-
άρα δεν ηταν το γεγονος οτι τον πείραξε κατι, ήταν ο συνειρμός που του ηρθε?!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
άρα δεν ηταν το γεγονος οτι τον πείραξε κατι, ήταν ο συνειρμός που του ηρθε?!Πολύ το παιδέψαμε το ζήτημα...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
επειδή δεν ενοχλουν εσένα παει να πει οτι δεν πρεπει να ενοχλούν κ τους άλλους?
ή δεν εχει το δικαίωμα να πει οτι τον ενοχλεί?
δεν τους έκανε δα κ μήνυσηΡε συ Joe, και εμενα με ενοχλει που ακομα το φορουμ ειναι στοιχισμενο στα αριστερα και το εξεφρασα παλαιοτερα.
Και τα banners με ενοχλουν , αλλα τα μπλοκαρω.Προσωπικα με ενοχλησε η φραση 'Αυτός είναι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός που διαφημίζετε μαλλον. Όλοι ίδιοι είστε τελικα.
Ιδιαιτερα απο καποιον που κανει λογο περι αγενειας. -
Τότε θα μπορούσε να γίνει μια ψηφοφορία για το τι είδους διαφημίσεις θα προτιμούσαν να βλέπουν οι αναγνώστες στο site. Το οτι αφήνει κάποιους αδιαφορο αυτό θα μπορούσε να μπεί σαν τρίτη επιλογή στην ψηφοφορία. Προφανώς δεν θα άλλαζε κάτι στο site αλλά θα ήταν διαφωτιστικό για την ποιότητα των αναγνωστών και τις συνηθειες τους οταν σερφαρουν.
Ο χρήστης aserf έγραψε:
:slap:
Γιατι χτυπιεσαι?
Όχι γι' αυτά που είπες εσύ... για αυτά που διάβασα πάνω από τη δική σου δημοσίευση.
Μου φάνηκε παράλογο το να διαμαρτύρεται κάποιος που υπάρχουν διαφημίσεις (ή πιο συγκεκριμένα που υπάρχουν διαφημίσεις εταιριών στοιχημάτων) σε ένα forum που έχει κάποιο κόστος να συντηρηθεί.
Ούτε που τις προσέχω προσωπικά και δεν τις βρίσκω καθόλου ενοχλητικές.Το thread ονομάζεται 'προτάσεις των φορουμαδων προς 4τ'. Παράλογη ή όχι, εφ' οσον είμαι μέλος του forum και το διαβάζω από το 2003 (και αγοράζω το περιοδικο ανελλιπως από το Μαιο του 1990), είναι η άποψη μου...
-
Όπως το είπες: 'Προτάσεις...', όχι επίθεση χωρίς λόγο:
'Αυτός είναι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός που διαφημίζετε μαλλον. Όλοι ίδιοι είστε τελικα.'
-
Συμφωνώ ότι η διαφήμιση στο ιντερνετ εχει παραγίνει. Ο κάθε πικραμένος δίνει 1000 ευρώ +- το μήνα ή συναρτήσει των 'χτυπημάτων' που δέχεται κάτι ανάλογο και διαφημίζει ότι του κατέβει στο τσερβέλο. Η δικιά μου 'αντίσταση' είναι να μην κλικάρω ποτέ διαφημίσεις, ακόμη και αν μου φανεί κάτι ελαφρώς ενδιαφέρον.
Σε αυτό το φόρουμ όμως δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Υπάρχουν φόρουμ που σου βάζουν διαφημίσεις δίπλα στο άβαταρ, δίπλα στην υπογραφή ή ακόμη και εμβόλιμες αυτόματες δημοσιεύσεις σε κάποια συζήτηση που είναι απλά...διαφημίσεις.
Πέρα από όλα αυτά όμως και χωρίς να εγκαθιστάς τίποτα υπάρχει κάτι απλό που όπως είναι διαμορφωμένο το layout 'καταργεί' τις διαφημίσεις! Πατάς απλά ctl + (+) μία ή δύο φορές και απλά η δεξιά στήλη υπάρχει μεν αλλά δεν φαίνεται και μένουν μόνο οι πάνω 'εσωτερικές' διαφημίσεις. Το είχα ανακαλύψει τυχαία όταν δεν με διευκόλυναν τα μικρά γράμματα που έχει στάνταρ (ή απλά γέρασα ) και ήθελα να τα μεγεθύνω.
