-
σχετικα παντως με τον 1.8tsi οπου και αν εχει δυναμομετρηθει με 100αρα παντα η ιπποδυναμη προσεγγιζει τα 180 στον στροφαλο , οποτε δεν βλεπω το λογο για να πας αν καταληξεις τελικα στο SKODA στο τσιπαρισμενο 200αρι.
-
Ο χρήστης MIXANAG έγραψε:
σχετικα παντως με τον 1.8tsi οπου και αν εχει δυναμομετρηθει με 100αρα παντα η ιπποδυναμη προσεγγιζει τα 180 στον στροφαλο , οποτε δεν βλεπω το λογο για να πας αν καταληξεις τελικα στο SKODA στο τσιπαρισμενο 200αρι.ναι εχει αποριφθει η επιλογη πλεον του GT( τα bucket κ το τριακτινο τιμονι παιζουν σε αλλη εκδοση ?)
-
Έχεις οικογένεια, έχεις ήδη Peugeot και ξανασκέφτεσαι να ξαναπάρεις Peugeot;
Περιέργα πράγματα ...Δυστυχώς εγώ είμαι προκατειλημμένος (βλ. 206, προβλήματα, 206club κλπ...) οπότε σου προτείνω να μην πάρεις Peugeot ...
υ.γ. α! και ψήφισα Octavia GT ( 1.8Tsi 200hp) γιατί προτιμώ (πλέον) τις εργοστασιακές μοντιφιές και τις μοντιφιές της αντιπροσωπείας παρά τις ανεπίσημες απατεωνιές των ξεκάρφωτων πυρηνικών βελτιωτών που ανοιγοκλείνουν τα μαγαζιά σαν τα μανιτάρια... και μετά ψάχνεις να τους βρεις ...
-
Συμφωνώ κι εγώ για 207SW RC...
Το έχω δει σε άσπρο αλλά και σε μαύρο και είναι κορυφή.
Η βλακεία είναι που δεν το βγάζουν με τον 150άρη και σε συνδυασμό με την outdoor έκδοση δεν θα παιζόταν...
ΥΚ Επειδή πολλές φορές οι αντιπροσωπείες αποδεικνύεται ότι δεν ξέρουν την τύφλα τους καλό είναι να μην είμαστε απόλυτοι...
-
εγώ θα κατέληγα μάλλον στο απλό τουρμπίσιο Skoda , λόγω χώρων μόνο και μόνο αλλά και αξιοπιστίας σε σχέση με το γαλλικό , βέβαια εσύ είχες γαλλικό οπότε ξέρεις καλύτερα .
πάντως από ότι βλέπω οι πιο πολλοί κοιτάμε για καινούριο με 22-23 χιλιάρικα παρά μεταχειρισμένο με αυτά τα λεφτά και σαφώς ποιοτικότερης κατηγορίας -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
εγώ θα κατέληγα μάλλον στο απλό τουρμπίσιο Skoda , λόγω χώρων μόνο και μόνο αλλά και αξιοπιστίας σε σχέση με το γαλλικό , βέβαια εσύ είχες γαλλικό οπότε ξέρεις καλύτερα .
πάντως από ότι βλέπω οι πιο πολλοί κοιτάμε για καινούριο με 22-23 χιλιάρικα παρά μεταχειρισμένο με αυτά τα λεφτά και σαφώς ποιοτικότερης κατηγορίαςδυσκολο να εμπιστευτεις τουρμπατο μεταχειρα κ 2ον..εχω φιλους ( 2) με audi ( ποιοτικοτερ απο Skoda )που ολο προβληματα εχουν ( στον λαμδα , στα ηλεκρτρικα.στην κρεμαγιερα )...οποτε....
-
Octavia 1.8Tsi ( 160hp) ειναι η δική μου επιλογή.
Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση, λόγο χώρων, κινητήρα, αξιοπιστία, τιμή.
Θα σου πρότεινα να το πάρεις μαμά (160ΗΡ) και μετά βάζεις ένα πρόγραμμα με λιγότερα λεφτά και πιο αξιόπιστο.
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Octavia 1.8Tsi ( 160hp) ειναι η δική μου επιλογή.Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση, λόγο χώρων, κινητήρα, αξιοπιστία, τιμή.
Θα σου πρότεινα να το πάρεις μαμά (160ΗΡ) και μετά βάζεις ένα πρόγραμμα με λιγότερα λεφτά και πιο αξιόπιστο.
αυτο σκεφτομαι κ εγω...αλλα...θελω και προφυλακτηρες απο RS .bucket etc..
αλλα ρε γαμωτο οποτε βλεπω 207RC ...ταραχη με πιανει -
η νεα octavia ειναι πολυ πιο ωραια σε look.
