:

E, αφού σου φαίνεται αδιανόητο, έτσι θα είναι! Δεν τίθεται θέμα !
                  Μήπως να το αφήσεις το ζήτημα γιατί γίνεται γελοίο;

Φυσικά και θα το αφήσω, αμέσως τώρα. Τελικά οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφετε τα ίδια και τα ίδια. Οι υπόλοιποι την κάνουμε σιγά-σιγά, αν πρόσεξες.

• M
                    mjacob last edited by

Ο χρήστης Thevoice έγραψε:
                    Ευτυχώς που δεν είναι δικαστής πάντως!

αυτό να λέγεται !

• T
                      tasosdev last edited by

Ο χρήστης Thevoice έγραψε:

Ποτέ μου δεν πλακώθηκα για ομάδα ή έκανα την οποιαδήποτε σύνδεση μιας ομάδας με τη ζωή μου. Από 15 ετών το θεωρούσα γελοίο κάτι τέτοιο. Τα μόνα για τα οποία είχα πάθος ήταν το αυτοκίνητο και η μουσική, και φυσικά δεν πλακώθηκα ποτέ γι αυτά.

Μουσική... περίεργο, και δεν έχεις φάει ξύλο γι αυτή;
                      Εγώ ..και γι αυτό έχω φάει. Συναυλία Rorry Gallagher, Φιλαδέλφεια, ανευ λόγου και αιτίας, το ξ'υλο της αρκούδας είχαμε αρπάξει.

• S
                        spartan last edited by

Τη φωτογραφία δεν την έβαλα για να αποδείξω κάτι....Δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο....Απλά με ενοχλεί η εικόνα των επαναστατών του GUCCI....Aλλα μην πιάσουμε κουβέντα τώρα για το dresscode κλπ, θα πάει αλλού η κουβέντα....

Ο συγκεκριμμένος με την σφεντόνα (αν και είναι σχετικά φανερό τί προσπαθεί να κάνει) ενδέχεται να σημαδεύει καμμιά μπεκάτσα....Δεν είναι σαφής η φωτό και δεν θα τη χρησιμοποιούσα ποτέ για να αποδείξω οτι έσπασε μια βιτρίνα καταστήματος π.χ.....Είναι αλλο πράγμα ομως να βλέπω κάποιον ματωμένο απο ξύλο και μάλιστα απο μπάτσο και χωρίς να ξέρω τα αίτια, να θεωρώ αυταπόδεικτα οτι φταίει ο μπάτσος....Δεν ξέρω τί προηγήθηκε....Νομίζω οτι είναι αυτονόητα πράγματα αυτά και με κουράζετε άδικα φίλε vice versa RX8 drifter, εξηγωντας τα...Και επειδή δεν καταλαβαίνεις, οχι γιατι φταίει το μυαλουδάκι σου, εγω δεν τα λέω καλά, να σου δώσω ενα παράδειγμα....
                        Την δεύτερη ημέρα των επεισοδίων στη Λάρισα, οταν βγήκαμε οι καταστηματάρχες στους δρόμους, ημαστε συγκεντρωμενοι σε μια κεντρική διασταύρωση καμμιά 300 άτομα. Κάποια στιγμή φάνηκαν οι... κουκουλοφόροι να έρχονται κατα πάνω μας....Καμμιά 30 μέτρα πριν μας φτάσουν και εντελώς απρόκλητα μας πέταξαν μια μολοτωφ....Στην συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή με τα γνωστά αποτελέσματα...Αν με φωτογράφιζε o mjacob να βαράω κανέναν απο αυτούς και πετουσε τη φωτογραφία εδω μέσα με λεζάντα, 'ορίστε οι αγανακτισμένοι πολίτες....!!! Βαράνε οποιον φοράει backpack, οι φασίστες...ΑΙΣΧΟΣ..!!' , νομίζω θα ηταν μια μισή αλήθεια, χειρότερη δηλαδή απο ψέμα ως γνωστόν....Αυτό εννοώ, αν με εννοείς, τωρά πια που εγινα πιο σαφής....Αν θες, στα συλλαβίζω κιόλας, αλλα απο αύριο, τώρα αρχίζει η δουλειά.....