Καταλήγοντας, δυστυχώς στην σύγχρονη κοινωνία ΟΛΑ έχουν το κόστος τους (μέχρι και η αγάπη αγοράζεται ενίοτε...) οπότε είναι αναγκαίο κακό που πρέπει να υπομένουμε...
Ξέρω, ξέρω είμαι ,
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μπορεί να έχω την πολυτέλεια να χρησιμοποιώ στο PC μου όποιο browser θέλω και όποιο plugin μου αρέσει αλλά είναι αναγωγο να σε αναγκάζει κάποιος να εγκαθιστάς software για να βλέπεις ανενόχλητα κάτι που είχες συνηθήσει να το βλέπεις ακόμα και απ΄το πιο αθλιο τερματικό. Άλλωστε πολλοί χρησιμοποιούν κοινόχρηστους ή εταιρικούς Η/Υ και δεν μπορούν να εγκαταστήσουν τίποτε.
Κανεις δε σε αναγκαζει να εγκαθιστας τιποτα παρα τη θεληση σου.
Το αν ειναι αναγωγο ή οχι, εξαρταται απο ποια πλευρα το βλεπεις.saxon, δεν αναφερθηκα σε σένα με το σχόλιό μου, απλά υπάρχει η τάση να φορτωνονται υπερβολικά με ένα σωρό εφαρμογές τα PC απλά για να ανοίγουν μια σελίδα (και των 4τ).
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Συμφωνώ ότι η διαφήμιση στο ιντερνετ εχει παραγίνει. Ο κάθε πικραμένος δίνει 1000 ευρώ +- το μήνα ή συναρτήσει των 'χτυπημάτων' που δέχεται κάτι ανάλογο και διαφημίζει ότι του κατέβει στο τσερβέλο. Η δικιά μου 'αντίσταση' είναι να μην κλικάρω ποτέ διαφημίσεις, ακόμη και αν μου φανεί κάτι ελαφρώς ενδιαφέρον.Σε αυτό το φόρουμ όμως δεν είναι τραγικά τα πράγματα. Υπάρχουν φόρουμ που σου βάζουν διαφημίσεις δίπλα στο άβαταρ, δίπλα στην υπογραφή ή ακόμη και εμβόλιμες αυτόματες δημοσιεύσεις σε κάποια συζήτηση που είναι απλά...διαφημίσεις.
Πέρα από όλα αυτά όμως και χωρίς να εγκαθιστάς τίποτα υπάρχει κάτι απλό που όπως είναι διαμορφωμένο το layout 'καταργεί' τις διαφημίσεις! Πατάς απλά ctl + (+) μία ή δύο φορές και απλά η δεξιά στήλη υπάρχει μεν αλλά δεν φαίνεται και μένουν μόνο οι πάνω 'εσωτερικές' διαφημίσεις. Το είχα ανακαλύψει τυχαία όταν δεν με διευκόλυναν τα μικρά γράμματα που έχει στάνταρ (ή απλά γέρασα ) και ήθελα να τα μεγεθύνω.
Καταλήγοντας, δυστυχώς στην σύγχρονη κοινωνία ΟΛΑ έχουν το κόστος τους (μέχρι και η αγάπη αγοράζεται ενίοτε...) οπότε είναι αναγκαίο κακό που πρέπει να υπομένουμε...
Ξέρω, ξέρω είμαι ,
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=9739' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Πατήστε στη φωτο
Σαφώς και δεν είναι τραγικά τα πράγματα, το θέμα είναι να μή γίνουν όμως...
Ζω σε μια πόλη που έχει το μεγαλύτερο καζίνο των βαλκανίων και τα περισσότερα προποτζήδικα στη χώρα. Στη γειτονιά μου έχει πάνω από 20 'μαγαζια' με φυμε τζάμια που χαρτοπαίζουν οι θαμώνες από το πρωι μέχρι το βράδυ. Ένα 70% του τζίρου αυτής της πόλης διακινείται στην τύχη...
