-
Ναι υπάρχε αυτός ο μύθος ότι η όπελ ανακάλυψε την υποστροφή , και η 147 πήγαινε φανταστικά στο δρόμο (το μόνο με διπλά ψαλίδια μπροστά) αλλά είχε πάει απίστευτα χάλια στην μετωπική και αυτό για πολλούς αγοραστές (συμπεριλαμβανομένου και εμένα) δρα αρνητικά στην επιλογή αυτοκινήτου...
http://www.euroncap.com/tests/alfa_rome ... 1/108.aspx
http://www.euroncap.com/tests/opel_vaux ... 99/44.aspxΕπί του θέματος το Α3 θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στην ψηφοφορία όντας ένα γκόλφ/λεόν/οκτάβια με άλλο καπάκι ενώ το 1 πιο δύσκολα όντας πισωκίνητο με ότι αυτό συνεπάγεται στο εσωτερικό του από πλευράς χώρων και ψηλού τούνελ μετάδοσης. Λέγοντας οκτάβια πάντως θα υπενθυμίσω ότι είναι ένα άλλο αμάξι με πολύ ωραίο εσωτερικό με μόνο φάουλ τις κουλές γραμματοσειρές στα καντράν...
-
-
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το civic ποιοι το ψηφισαν???? ειναι και υπερβολικα σχεδιασμενο και σιγουρα οχι καλης ποιοτητας!!Eγω ειμαι ενας απο τους 30!
Σχεδιαστικα ειναι πολυ πολυ μπροστα... -
Κακή ορατότητα. Δεν βλέπεις καθόλου το καπό του αυτοκινήτου.
Προς τα πίσω, άστο καλύτερα...Το ανεκδιήγητο εσωτερικό, η ορατότητα αλλά και ο κινητήρας [1.8] έφταναν για να το απορρίψω σχετικά εύκολα. Άλλο ένα αμάξι εκτός τόπου και χρόνου από την Χόντα.
Η σχεδίαση δε, όχι μόνο πολύ μπροστά δεν είναι αλλά έχει ορίζοντα μερικών μηνών.
(βλέπε και RX-8) -
Και εγώ το ψήφισα (αν θυμάμαι καλά). Πολύ προχωρημένο εσωτερικό σχεδιαστικά και κατά τη δική μου γνώμη.
Ορατότητα με καπό αυτοκινήτου; Γενικά στα σύγχρονα αυτοκίνητα δεν φαίνεται η μούρη του αυτοκινήτου, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση.
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Η σχεδίαση δε, όχι μόνο πολύ μπροστά δεν είναι αλλά έχει ορίζοντα μερικών μηνών.
(βλέπε και RX-8)Άλλος ένας από τους 31!
Καλά είπαμε είναι υποκειμενική η ομορφιά, αλλά όχι κι έτσι...
Να την χαρακτηρίσουμε μήπως και ρετρό την σχεδίαση του; -
Σωστά, είναι υποκειμενική η ομορφιά του εσωτερικού. Ή σου αρέσει ή δε σου αρέσει. Εγώ πάντως από τα αυτοκίνητα που κοίταξα όταν έψαχνα στην αγορά πραγματικά ξετρελάθηκα με το Bravo Sport(ραφές, αλκαντάρα κτλ κτλ) και με τη Δ. Ειδικά της δεύτερης το εσωτερικό μου ήτανε πολύ πολύ ευχάριστο!
Από τα άλλα ξεχώρισε το Golf λόγω ποιότητας υλικών (αλλά πρόσεξα πως κάθε φορά που ξαναπήγαινα στην αντιπροσωπία μου άρεζε και λιγότερο από πλευράς design...). Η BMW 1 είναι πραγματικά αλλού (executive) και μεγάλη απογοήτευση μετά την BMW ήτανε η επίσκεψη στην Audi για το Α3 (απλά ένα καλύτερο Golf). Καλό ήτανε και το Civic αλλά κάτι δε μου κολάει....
Ποιό μικρομεσαίο έχει το καλύτερο εσωτερικό;