-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Mια ερώτηση. Συνάδελφος έχει ένα jazz '03 και θέλει να αλλάξει μπαταρία. Το θέμα είναι ότι αυτή που έχει τώρα είναι πολύ μικρή και σε Ah, αλλά και σε μέγεθος. Έχει αλλάξει κάποιος μπατ. σε jazz και αν ναι τι έβαλε? (που να χώρεσε κιολας )
Οι διαστάσεις είναι στάνταρ. Υποθέτω το Jazz παίρνει 45άρα απο αυτές με τους λεπτούς πολους?
H μπατ. εμφανισιακά είναι πολύ μικρή και από νετ βρήκαμε ότι είναι 28Ah! (είναι δυνατόν)
Πολύ μικρή μου φαίνεται...
-
Πάρτην τώρα που την βρήκες μικρή για να την μεγαλώσεις με τις αρχές σου, γιατί αν την πάρεις μεγάλη θα σου βγάλει γλώσσα!!!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Mια ερώτηση. Συνάδελφος έχει ένα jazz '03 και θέλει να αλλάξει μπαταρία. Το θέμα είναι ότι αυτή που έχει τώρα είναι πολύ μικρή και σε Ah, αλλά και σε μέγεθος. Έχει αλλάξει κάποιος μπατ. σε jazz και αν ναι τι έβαλε? (που να χώρεσε κιολας )
Οι διαστάσεις είναι στάνταρ. Υποθέτω το Jazz παίρνει 45άρα απο αυτές με τους λεπτούς πολους?
H μπατ. εμφανισιακά είναι πολύ μικρή και από νετ βρήκαμε ότι είναι 28Ah! (είναι δυνατόν)
Πολύ μικρή μου φαίνεται...
28Αh Τέτοια έχω στο ΙΜΑ αν και στην πραγματικότητα έχω και περίπου +120 D-CELL πίσω από τη πλάτη του καθίσματος (είναι οι μπαταρίες του υβριδικού ). Όχι ότι θέλεις και κάτι μεγαλύτερο πάντως.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Χθες πηρε η κορη μου το civic 1.8 5d auto.Παρα πολυ καλο !!!!!!
Τελικα το civic εγινε δικο μου αφου δεν της αρεσε και κρατησε το CRV. Μιας και δεν εχω ιδιαιτερες συμπαθειες σε SUV μια χαρα μου ηρθε !!
Πολυ καλο το αυτοκινητο !!!
Του εβαλα οθονη kenwood με navibox για πλοηγηση , αισθητηρες παρκαρισματος εμπρος (ειχε για πισω) , φωτα xenon , λασπωτηρες και ειναι μια χαρα.
Το θεμα της αλλαγης εργοστασιακου radio cd με οθονη 2 din δεν ειναι τοσο απλο. Για να μην χαθουν οι ενδειξεις θερμοκρασιας κλιματιστικου και ωρας που εχουν πηγη το εργοστασιακο radio cd το μετεφερα με καλωδιωση στο πορτ μπαγαζ σε κουτι.
Αν υπαρχει ενδιαφερον πειτα μου για φωτογραφιες.
-
Φυσικα υπαρχει βαλε να δουμε
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
στο site του Σαρακάκη είδα οτι φέρνει το S2000 σε λευκό...αληθεύει?Οτι εχει φερει εχει φερει!
Εχει μονο στοκ γιατι σταματησε παραγωγη!
Αλλα λευκο εχει -
-
του πέταξες τα μάτια έξω!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
του πέταξες τα μάτια έξω!!!Ευτυχως η Honda δεν θετει θεμα εγγυησης με κατι τετοια πειραγματα.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Ευτυχως η Honda δεν θετει θεμα εγγυησης με κατι τετοια πειραγματα.
Πολύ καλή δουλειά πάντως.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Ευτυχως η Honda δεν θετει θεμα εγγυησης με κατι τετοια πειραγματα.
Πολύ καλή δουλειά πάντως.
Να ξεκαθαρισω οτι δεν την εκανα μονος μου αλλα ο τεχνικος στο μαγαζι που εβαλα την kenwood και το navibox.
Ακομα και το κουτι μου εφτιαξαν.
-
Mπραβο πολυ καλη δουλεια μου αρεσε.
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Mπραβο πολυ καλη δουλεια μου αρεσε.Οποιου πιανουν τα χερια του τα καταφερνει....Δυστυχως τα δικα μου 'ταναλιες' !!!!!
-
Πρωτιες χοντα στο JD POWER 2008
http://honda.de/specials/car/jdplanding ... ts_708.pdf
-
Ο χρήστης jap-power έγραψε:
Πρωτιες χοντα στο JD POWER 2008http://honda.de/specials/car/jdplanding ... ts_708.pdf' target='_blank
αυτο δε σημαίνει οτι δεν παραμένει γελοία σαν εταιρία
τουλάχιστον για τους... σχετικούς..
-
καλη χρονιά και σε σένα!!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
καλη΄χρονιά και σε σένα!!!!μην τσιμπάς μην τσιμπάς
ενας Τζόμπαρος ξερει πάντα τι λεει
-
το duke 620 που περασα σήμερα .... εσύ ήσουν? Σαν το καρτούν μου φάνηκε
-
ευτυχώς δε με πέτυχες με το γελοίο VFR μου, θα ντρεπόσουν να με κοιτάξεις...
ΔΟΥΚΑΣ ΦΟΡ ΕΒΕΡ
-
Η Honda είναι μια απερίγραπτα γελοία εταιρεία. Δείτε γιατί :
Eίναι στους 5-6 μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων οι φαιδροί, είναι μόλις πρώτοι μακράν σε συνολική παραγωγή κινητήρων εσωτερικής καύσης όλων των ειδών, έχουν σταθερά τα τελευταία χρόνια πάνω από 100 δισ. δολλάρια τζίρο και περί τα 9 δισ. δολ. κέρδη προ φόρων (είναι τελείως καραγκιόζηδες δηλαδή).
Ξεκίνησαν με 3 υπαλλήλους το 1946 και έχουν πάνω από 150.000 σε όλο τον κόσμο και άκουσον άκουσον για την ανάπτυξή τους στηρίχθηκαν στις δικές τους δυνάμεις και όχι σε εξαγορές (αυτό μόνο αρκεί για την ανυποληψία τους).
Φτάνουν δε στο ελεεινό σημείο να παράγουν και ένα σωρό άλλα προιόντα με το όνομά τους (σαν δεν ντρέπονται δηλαδή) όπως μοτοσυκλέττες (της πλάκας), μηχανές θαλάσσης (της κακιάς ώρας), ρομπότ, γεννήτριες, τζετ κ.α.Πολυτεχνίτης - ερημοσπίτης που λέει και ο ελληνικός λαός, έ Honda λένε οι ιάπωνες.
HONDA FORUM