-
πάντως εάν καταλήξω στο Insignia , θα περιμένω κανα 6μηνο αφότου κυκλοφορήσει για να δω εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο σαν και αυτό.
Έτσι και αλλιώς κατά τον Ιούνιο του 2009 θα το κλείσω το αμάξι , όποιο και να είναι αυτό.. -
Απο αυτα τα αυτοκινητα θα διαλεγα το Μπραβο .Τα εχει ολα και ειναι και σε καλη τιμη.Φινετσα και σπορ και οικογενειακο!Με φουλ εξτρα.
Τωρα αν ημουν εγω 30 και μελλονυμφος ,πρωτα θα ξεκαθαριζα στην μελλουσα συζυγο να εχει γερα νευρα και να της αρεσουν τα στροφιλικια και αφου ελεγε το ναι τοτε μια ελις θα ηταν προς παραγκελια.
Τωρα αν θα ελεγε και το ναι στην εκκλησια ,,, ,αυτο παιζεται. -
Ψήφισα το OPEL καθώς θεωρώ ότι ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου.
-
-
αφου εισαι τοσο ευχαριστημενος με την corola γιατι δεν περνεις την καινουργια>?
-
Η ομορφιά σχετικό πράγμα είναι , όμως Corolla στα 31 μου? και αυτή η Corolla που νομίζω ότι είναι πολύ συντηρητική στη σχεδίαση..
Από κινητήρα πάντως δεν συγκρίνεται... -
Αν και δεν δινεις στοιχεια για το πως το θες το αυτοκινητο και ως 30 κατι με μωρό επελεξα το FOCUS SW το οποιο ειναι και 1,5 εκ μικροτερο απο το αντιστοιχο sedan. Παντως στα 2-3 πρωτα χρονια θες το μεγαλυτερο χωρο αποσκευών.
Θα συμφωνήσω πάντως οτι μαλλον τωρα ΔΕΝ χρειαζεσαι αυτοκινητο, οταν θα ερθει το παιδι και μετά απο κανα 3μηνο και βαλε το θες.
Υπάρχει βεβαια και η αποψη οτι με το γαμο ολα πρεπει να ειναι καινουργια...
Focus & Mazda 6 απο μενα -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Η ομορφιά σχετικό πράγμα είναι , όμως Corolla στα 31 μου? και αυτή η Corolla που νομίζω ότι είναι πολύ συντηρητική στη σχεδίαση..
Από κινητήρα πάντως δεν συγκρίνεται...το λεω επιδι ζητας αξιοπιστια!και οι γερμανοι για μενα δεν την εχουν πλεον...
-
και εγω ειμουν στην θεση σου πριν 2 χρονια και πηρα τελικα το civic1.8 5θ και δεν το εχω μετανιωσει καθολου.τωρα εχουν μπει και μερικα καινουρια μοντελα αλλα αν δεν πας να τα δεις ενα ενα να τα κανεις test drive δεν θα εχεις κανεις την καλητερη επιλογη για σενα οσους και να ρωτησεις.
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Από κινητήρα πάντως δεν συγκρίνεται...το λεω επιδι ζητας αξιοπιστια!και οι γερμανοι για μενα δεν την εχουν πλεον...
νομίζω ότι καμμία εταρεία πλέον δεν προσφέρει αξιοπιστία σε μεγάλο βαθό.Από διάφορα φόρουμ βλέπω ότι όλες οι μάρκες βγάζουν προβλήματα , ορισμένες μάλιστα τόσο χαζά που δεν μς είχαν συνηθίσει στο παρελόν.
-
Ειναι δεδομενο αυτο...και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε και αφησουμε στην ακρη υποψιες,μυθους και προκαταληψεις τοσο πιο ευκολη θα ειναι η αγορα μας.
τα πιο τιμια για μενα ειναι τα κορεατικα διοτι ειναι made in korea σε ολα... -
Ακριβώς , μια φορά μίλαγα με έναν υπάλληλο οδικής βοήθειας και μου έλεγε ότι η μάρκα με τις λιγότερες βλάβες είναι η χουντάι...
Τίμια για τα λεφτά που δίνεις , ακριβώς αυτή η λέξη τα αντιπροσωπεύει.
Δεν νοείται αμάξι 30.000 ευρώ και να ξεφλουδίζει το ταμπλό , ή να χαλάει ο εγκέφαλοςσε 1 μήνα και δεν με νοιάζει που λένε κατασκευαστικό λάθος.Ας προσέχανε -
τελικα τι ειναι σωστο?