Δεν θέλω να τους βλέπω ούτε ζωγραφιστούς, πόσο μάλλον στο site των 4T... -
Ta pragmata einai apla.KANEIS den mas piese na mpoume se ayto to side opou kapios plironi gia na kouventiazoume kai na vgazoume ta apothimena mas (orismenoi ,ohi oloi).
An loipon den mas aresei kati alla mporei na aresei i na ofelei ton xrimatodoti,pernoume to kouvadaki mas kai pame se alli paralia.Toso apla. -
Καλως η κακως διαφημισεις θα υπαρχουν.Υπαρχουν παντα και οι αναλογοι τροποι να τις στειλεις... Εγω μια απορια να εκφρασω μονο. Αντε, τα αλλα διαφημιζομενα κατι πουλάνε τελος παντων. Αυτο το http://www.kavvathas.gr τι πουλαει?
-
Σωτήριο το adblock...δεν την παλεύω με μπάνερ που αναβοσβήνουν...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Καλως η κακως διαφημισεις θα υπαρχουν.Υπαρχουν παντα και οι αναλογοι τροποι να τις στειλεις... Εγω μια απορια να εκφρασω μονο. Αντε, τα αλλα διαφημιζομενα κατι πουλάνε τελος παντων. Αυτο το http://www.kavvathas.gr' target='_blank τι πουλαει?Διάβαζες παλιότερα 4Τ? Αν 'ναι' τότε θα θυμάσαι και ίσως να κατανοείς γιατί 'πρέπει' να είναι εκεί.
Εκτός του ότι είναι δικό του το 'κατάστημα' και θα ήθελε τη γωνιά του προσωπικά θα το έλεγα 'τιμής ένεκεν'. Άλλωστε αν 'ξεφυλλίσεις' τα κείμενα του έχουν πολλές αλήθειες. Κάποια παραπάνω γκρίνια κάποιες φορές σίγουρα αλλά και πολλές αλήθειες ...
(εκτός και αν έκανες κάποιου είδους χιούμορ και δεν το καταλάβα)
-
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2277' target='_blank
Ειλικρινά δεν κατάλαβα το συμπέρασμα του άρθρου εκτός κι ανβείχε γραφεί πριν το άρθρο
Πως ένα αμάξι που κάνει 21000 ευρώ με αιρcondition νομίζω, εχει πορτπαγάζ 288 λίτρα αρχικό, πεντάρι σασμάν το 2009 αρα δεν κάνει ταξίδι γρήγορο, χειρότερες επιδόσεις από όλους κερδίζει το στοίχημα
Μόνο εγω δεν το κατάλαβα ρε παιδιά? -
Και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά αποκλείω να τους γλύκανε ο τσιφούτης Σαρακάκης οπότε πρέπει να είναι στα αλήθεια καλό αυτοκίνητο.
-
Δε μιλάω για γλύκες. Μιλάω για απλά Ελληνικά. Διαβάζεις και περιμένεις ότι το συμπέρασμα θα είναι κακό? Δε μπορεί δηλαδή η πρόταση για το χωρο αποσκευών να είναι καλή? Ειναι συμπεράσματα που απευθύνονται σε,,... τί ναπω... χάρηκε που έχει 288 λίτρα? Που καθόταν πριν? στο σιρόκο?
Εμένα δε με πειράζει να ειναι καλό αυτοκίνητο
Αλλά να βγαίνει από τα συφραζόμενα.
δεν κρίνω υποκειμενικά
Κρίνω αυτά που διαβάζω απλάκαι από αυτά που διαβάζω δεν βγαίνει το συμπέρασμα που δίνουν τελικά.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά αποκλείω να τους γλύκανε ο τσιφούτης Σαρακάκης οπότε πρέπει να είναι στα αλήθεια καλό αυτοκίνητο.Ξοδεύουν πάρα πολλά λεφτά πλέον. Δες και στον ΣΕΑΑ
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Και μένα μου φαίνεται λίγο περίεργο αλλά αποκλείω να τους γλύκανε ο τσιφούτης Σαρακάκης οπότε πρέπει να είναι στα αλήθεια καλό αυτοκίνητο.
