Δεν κινείται το καημένο το θέμα.
Κι εγώ έχω ερωτήσεις και ποιος θα μου τις απαντήσει!
Ξέρει κανείς για αυτό που ρώτησα πιο πριν, αν βάζουν έξτρα βανίλια για να πετύχουν τη γεύση?
Άλλο θέμα. Μπορεί κανείς να μου πει τι έχει το Αμέθυστος Λευκό (sauvignon blanc, semillon, ασύρτικο) του Λαζαρίδη που με κάνει να μην μπορώ να το βάλω στο στόμα μου?? (το ίδιο σε fume το αντέχω, μόλις)
Δεν ξέρω να το περιγράψω αλλά μου έρχεται μια αηδία. Νόμιζα ότι ήταν μια γλυκίλα και για αυτό είχα απορρίψει τα γλυκά λευκά κρασιά. Αλλά καθώς πρόσφατα ήπια και Vinsanto και Samos Grand Cru κατάλαβα ότι μια χαρά ωραιότατα είναι τα γλυκά (με άρωμα, γεύση και επίγευση) και κάτι άλλο με ενοχλεί.
Το οποίο κακό αλλά σε μικρότερο βαθμό συνάντησα πρόσφατα σε ένα Γεροβασιλείου (μαλαγουζιά, ασύρτικο) και σε ένα Βιβλία Χώρα (ασύρτικο, sauvignon blanc).
έχω την εντύπωση ότι είναι τα τροπικά φρούτα... ή μήπως καμιά τριανταφυλλίλα?
Μήπως το sauvignon blanc (και η μαλαγουζιά που καταγράφεται ως κοντινή ποικιλία) μου κάνει το κακό. Είχα όμως την εντύπωση ότι μου άρεσε ... Το ασύρτικο πάντως σίγουρα μου αρέσει. Μήπως ο συνδυασμός κάνει περίεργα πράματα? ..μάλλον το sauvignon λέω ότι φταίει...
Έχω κάτι φιάλες και sauvignon και μαλαγουζιά. Φαντάζομαι όταν τα δοκιμάσω θα καταλάβω... αν όμως ξέρετε κάτι πείτε μου!