-
παίζει τρελή διαφορά; Γιατί τον θέλω ως δεύτερο εσωτερικό να αποθηκεύω μόνο.
-
Τότε δε θα την καταλάβεις καν τη διαφορά...
Η μεγαλύτερη cache έχει μεγάλη χρησιμότητα σε εφαρμογές που κάνουν συνεχείς αναζητήσεις στο σκληρό και όχι σε αποθήκευση-αντιγραφή αρχείων (backup).
-
Μερσί, το Σάμσουγκ το πήρες; (πολλά λεφτά ρε ψηλέ -620€- είδα)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μερσί, το Σάμσουγκ το πήρες; (πολλά λεφτά ρε ψηλέ -620€- είδα)Ο father το πήρε, όχι εγώ... για την ακρίβεια του το πήραν (εταιρικό γαρ)
Το παραλαμβάνει την Τετάρτη, οπότε θα έχω λίγο χρόνο πριν φύγω για να ντυθώ πάλι με τα χακί να παίξω λίγο μαζί του400 € θα στοιχίσει στην εταιρία χωρίς ΦΠΑ, ήτοι 476 € με ΦΠΑ. 140+ € διαφορά δηλαδή λόγω αγοράς από εταιρία απευθείας από τις αποθήκες της Cosmote και όχι από ιδιώτη από κάποιο κατάστημα. Not bad at all...
Μεγάλη αναβάθμιση για το father από το Nokia 8310 (μοντέλο 2002 ?) που χρησιμοποιεί χρόνια τώρα. Είπε να μπει και αυτός στο πνεύμα της τεχνολογίας και να συνδυάσει σε μια συσκευή ψηφιακή κάμερα, GPS, κινητό, καθώς και τη δυνατότητα ανάγνωσης Word, Excel, Acrobat, κτλ.
-
Καλησπέρα κύριοι!
Κάνω το πρώτο μου πόστ απο τον νέο μου υπολογιστή! (είχα μείνει κανα δυο εβδομάδες χωρίς)
Είναι ένας i mac και πρέπει να πω, οτι δεν ξέρω τον Χριστό μου!
-
Πως μπορω να κανω το προγραμμα του FF που κατεβαζει αρχεια απο το νετ, να μη κατεβαζει πανω απο 3 αρχεια ταυτοχρονα;;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι!Κάνω το πρώτο μου πόστ απο τον νέο μου υπολογιστή! (είχα μείνει κανα δυο εβδομάδες χωρίς)
Breaking news:
'ladies and gents... ermmm just came in! We are getting reports, that a greek PC user 'switched' and got a Mac, resulting in 100% increase in sales for Q4 2008. Stocks are skyrocketing...'Kaloriziko re...
-
Φυλάξτε το το παρακάτω, και τρίψτε το στα μούτρα τους όταν θα έρχεται η κάθε χρονική περίοδος που προβλέπουν, και διαψεύδονται!! Είναι η 5η φορά στην ζωή μου που διαβάζω προβλέψεις, που ποτέ δεν αποδείχθηκαν, κανείς δεν θυμόταν, αλλά δημιούργησαν μόδες την εποχή που ανακοινώθηκαν!!
Σημειώστε ότι η ΙΒΜ είχε προβλέψει, την δεκαετία του 1970, ότι η παγκόσμια αγορά αφορά το πολύ 10 υπολογιστές!!! Εννοώντας τα mainframe συστήματα της. Τέτοια μακροπρόθεση θεώρηση μιλάμε!!!http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252' target='_blank
*Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας
Μια λίστα με πέντε καινοτομίες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον τρόπο που οι άνθρωποι εργάζονται, ζουν και διασκεδάζουν την επόμενη πενταετία, παρουσιάστηκε και φέτος από την ΙΒΜ, τη μεγαλύτερη εταιρεία Πληροφορικής του κόσμου.
Η λίστα «Πέντε σε Πέντε» (πέντε καινοτομίες στα επόμενα πέντε χρόνια) βασίζεται σε ανάλυση των τάσεων της αγοράς και της κοινωνίας, καθώς σε αναδυόμενες τεχνολογίες από τα εργαστήρια της εταιρείας.
Ιδού οι προβλέψεις της:
Φωτοβολταϊκά παντού: Ηλιακά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας θα ενσωματωθούν στην άσφαλτο, τα πεζοδρόμια, τα χρώματα, τις στέγες και τα παράθυρα. Μέχρι σήμερα τα υλικά και η διαδικασία παραγωγής ηλιακών είχαν απαγορευτικό κόστος, όμως τα πράγματα αλλάζουν πλέον με την δημιουργία μεμβρανών που ενσωματώνουν ηλιακούς συλλέκτες πυριτίου. Αυτά τα εύκαμπτα «ηλιακά φιλμ» αναμένεται να βρουν μια ποκιλία εφαρμογών, όπως σε στέγες, παράθυρα, κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, αυτοκίνητα, ακόμα και σε ρούχα, φέρνοντας την επανάσταση της «φορητής ηλιακής ενέργειας».