Ξοδεύουν πάρα πολλά λεφτά πλέον. Δες και στον ΣΕΑΑ
ετσι βγηκε το jazz λες ?
-
οχι ρε φίλε δεν λέω αυτό. Λεω ότι ειναι ένας πολυ σημαντικός λογαριασμός για να ξεκινήσεις καυγά χωρίς λόγο.
Το jazz ήταν πάντα το κορυφαίο αμάξι στην κατηγορία του απλώς δεν ήταν πολύ σταθερό στον δρόμο λόγω ελαφριού τιμονιού κυρίως. Ηταν ένα μικρό πούλμαν. Το ίδιο και το civic (new). Πρακτικά με το επίπεδο πάτωμα ακόμη κι εγώ με το type-R το παλιό κουβαλάω τις παναγιάς τα μάτια. Ρωτα τον γείτονα μου ΄που με είδε και με jazz και με civic να βγάζω διάφορα από μέσα!!!!
αλλο είναι το θέμα όμως. Ρωτησα όσους διάβασαν το άρθρο αν κατάλαβαν ότι το αμάξι κερδίζει το στοίχημα. Εγω κατάλαβα ότι το χάνει. Από εκεί ξεκινήσαμε
-
σήμερα που όλοι μιλάμε για οικονομική κρίση και οι πωλήσεις των αυτοκινήτων πέφτουν, η γενική τάση είναι μια στροφή από τον καταναλωτή σε αγορά οικονομικότερων και πιο προσιτών αυτοκινήτων. Ωστόσο, οι 4Τ κατά την ταπεινή μου άποψη, δείχνουν μια προτίμηση στα τεστ εκδόσεων κάποιων μοντέλων με τον μεγαλύτερο κυβισμό.
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίζουν να γίνονται τεστ των μοντέλων και στις εκδόσεις με το βασικό τους κινητήρα, παρόλο που τα αυτοκινητα αυτά δεν είναι και τα πιο ολοκληρωμένα για τον καταναλωτή, είναι όμως σε πολλές περιπτώσεις αρκετά φθηνότερα από τις εκδόσεις με τον πιο 'ταιριαστό' κινητήρα μεγαλύτερου κυβισμού.
Συγκεκριμένα το περιοδικό των 4Τ, έχει να κάνει ένα πλήρες συγκριτικό τεστ σουπερ μίνι 1,1-1,2 λίτρων από τον Απρίλιο του 2002(!!!!). Στα σημερινά σουπερ μίνι, λίγα τεστ έχουν γίνει στην κατηγορία αυτή των κυβικών. Έτσι λοιπόν με την έλευση των Hyundai ι20 1.2, Honda Jazz 1.2, καλό είναι να γίνει ένα συγκριτικό όλα ή τέλως πάντων τα πιο αξιόλογα σούπερ μίνι του κυβισμού αυτού. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει τεστ για πολλά διμοφιλή σούπερ μίνι 1,2 lt που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Παραθέτω μερικά:Chevrolet Aveo 1.2
Fiat Grande Punto 1.2
Opel Corsa 1.2
Seat Ibiza new 1.2
Skoda Fabia new 1.2
VW Polo (βελτιωμένη μηχανή) 1.2Το καταλαβαίνω ότι είναι κάποιες φορές αγγαρεία να δοκιμάζεται από δημοσιογράφους του αυτοκινητιστικού τύπου ένα 'ψόφιο' αυτοκίνητο, ωστόσο νομίζω ότι σήμερα που όλοι οι κατασκευαστές ψάχνουν τρόπους να παράγουν φθηνά αυτοκίνητα, δεν πρέπει να γυρνάμε το κεφάλι στις πιο προσιτές από άποψη κυβισμού και χρημάτων εκδόσεις.
-
Είμαι περίεργος να δω τι αποτέλεσμα θα έβγαινε σε ένα συγκριτικό ανάμεσα στα παρακάτω αυτοκίνητα που με ενδιαφέρουν:
toyota yaris με τον νέο γρήγορο 1.3 ; κινητήρα
renault clio 1.2 TCE
peugeot 207 με τα 95 αλογάκια
ford fiesta 1.4
Σχολιασμός της ύλης των 4Τ και προτάσεις προς το Περιοδικό