• M
                          mjacob last edited by

Είναι αλλο πράγμα ομως να βλέπω κάποιον ματωμένο απο ξύλο και μάλιστα απο μπάτσο και χωρίς να ξέρω τα αίτια, να θεωρώ αυταπόδεικτα οτι φταίει ο μπάτσος....Δεν ξέρω τί προηγήθηκε....

Εμ... το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι, αλλά εμ.. συνειδητοποιείς ότι το νόημα στο συγκεκριμένο φωτορομάντζο δεν είναι να 'αποδείξει' αν έφαγε καλώς ή κακώς το ξύλο αυτός ο τύπος, αλλά το τί έγινε μετά (τσάντα, μπουκάλια κλπ).

• T
                            thevoice last edited by

Ο χρήστης tasosdev έγραψε:

Μουσική... περίεργο, και δεν έχεις φάει ξύλο γι αυτή;
                            Εγώ ..και γι αυτό έχω φάει. Συναυλία Rorry Gallagher, Φιλαδέλφεια, ανευ λόγου και αιτίας, το ξ'υλο της αρκούδας είχαμε αρπάξει.

E, εγώ ήμουν 'άτυχος' μέχρι τώρα φαίνεται σε τόσες δεκάδες συναυλίες που πάω κάθε χρόνο.
                            'Rory' νομίζω γράφεται - με ένα 'r'.

Καταλαβαίνεις τι γίνεται ρε Thevoice. Νομίζεις ότι με τα γηπεδικά σου κριτήρια και τις εικόνες των ΜΜΕ έχεις καταλάβει το πως είναι μια πορεία. Η εικόνες που έχεις για 'πλήθος' με κακούς και καλούς, για 'μπουλούκια' κλπ απέχουν από την πραγματικότητα μιας πορείας, ακριβώς τόσο όσο απέχεις κι εσύ.

Ε λοιπόν, ιδέα δεν έχεις -και το παραδέχεσαι-, και γι' αυτό αδυνατείς να καταλάβεις το οτιδήποτε.
                            Κατά τ' άλλα συνεχίζεις...

Δυστυχώς για σένα δε διαβάζεις και πολύ προσεχτικά και συνεχίζουν να σε παρασύρουν αυτά που θες να πιστεύεις. Δεν πάω σε πορείες, γράφω. Όχι δεν πήγα ποτέ. Δεν πιστεύω σε αυτές ως καλύτερο τρόπο ν'αλλάξουν κάποια πράγματα. Κράτα λοιπόν τα 'γηπεδικά σου κριτήρια' λοιπόν για άλλη συζήτηση, για τη συγκεκριμένη θα χρειαστείς πολλά περισσότερα.

Όταν μιλήσεις με στοιχεία για αυτά που καταθέτεις με την πολύχρονη εμπειρία σου σε πορείες, και πάψεις να εκτίθεσαι, συνεχίζουμε πιο σοβαρά.

• S
                              spartan last edited by

Μα καλά, θες να κάνουμε κουβέντα επι των 2 φωτογραφιών....;;;;;;;;;; Εδω η άκρη του πεζοδρομίου δεν φαίνεται.....Σωστά...;;

Τωρα που κάθησε αυτός, φαίνεται η ακρη του και μαζί μπουκάλια οπως λες, 2 μαύρες τσάντες κλπ....Αυτό σημαίνει οτι του τα βάλανε οι μπάτσοι εκει για να τον ενοχοποιήσουν...;;;;; Θα δείχνανε στο δικαστηριο την φωτό ως πειστήριο οπως κάνεις εσύ εδω....;;; Και πώς βγάζεις εσυ το συμπέρασμα οτι το δικό του δεν είχε κι εκείνο μέσα μπουκάλια κι ενδεχομένως, λέμε τωρα, του το κατασχέσανε..;; ΄Η γιατι να υποθέσω εγω οτι σώνει και καλά είχε....;;; Τί καθόμαστε και συζητάμε τέλοσπάντων;;;