να αγοραζουμε ποιοτικο και καλα αυτοκινητο συνειδητα και να μας ταραζει στα προβληματα (και μας πειραζει αφανταστα γιατι το χρυσοπληρωσαμε)
η
να αγοραζουμε μη ποιοτικα αυτοκινητα συνειδητα και να μην μας ενδιαφερει επιδη δεν τα χρυσοπληρωσαμε? -
Κοίτα , εκτός του χρηματικού , για σκέψου να είσαι με την οικογένεια σου διακοπές κάπου μακρυά και να σε αφήνει το αμάξι... Μιλάμε για πολλά νεύρα .Μου έχει τύχει σε φίλο να μείνει στην Μήλο από δίσκο και να περιμένει 4 μέρες για να ρθει από Αθήνα .
Το αυτ/το είναι λαχείο , απλά με μερικές μάρκες παραδοσιακά έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ποιάσεις τον λαχνό (δηλαδή να σου βγάλει ζημιά!!). -
αυτη ειναι η πικρη αληθεια...
-
Ειμαι 33 και νεονυμφος, εχω τουσ ιδιους προβληματισμουσ με σενα! εχω το 206 και για παιδια δεν κανει!!!!επιδη κινουμαι στην πολη(κεντρο, βορ.προαστια,νοτ.προαστια,κεντρο δεν εχει σημασια, παντου εχει κινηση και πουθενα δεν εχεις να παρκαρεις!)κοιταζω μεχρι 4,3μ μηκος, και θελω οπωσδηποτε αυτοματο. συνεπως καταληγω σε dsg ή cvt(vag ή toyota) με το golf plus και ισως jetta να προηγουνται!
-
Ο χρήστης tzouvar έγραψε:
Ειμαι 33 και νεονυμφος, εχω τουσ ιδιους προβληματισμουσ με σενα! εχω το 206 και για παιδια δεν κανει!!!!επιδη κινουμαι στην πολη(κεντρο, βορ.προαστια,νοτ.προαστια,κεντρο δεν εχει σημασια, παντου εχει κινηση και πουθενα δεν εχεις να παρκαρεις!)κοιταζω μεχρι 4,3μ μηκος, και θελω οπωσδηποτε αυτοματο. συνεπως καταληγω σε dsg ή cvt(vag ή toyota) με το golf plus και ισως jetta να προηγουνται!Εγώ στα 27 και λιαν συντόμως αραββωνιασμένος παρήγγειλα και παραλαμβάνω τον Μάρτιο Scirocco DSG.
2 ενήλικες + 2 παιδιά και 2 μεγάλες βαλίτσες πιστεύω θα είμαι και άνετος και σπορ συν ότι στα 35-37 θα σκεφτώ να αλλάξω αυτοκίνητο σε πιο μεγάλο.
Στην αρχή πήγαινα για Passat CC αλλά δεν είναι για πόλη ούτε για νεαρούς αυτό το καράβι....
Τα παιδιά χωράνε παντού...ξέρω πολλές οικογένειες με coupe και τρίθυρα.
+1000000 για DSG στην πόλη, κι εγώ γι αυτό το διάλεξα..οικονομία και άνεση πάνω απ όλα.
-
Ωραιο το scirocco αλλα τριπορτο!!πως θα πεισω την γυναικα μου πως ειναι οικογενειακο????
-
Ο χρήστης tzouvar έγραψε:
Ωραιο το scirocco αλλα τριπορτο!!πως θα πεισω την γυναικα μου πως ειναι οικογενειακο????Να την βάλεις να κάτσει πίσω από την θέση του οδηγού εφόσον την έχεις ρυθμίσει στα μέτρα σου...
Εγώ αυτό έκανα....+αρκετή διαφήμιση στο εν λόγω αυτοκίνητο μέσω φωτογραφιών...βέβαια όταν την πήγα και το είδε από κοντά δεν χρειάστηκε τίποτα παραπάνω να την ψήσω....
Στο επιχείρημα 3πορτο και η BMW 3 coupe 3πορτη είναι και πιο στενάχωρη για τους πίσω απ ότι το Scirocco....στο δεύτερο με ύψος 1.85 100 κιλά είμαι ΟΚ πίσω στην BMW είχα πρόβλημα με τα πόδια μου.
-
Η έλλειψη πίσω πόρτας θα κάνει την επιβίβαση/αποβίβαση εφιάλτη πάντως.
Αν ήσουν 30 και μελλόνυμφος ...