-
Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω κι εγώ.
-
παιδια την ωρα προσελευσης θα την τηρησουμε??
Η' θα αρχισουμε τα κρασια μεχρι να ερθουν ολοι κ θα γινουμε τυφλα?Δεδομενου οτι ειναι και λιγο ψιλομακρυα για μερικους, και λογω της ημερας, να μαζευτουμε κατα τις 8:30??
Περιμενουμε οδηγιες για εμας τους νεους που δε ξερουμε το μερος
Ευχαριστω -
Οδηγίες προσέλευσης...
Από Αττική Οδό
Στο 47ο χλμ και στην έξοδο 20 δεν ακολουθούμε πορεία προς Αεροδρόμιο και Κορωπί, αλλά πηγαίνουμε προς Μαρκόπουλο. Σε 7 χλμ ακολουθώντας τις πινακίδες προς Κερατέα και Καλύβια φθάνουμε σε διασταύρωση με φανάρια (το 4ο σε σειρά) όπου κάνουμε δεξιά προς Καλύβια. 2 χλμ μετά φθάνουμε σε διασταύρωση με STOP όπου πηγαίνουμε ευθεία προς πρατήριο BP (όχι δεξιά προς Ανάβυσσο, Λαγονήσι και ΚΤΕΟ) και 300 περίπου μέτρα μετά συναντάμε περίπτερο όπου κάνουμε αμέσως δεξιά. 100 μέτρα μετά βλέπουμε την ταβέρνα.
Από Παραλιακή
Αφού περάσουμε την Αγ. Μαρίνα και τη Γαλάζια Ακτή φθάνουμε στο 39,5 χλμ περίπου (λίγο πριν το Λαγονήσι) όπου φανάρι. Κάνουμε αριστερά προς Καλύβια. Μετά από 6,8 χλμ περίπου φθάνουμε πάλι σε φανάρια και συνεχίζουμε ευθεία. Μετά από περίπου 350 μέτρα και αφού περάσουμε στα αριστερά μας το Papagalino κάνουμε αριστερά στο στενό. Μετά από 200 μέτρα φθάνουμε στην ταβέρνα
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Οδηγίες προσέλευσης...Από Αττική Οδό
Στο 47ο χλμ και στην έξοδο 20 δεν ακολουθούμε πορεία προς Αεροδρόμιο και Κορωπί, αλλά πηγαίνουμε προς Μαρκόπουλο. Σε 7 χλμ ακολουθώντας τις πινακίδες προς Κερατέα και Καλύβια φθάνουμε σε διασταύρωση με φανάρια (το 4ο σε σειρά) όπου κάνουμε δεξιά προς Καλύβια. 2 χλμ μετά φθάνουμε σε διασταύρωση με STOP όπου πηγαίνουμε ευθεία προς πρατήριο BP (όχι δεξιά προς Ανάβυσσο, Λαγονήσι και ΚΤΕΟ) και 300 περίπου μέτρα μετά συναντάμε περίπτερο όπου κάνουμε αμέσως δεξιά. 100 μέτρα μετά βλέπουμε την ταβέρνα.
Από Παραλιακή
Αφού περάσουμε την Αγ. Μαρίνα και τη Γαλάζια Ακτή φθάνουμε στο 39,5 χλμ περίπου (λίγο πριν το Λαγονήσι) όπου φανάρι. Κάνουμε αριστερά προς Καλύβια. Μετά από 6,8 χλμ περίπου φθάνουμε πάλι σε φανάρια και συνεχίζουμε ευθεία. Μετά από περίπου 350 μέτρα και αφού περάσουμε στα αριστερά μας το Papagalino κάνουμε αριστερά στο στενό. Μετά από 200 μέτρα φθάνουμε στην ταβέρνα
Είπε κάποιος , κάτι , σχετικό με road-book ?
Και μάλιστα , politicaly correct , χωρίς 'δεξιά πατημένη ,3η και 80 !!' και τα υπόλοιπα ......Σωστός ο Στέλιος , και πιστέψε με , την ξέρει την διαδρομή , τουλάχιστον απο Αττική οδό , την έγραψα σαν συνοδηγός του .......
Αποστόλης
Υ.Γ. Αφού θα φτάσετε εκεί, σίγουρα μετά απο τέτοιες οδηγίες !!!, μετά να ακολουθήσετε τις οδηγίες του 4ΤForum road-book για την **οδήγησή σας στις ατραπούς του Μουρούζη ** , είναι το best seller -
kamil
kouk
n_olympios (x2) (μάλλον)
syele
ANGEL13 (x4)
salome (x2)
mkiii (x2)
ΒΑΣΙΛΗΣ
deggman (x2)
Georgetabs (τελικά θα έρθεις?)
PINATSIS KYRIAKOS (x3)
TGD
kyan (?)
apostolis
santoe36m3 (x4)περίπου 26...
EDITED!
-
Προς : κ. στατιστικολόγο-αναλυτή
Τελικά Βασίλης Χ 1........δηλ. μόνος.
-
Simiwste kai emena...
egw + 3 filoi..
Ta leme ekei... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
kamil
kouk
n_olympios (x2) (μάλλον)
syele
ANGEL13 (x4)
salome (x2)
mkiii (x2)
ΒΑΣΙΛΗΣ
deggman (x2)
PINATSIS KYRIAKOS (x3)
TGD
kyan (?)
apostolis
santoe36m3 (x4)περίπου 26...
EDITED!