• T
                                thevoice last edited by

Είναι αλλο πράγμα ομως να βλέπω κάποιον ματωμένο απο ξύλο και μάλιστα απο μπάτσο και χωρίς να ξέρω τα αίτια, να θεωρώ αυταπόδεικτα οτι φταίει ο μπάτσος....Δεν ξέρω τί προηγήθηκε....Νομίζω οτι είναι αυτονόητα πράγματα αυτά και με κουράζετε άδικα φίλε vice versa RX8 drifter, εξηγωντας τα...Και επειδή δεν καταλαβαίνεις, οχι γιατι φταίει το μυαλουδάκι σου, εγω δεν τα λέω καλά, να σου δώσω ενα παράδειγμα....
                                Την δεύτερη ημέρα των επεισοδίων στη Λάρισα, οταν βγήκαμε οι καταστηματάρχες στους δρόμους, ημαστε συγκεντρωμενοι σε μια κεντρική διασταύρωση καμμιά 300 άτομα. Κάποια στιγμή φάνηκαν οι... κουκουλοφόροι να έρχονται κατα πάνω μας....Καμμιά 30 μέτρα πριν μας φτάσουν και εντελώς απρόκλητα μας πέταξαν μια μολοτωφ....Στην συνέχεια ακολούθησε συμπλοκή με τα γνωστά αποτελέσματα...Αν με φωτογράφιζε o mjacob να βαράω κανέναν απο αυτούς και πετουσε τη φωτογραφία εδω μέσα με λεζάντα, 'ορίστε οι αγανακτισμένοι πολίτες....!!! Βαράνε οποιον φοράει backpack, οι φασίστες...ΑΙΣΧΟΣ..!!' , νομίζω θα ηταν μια μισή αλήθεια, χειρότερη δηλαδή απο ψέμα ως γνωστόν....Αυτό εννοώ, αν με εννοείς, τωρά πια που εγινα πιο σαφής....Αν θες, στα συλλαβίζω κιόλας, αλλα απο αύριο, τώρα αρχίζει η δουλειά.....

Ακριβώς όπως τα λες. Με ένα βίντεο όμως, από αυτά που σίγουρα έχει τραβήξει ο mjacob με την πολύχρονη εμπειρία του σε διάφορες πορείες, θα καταλάβουμε ακριβώς από που πηγάζουν οι διάφορες θεωρίες του.

βίντεο; Τι είπα τώρα! Δε γίνονται αυτά, όποιος έχει τραβήξει ποτέ βίντεο στο οποίο είναι προφανές ότι όλοι στα ΜΑΤ βαράνε στο ψαχνό αθώους κατόπιν σχετικής εντολής και βάζουν πέτρες στις τσέπες των πολίτών για να τους πάνε μέσα ως 'κουκουλοφόρους' τον έχουν πιάσει το επόμενο λεπτό και του έχουν πάρει την κάμερα ή το κινητό. Τόσο μπροστά είναι!

• M
                                  mjacob last edited by

[color=#0000FF]Μα καλά, θες να κάνουμε κουβέντα επι των 2 φωτογραφιών....;;;;;;;;;; Εδω η άκρη του πεζοδρομίου δεν φαίνεται.....Σωστά...;;
                                  Τωρα που κάθησε αυτός, φαίνεται η ακρη του και μαζί μπουκάλια οπως λες, 2 μαύρες τσάντες κλπ....Αυτό σημαίνει οτι του τα βάλανε οι μπάτσοι εκει για να τον ενοχοποιήσουν...;;;;; Θα δείχνανε στο δικαστηριο την φωτό ως πειστήριο οπως κάνεις εσύ εδω....;;; Και πώς βγάζεις εσυ το συμπέρασμα οτι το δικό του δεν είχε κι εκείνο μέσα μπουκάλια κι ενδεχομένως, λέμε τωρα, του το κατασχέσανε..;; ΄Η γιατι να υποθέσω εγω οτι σώνει και καλά είχε....;;; Τί καθόμαστε και συζητάμε τέλοσπάντων;;;