προφυλακτηρες , πλαινα βαμμενα , φαναρια , μασκα.εσωτερικο
http://new.skoda-auto.com/COM/model/new ... .aspx?ff=0 -
Προσωπικά, Octavia 1.8 160ps με κλειστά τα μάτια... Οδήγησα και τον κινητήρα με τα 160 άλογα και τον 200άρι και ο 160 είναι σαφώς καλύτερος (αισθητά καλύτερη ροπή χαμηλά, χωρίς ο 200άρης να έχει τόσο περισσότερη δύναμη ψηλά...). Οδηγικά το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό και απ’ όσα έχω οδηγήσει πρόσφατα (Golf, A3, Focus, Astra) το μόνο οικογενειακό που θα μ΄έκανε να αλλάξω το 206 ευχάριστα (και πολύ ευχάριστα μάλιστα). Έχει μερικές χαζομάρες (γραμματοσειρά πίνακα οργάνων – δεν ξέρεις με πόσο πας, θέσεις και ύποπτη ποιότητα διακοπτών, μέτρια αίσθηση φρένων), αλλά σαν πακέτο, πιστεύω ότι είναι ένα εξαιρετικό οικογενειακό! Αν όλα πάνε καλά με βλέπω κατά το 2010 με ένα τέτοιο σε SW...
-
χμ...ολα καλα λοιπον .εκτος....απο φρενα?
το RS φοραει μεγαλυτερα? -
Ο χρήστης phsyborg έγραψε:
χμ...ολα καλα λοιπον .εκτος....απο φρενα?
το RS φοραει μεγαλυτερα?Όχι σε απόδοση, μόνο σε αίσθηση. Το RS νομίζω φοράει άλλα, τι ακριβώς δεν γνωρίζω...
-
Μαρκο ξεχνα το 207. Μολις κανεις το δευτερο ουτε το Octavia θα σε φτανει σε χωρους. Ειδες την προσφορα που παιζει τωρα με 19Κ για octavia 5 ?
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μαρκο ξεχνα το 207. Μολις κανεις το δευτερο ουτε το Octavia θα σε φτανει σε χωρους. Ειδες την προσφορα που παιζει τωρα με 19Κ για octavia 5 ?19 to 1.8Tsi ?
-
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
Octavia 1.8Tsi ( 160hp) ειναι η δική μου επιλογή.Νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση, λόγο χώρων, κινητήρα, αξιοπιστία, τιμή.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα , αλλά πιστεύω ότι η Octavia 5 και γενικά το στυλ της Octavia είναι αρκετά αδιαφορο ,για να μην πω άσχημο.Είναι και τόσα πια ταξί που κυκλοφορούν που είναι μείον πιστεύω για το αυτοκίητο.Από την άλλη φένεται ότι είναι αρκετά αξιοπιστο (ίσως όχι όπως μια Corolla ας πούμε ) αλλά γενικά πιστεύω ότι αν ήταν λιγάκι πιο τολμηρό στον σεδιασμό (μέσα και έξω) θα πούλαγε τρελά.
υ.γ
ξέρει κανείς αν η Octavia 5 βγαίνει με χειριστήρια στο τιμόνι , δεν έχω δει πουθενά.. -
στο facelift που κοιταγα ειναι standard στην Elegance εκδοση τουλαχιστον
-
Μου αρέσει πολύ η OCTAVIA με το μοτέρ 1.8ΤFSI. Γιατί το A3 με το ίδιο μοτέρ να είναι τόσο ακριβό?
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Μαρκο ξεχνα το 207. Μολις κανεις το δευτερο ουτε το Octavia θα σε φτανει σε χωρους. Ειδες την προσφορα που παιζει τωρα με 19Κ για octavia 5 ?19Κ για την 1,8 160ps;;;;;;
Έφυγα στην αντιπροσωπεία!!!!
Σοβαρά βγήκε τέτοια προσφορά;;;;
Γιατί το A3 με το ίδιο μοτέρ να είναι τόσο ακριβό?
Γιατί τόσο κάνει το σηματάκι με τους 4 κύκλους και τα καλύτερα (λέμε τώρα) πλαστικά... Και η χειρότερη οδηγική συμπεριφορά...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Μαρκο ξεχνα το 207. Μολις κανεις το δευτερο ουτε το Octavia θα σε φτανει σε χωρους. Ειδες την προσφορα που παιζει τωρα με 19Κ για octavia 5 ?
19Κ για την 1,8 160ps;;;;;;
Έφυγα στην αντιπροσωπεία!!!!
Σοβαρά βγήκε τέτοια προσφορά;;;;
ξεστοκαρουν γιατι ερχεται η νεα octavia
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ξεστοκαρουν γιατι ερχεται η νεα octavia
Κάτι και η κρίση...
Λες να το επισπεύσουμε;;; Προβληματίζομαι...
octavia 5 vs peugeot 207