Στατιστικολόγε μου , (πως λέμε γιατρέ μου ),
δεν είπα πως θα έρθω , (την άλλη εβδομάδα όμως ) ,
να περάσετε ΚΑΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ !!!!
Έχω όμως γράψει για όσους είναι στα Γιάννενα το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης !!!!!!!!Αποστόλης.
-
Οταν η παρατηρητικότητά μου γίνει τουλάχιστον αντίστοιχη με τη βιασύνη μου, τότε ίσως να γίνω καλύτερος άνθρωπος...
kamil
kouk
n_olympios (x2) (μάλλον)
syele
ANGEL13 (x4)
salome (x2)
mkiii (x2)
ΒΑΣΙΛΗΣ
deggman (x2)
PINATSIS KYRIAKOS (x3)
TGD
kyan (?)
santoe36m3 (x4)Βαρέθηκα να μετράω, έτσι κι αλλιώς μούσκεμα τα κάνω...
-
Georgetabs (τελικά θα έρθεις?)Αφού σου είπα...
Αδύνατον να έρθω και να μην φάω. Οπότε γολγοθάς ένα φορουμοτράπεζο (i know pretty well what it looks like!!! ), συνδυασμένο με το γολγοθά του κύκλου της 'τσικνοπεμπτικής' Αττικής, είναι δύσκολο, μην πω τρίσκολο!! -
Αγαπητοί φίλοι εχθές βράδυ ρίξαμε ένα ξενυχτι γιατί τα παιδιά μας ήταν αδιάθετα.
Αν καλυτερέψουν θα έρθουμε όλοι,αν οχι θα κοιτάξω να αντιπροσωπευσω την οικογένεια επάξια. -
Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να φθάσουμε με τον Νίκο. Με το που μπήκαμε ΑΟ τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Πηγαίναμε με 20 και η χιονοθύελλα τα έκανε ακόμα πιο δύσκολα.
Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα για το γυρισμό. Οπότε επιστροφή...Ελπίζω να το κανονήσουμε την ερχόμενη εβδόμαδα.
-
Ορε πονάν τα παλληκάρια άμα πεινάν....
Αφού κόλλησα έξω από το σπίτι (ανηφόρα κάτω από το Δημόκριτο) με τη DELTA (δεν παίρνει και αλυσίδες.. ) , γύρισα πήρα το ACCENT και έφτασα μετά χιλίων βασάνων.
Εφτασα κατά τις 09:10 και βρήκα μόνο τον TGD ο οποίος είχε μιλήσει στο τηλ. με κάποιους που του είπαν λόγω καιρού δεν θα ερχόντουσαν.
Οπότε τί έμεινε ;;;Ψωνίσαμε λοιπόν τα δέοντα τουλάχιστον για συνέχεια στο σπίτι.....Δεν πειράζει άλλη φορά.
-
Ησουνα κι εσύ εκεί? Και έψαχνα μέσα στο ψοφόκρυο για γνώριμες φάτσες, αλλά δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτές (νομίζω)
Εφτασα στις 21:20, έκατσα μέχρι τις 21:45, οπότε και βρήκα το Νίκο στο τηλέφωνο και μου είπε ότι γύρισαν... Πήγα στο σπίτι μου κι έφαγα ρεβύθια.
-
Ησουνα κι εσύ εκεί? Και έψαχνα μέσα στο ψοφόκρυο για γνώριμες φάτσες, αλλά δεν περιλαμβάνεσαι σε αυτές (νομίζω)Εφτασα στις 21:20, έκατσα μέχρι τις 21:45, οπότε και βρήκα το Νίκο στο τηλέφωνο και μου είπε ότι γύρισαν... Πήγα στο σπίτι μου κι έφαγα ρεβύθια.
Κρίμα.!!! Σε θυμάμαι εγώ από τη κοπή της πίτας (συστηθήκαμε κάποια στιγμή μαζί με DAP) ,αλλά δυστυχώς δεν σε είδα
-
Οδήγηση στο χιόνι - ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ - Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ FORUM ))), 1-0
Βασίλη, έχεις δίκιο, τώρα σε θυμήθηκα κι εγώ (απαράδεκτος είμαι... ). Κρίμα, όντως...
-
Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!
Κι εμείς ξεκινήσαμε γύρω στις 20.00 να έρθουμε, αλλά στο δρόμο μάθαμε οτι ακυρώθηκε η συνάντηση, οποτε καταλήξαμε στο Παγκράτι σε γουρουνοπουλοκατάσταση! Το χιόνι δεν μας πτοεί κύριοι!!!! Οταν πεινάμε δεν μας σταματάει τίποτα!!!
Παντως σαν οδηγική εμπειρία ήταν φανταστικά!!!! Μακάρι να χιόνιζε πιο συχνά!!! Δυστυχώς πάγο δεν πέτυχα για να ... παίξω λιγουλάκι παραπάνω.
Ηθικό δίδαγμα χθεσινής νύχτας: Στις χιονοθύελλες λέμε ΝΑΙ!!!!
-
Γιατί δεν ήρθατε ρε παιδιά? Περάσαμε πολύ ωραία....
(μην τα παίρνεται όλα στα σοβαρά!!!)
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
τάσταση! Το χιόνι δεν μας πτοεί κύριοι!!!! Οταν πεινάμε δεν μας σταματάει τίποτα!!!Ηθικό δίδαγμα χθεσινής νύχτας: Στις χιονοθύελλες λέμε ΝΑΙ!!!!
Eτσι μπράβο.!!!! Ηθικό ακμαίο.
ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ - Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ FORUM ;-))))