Γενετική «κρυστάλλινη σφαίρα»: Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, οι γιατροί θα προσφέρουν στον κόσμο γενετικούς χάρτες που αποκαλύπτουν προδιαθέσεις για ασθένειες και τρόπους πρόληψής τους. Μια πλήρης σάρωση του γονιδιώματος για τον εντοπισμό προβληματικών γονιδίων δεν θα κοστίζει πάνω από 200 δολάρια. Οι γιατροί θα χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα για να συστήσουν φάρμακα και αλλαγές στον τρόπο ζωής, ενώ οι φαρμακευτικές εταιρίες θα μπορούν να αναπτύσσουν στοχευμένες και εξατομικευμένες θεραπείες.
Φωνή στο Διαδίκτυο: Σύντομα, ο καθένας θα μπορεί να μιλά στον Παγκόσμιο Ιστό - και αυτός θα του απαντά: Η πλοήγηση στο Internet θα αλλάξει δραματικά χάρη σε τεχνολογίες αναγνώρισης ομιλίας που αντικαθιστούν το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. H IBM προβλέπει μάλιστα την εμφάνιση «φωνητικών διαδικτυακών τόπων», οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις από το τηλέφωνο, χωρίς να απαιτείται καν η χρήση υπολογιστή.
Προσωπικοί βοηθοί για τα ψώνια: Οι καταναλωτές στα καταστήματα δεν θα ταλαιπωρούνται δοκιμάζοντας λάθος νούμερο ρούχα ή αναζητώντας απεγνωσμένα κάποιον υπάλληλο για να τους εξυπηρετήσει. Την επόμενη πενταετία τα δοκιμαστήρια και άλλοι χώροι αγορών θα αρχίσουν να εφοδιάζονται με «ψηφιακούς βοηθούς»: Οθόνες αφής και εικονικοί υπάλληλοι θα βοηθούν στην επιλογή ρούχων και συνδυασμών και θα προσφέρουν πρόσβαση σε γνώμες και κριτικές άλλων αγοραστών. Ο πελάτης θα μπορεί ακόμα να στέλνει εικόνες του εαυτού του φορώντας τα διάφορα ρούχα και να τις στέλνει με SMS ή e-mail σε συγγενείς και φίλους για να του πουν τη γνώμη τους.
Αφηρημάδα, μια μακρινή ανάμνηση: Μέσα σε πέντε χρόνια θα είναι πια δύσκολο να ξεχνάτε τι πρέπει να αγοράσετε από το μανάβικο, ποιος σας μίλησε χθες στο συνέδριο, πότε και που συμφωνήσατε να δείτε ένα φίλο σας, ή ποιο προϊόν είδατε να διαφημίζεται στο αεροδρόμιο. Φορητές και σταθερές συσκευές με κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν αυτόματα δραστηριότητες και συνομιλίες, θα τις αναλύουν και θα αποφασίζουν πότε ο χρήστης χρειάζεται κάποια υπενθύμιση: Όταν ο χρήστης περάσει δίπλα στο μανάβικο, το «έξυπνο» κινητό του, εφοδιασμένο με τεχνολογία γεωεντοπισμού (GPS), θα του υπενθυμίζει ότι πρέπει να αγοράσει συγκεκριμένα φρούτα και λαχανικά. Ακόμα και οι τηλεοράσεις, τα τηλεκοντρόλ και τα τραπέζια θα μας προσφέρουν πρόσβαση στο παρελθόν μας. *
-
Καλησπέρα κύριοι!Κάνω το πρώτο μου πόστ απο τον νέο μου υπολογιστή! (είχα μείνει κανα δυο εβδομάδες χωρίς)
μην ανησυχείς
είναι σχεδιασμένα για IT chalenged άτομα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι!
Κάνω το πρώτο μου πόστ απο τον νέο μου υπολογιστή! (είχα μείνει κανα δυο εβδομάδες χωρίς)
μην ανησυχείς
Το chalenge ειναι να βρεις κοροϊδο να του το εκθεασεις και να του το πουλησεις πριν ψαχτει η να το στελεις με Vαρχ. ~30ΧΑΩ στον τοιχο απεναντι....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι!
μην ανησυχείς
Το chalenge ειναι να βρεις κοροϊδο να του το εκθεασεις και να του το πουλησεις πριν ψαχτει η να το στελεις με Vαρχ. ~30ΧΑΩ στον τοιχο απεναντι....
πάντα υπάρχουν και mentally challenged
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι!
μην ανησυχείς
Δεν ξερεις ποσες φορες εχει φυγει το iPod στα μαξηλαρια του κρεβατιου -μονο και μονο για να μην κλαιω τα λεφτα που εδωσα- με πολυ καλο Vαρχ. μετα απο κρασαρισμα κολλημα η αλλη μαλακια.....
