-
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο μικρομεσαίο τρίθυρο μήπωςκάποιος γνωρίζει κάτι για facelift στο 307 ή στην ALFA 147?
-
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο μικρομεσαίο τρίθυρο μήπωςκάποιος γνωρίζει κάτι για facelift στο 307 ή στην ALFA 147?
-
-
σε διάφορα sites υπάρχουν ειδήσεις για facelift της 147 λίγο πριν το καλοκαίρι...για το 307 έχω ακούσει φήμες αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο..
υπάρχει για το facelift της 147 σχετικό θέμα δημοσιευμένο, μπορείς να το δεις εδώ:
-
Υπαρχει κατι για το ανανεωμενο 307 στο http://www.autojournal.com στο οποιο αλλαζει η μουρη και γινεται σαν του νεου 407.Προσωπικη μου αποψη θα ειναι πιο ομορφο απο το τωρινο (αν και κατοχος του) αλλα ριξε και μια ματια στο club 307 μεσα στο forum.
-
Έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι ένα face-lift στην 147 πριν το καλοκαίρι θα ήταν αντίθετο με την έως τώρα πολιτική της Alfa Romeo πάνω σε αυτό το θέμα. (Βλέπε 156 και 166)
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι ένα face-lift στην 147 πριν το καλοκαίρι θα ήταν αντίθετο με την έως τώρα πολιτική της Alfa Romeo πάνω σε αυτό το θέμα. (Βλέπε 156 και 166)Και συμπληρώνω ότι το face-lift αναμένεται το Νοέμβριο.
FACELIFT σε 147 &307??