Η μαύρη τσάντα χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο ενοχής στο δικαστήριο.
                                  Γιατί λες να μην χρησιμποιήσανε την μπλε τσάντα που είχε εξ αρχής;

Έχω και ένα video (~30ΜΒ) που δείχνει το πλήρες footage της μεταφοράς του από τα ΜΑΤ (χωρίς την τσάντα), το ακούπισμά του στο πεζοδρόμιο (που δεν έχει τσάντες), την μαύρη τσάντα στην οποία βάζουν μέσα ένα σφυρί εκτός των όσων περιέχει, τα ΜΑΤ που φέρνουν την μαύρη τσάντα και την ακουμπάνε δίπλα του.
                                  Α! ΤΟ βίντεο είναι από την ΕΤ3.

• M
                                    mjacob last edited by

Αν δεν ξέρεις αγγλικά, πες μου να μεταφράσω:
                                    http://news.bbc.co.uk/1/hi/magazine/3136382.stm

Caught on camera

Many arrested people have sought to discredit the police by alleging the planting of evidence. It is particularly common in drugs cases.

But Simon's allegations carry rather more weight because a cameraman from Greek television was recording the sequence of events. The shot of the arrest clearly shows Simon, as he says, with a rucksack coloured blue and purple.

The lens then switches to the other side of the road where a police officer is displaying an open black rucksack containing the Molotov cocktails, and other weapons. Two police officers carry this bag across the road and dump it on the pavement next to Simon. The sequence ends with Simon surrounded by three black rucksacks. Meanwhile, the blue and purple one - his own - has disappeared.

Οι χαζοί μας δικαστές, μη έχοντας την απαιτούμενη πνευματική εμβέλεια, τον αθώωσαν τελικά για όλες τις κατηγορίες βάσει και αυτού του βίντεο

• T
                                      thevoice last edited by

Περιμένω λινκ στο σχετικό footage, αν υπάρχει κάτι, και στη συνέχεια το σκεπτικό με το οποίο θα μπορώ να θεωρώ άνετα ότι όλοι (ή οι περισσότεροι, έστω) στα ΜΑΤ εμπλέκονται σε τέτοιες αηδίες. Μέχρι τότε, keep your pants on.

• S
                                        spartan last edited by

Ε, αφου υπάρχει βίντεο που δείχνει βήμα προς βήμα τί έγινε, γιατι με τυραννάς δείχνοντάς μου φωτογραφίες....;;;; Γιατί επιμένεις να ζητας σχολιασμό frames..;;;

Αν είναι οντως ετσι, πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να λειτουργήσει η δικαιοσύνη...!! Υπάρχει τρόπος, αλλα αυτός δεν είναι σίγουρα ο πόλεμος.-

• M
                                          mjacob last edited by

Ε, αφου υπάρχει βίντεο που δείχνει βήμα προς βήμα τί έγινε, γιατι με τυραννάς δείχνοντάς μου φωτογραφίες....;;;; Γιατί επιμένεις να ζητας σχολιασμό frames..;;;

Αν είναι οντως ετσι, πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να λειτουργήσει η δικαιοσύνη...!! Υπάρχει τρόπος, αλλα αυτός δεν είναι σίγουρα ο πόλεμος.-

30ΜΒ που να τα ανεβάσω ρε συ.
                                          Τέσπα, ήλπιζα ότι η μαρτυρία του BBC πάνω στο βίντεο θα ήταν αρκετή για να πεισθεί κάποιος για την ύπαρξή του. Κι αυτοί ψέμματα λένε; Φαντασιώνονται κι αυτοί; Κι οι δικαστές μας;

• S
                                            spartan last edited by

Ο χρήστης mjacob έγραψε:
                                            Οι χαζοί μας δικαστές, μη έχοντας την απαιτούμενη πνευματική εμβέλεια, τον αθώωσαν τελικά για όλες τις κατηγορίες βάσει και αυτού του βίντεο

Aαααα, κακώς..!!! Επρεπε να γκρεμιστεί η Ελλάδα...!! Τί δικαστήρια και παπαριές...;;;

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 13
                                            • 14
                                            • 15
                                            • 16
                                            • 17
                                            • 24
                                            • 25