Σε μια προσφατη βολτα στα Fnac και σε μια καταναλωτικη κριση, σταματησα μπροστα σε iMac (Μεγαλη οθωνη κτλ) και το χαζευα! Πολυ ομορφο, πολυ καλη και εξυπνη σχεδιαση, αλλα 5 λεπτα μ αυτο το πραγμα και με τα δυο διπλανα του, καθως κολλαγαν το ενα μετα το αλλο μετα τις πολυπλοκες εργασειες που τα εβαλα να κανουν.... Προσπαθησα να τα συνδεσω με το ασυρματο δικτυο που ΔΕΝ ΗΤΑΝ κλειδωμενο...
Με εσωσαν απο το να πεταξω 2+ χιλιαρικα!*Εμενα κοντεψαν να πεταξουν εξω, οταν αφου κολλησε και το τριτο κατεβασα μπηνελικια....
Δυο διακοσια γι αυτο του μπουρδελο που δεν μπορει να κανει μια γα...μενη ασυρματη συνδεση χωρις καμια γα...μενη κρυπτογραφηση η ασφαλεια, χωρις να κολληση για 3 λεπτα;;;;
Δηλ αν το βαλω να μου ανοιξει ενα γαμ...μενο αρχειο power point τι θα κανει;;; * -
Πως μπορω να κανω το προγραμμα του FF που κατεβαζει αρχεια απο το νετ, να μη κατεβαζει πανω απο 3 αρχεια ταυτοχρονα;;;;Ψάξε στο about:config , αλλά με προσοχή!
-
Καλησπέρα κύριοι!
μην ανησυχείς
Δεν ξερεις ποσες φορες εχει φυγει το iPod στα μαξηλαρια του κρεβατιου -μονο και μονο για να μην κλαιω τα λεφτα που εδωσα- με πολυ καλο Vαρχ. μετα απο κρασαρισμα κολλημα η αλλη μαλακια.....
Σε μια προσφατη βολτα στα Fnac και σε μια καταναλωτικη κριση, σταματησα μπροστα σε iMac (Μεγαλη οθωνη κτλ) και το χαζευα! Πολυ ομορφο, πολυ καλη και εξυπνη σχεδιαση, αλλα 5 λεπτα μ αυτο το πραγμα και με τα δυο διπλανα του, καθως κολλαγαν το ενα μετα το αλλο μετα τις πολυπλοκες εργασειες που τα εβαλα να κανουν.... Προσπαθησα να τα συνδεσω με το ασυρματο δικτυο που ΔΕΝ ΗΤΑΝ κλειδωμενο...
Με εσωσαν απο το να πεταξω 2+ χιλιαρικα!*Εμενα κοντεψαν να πεταξουν εξω, οταν αφου κολλησε και το τριτο κατεβασα μπηνελικια....
Δυο διακοσια γι αυτο του μπουρδελο που δεν μπορει να κανει μια γα...μενη ασυρματη συνδεση χωρις καμια γα...μενη κρυπτογραφηση η ασφαλεια, χωρις να κολληση για 3 λεπτα;;;;
Δηλ αν το βαλω να μου ανοιξει ενα γαμ...μενο αρχειο power point τι θα κανει;;; *το συγκεκριμενο το εχω δουλεψει για λιγο.
εντυπωσιακο θα ελεγα, ο κατοχος ειχε βαλει και ΧΡ πανω και πεταγαν...το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ ακριβο & δυσκολα επεκτασιμο. Και αυτος με ασυρματο ηταν συνδεδεμενο.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Καλησπέρα κύριοι!
μην ανησυχείς
Βρήκα λύση για παρόμοιο πλαστικοκούτι= opensuse - network installation.
Τώρα στις γιορτές θα γίνει η επιχείρηση.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το συγκεκριμενο το εχω δουλεψει για λιγο.
εντυπωσιακο θα ελεγα, ο κατοχος ειχε βαλει και ΧΡ πανω και πεταγαν...το προβλημα ειναι οτι ειναι πολυ ακριβο & δυσκολα επεκτασιμο. Και αυτος με ασυρματο ηταν συνδεδεμενο.
XP η καλυτερη βελτιωση των Mac!!!
-
Κανείς με Mac, να ρωτήσω μερικά πραγματάκια;
-
Κανείς με Mac, να ρωτήσω μερικά πραγματάκια;Χρήστος Λάππας, kid, corsair
-
Όμορφα!
Ρε παιδιά, πως κάνουμε copy - paste ;
Υπάρχουν προγράμματα για επεξεργασία κειμένου;Και... πως μπορώ να βρω το Light room για mac ;
Ευχαριστώ!
-
http://www.adobe.com/products/photoshoplightroom/
με 299 dalarz είναι δικό σου
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]