-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Οχι δεν ηταν για το δικο μου !
Αν επρεπε να αλλαχτουν ,ειναι δουλεια τους να ξερουν αν πρεπει να τους αλλαξουν η οχι !Θα δω αυριο τι εχει αν και υποψιαζομαι οτι επειδη θα βαριουνται να το ψαξουν θα το βαλουν για τριτη φορα σε update και θα μεινει το αμαξι εκει το σ/κ και εγω με το κομπρεσορι(πολυ καλο) στο χερι, και οχι τιποτα αλλο ειναι και manual και οχι auto και μου σπαει τα νευρα !
Δε ξέρω που το πας, αλλά εμένα ο Κουλούρης το βρήκε.
-
Στον κουλουρη στην Λαυριου το πηγαινω !
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Στον κουλουρη στην Λαυριου το πηγαινω !Κι εγώ εκεί το πήγα!
Εμένα το βρήκαν!
Πες τους ότι έχετε αλλάξει σε 120i αισθητήρες εκκεντροφόρων...μήπως είναι το ίδιο και σε μένα?
-
Παιρνω τηλεφωνο το πρωι.. τους λεω τι εγινε, μου λενε θα σε παρουμε εμεις... με παιρνουν μετα απο 1 ωρα και μου λενε ελα να παραλαβεις ! Την ψυλιαστηκα...
Μου ειπαν οτι μπορει στιγμιαια ενα μπεκ να σταματησε να δουλευει και να σταματησε ενας κυλινδρος..
Γιατι ?ρωταω για να ακουσω την πιο φορεμενη δικαιολογια..
Και ερωτω εγω, φανταζεται κανεις ποια ειναι η δικαιολογια καποιου που επειδη βαριεται να το ψαξει, πεταει για να ειναι καλυμμενος ?Πως λεμε φταιει ο οτε...
Τελος παντων ηταν και η τελευταια φορα που το παω εκει !
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Παιρνω τηλεφωνο το πρωι.. τους λεω τι εγινε, μου λενε θα σε παρουμε εμεις... με παιρνουν μετα απο 1 ωρα και μου λενε ελα να παραλαβεις ! Την ψυλιαστηκα...Μου ειπαν οτι μπορει στιγμιαια ενα μπεκ να σταματησε να δουλευει και να σταματησε ενας κυλινδρος..
Και ερωτω εγω, φανταζεται κανεις ποια ειναι η δικαιολογια καποιου που επειδη βαριεται να το ψαξει, πεταει για να ειναι καλυμμενος ?Πως λεμε φταιει ο οτε...
Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για τον Σπανό. Για ρίξε μια ματιά κι εκεί (είναι μακριά, I know)
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Και ερωτω εγω, φανταζεται κανεις ποια ειναι η δικαιολογια καποιου που επειδη βαριεται να το ψαξει, πεταει για να ειναι καλυμμενος ?
Ευκολο. 'Φταει η βενζινη'...
-
Αντικατέστησα τελικά τα RFT λάστιχα με συμβατικά, BRINGESTONE POTENZA RE 050 A W σε διαστάσεις 225/50/16.Προτίμησα τα συγκεκριμένα λάστιχα σε αύτον τον δείκτη για να είναι όσο γίνεται πιο σκληρά και να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με τα RFT.
Αρχικώς έβαλα 2.1 atm μπροστά και 2.4atm πίσω όπως καi στα RFT.Το αυτοκίνητο ναι μεν εχει βελτιωθεί οσο αφορά την ποιότητα κύλισης ΑΛΛΑ σε καμμία περίπτωση το τιμόνι δεν έχει την ακρίβεια που είχε και γενικά δεν έχει το ίδιο κράτημα.
Το αυτοκίνητο βελτιώθηκε μόνο όταν έβαλα 2.5Εμπρός και 3,0Πίσω και πάλι όμως υστερεί σε σχέση με πριν.
Είναι υπερβολικές αυτές οι πιέσεις?Το βιβλιό του αυτοκινήτου γράφει μόνο τις πιέσεις για RFT. To αυτοκίνητο είναι E90 320i
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μπορεί κάποιος να με συμβουλέψει για τις πιέσεις γιατί έχω απογοητευτεί τόσο πολύ που ετοιμάζομαι να παραγγείλω ξανά RFT. -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Παιρνω τηλεφωνο το πρωι.. τους λεω τι εγινε, μου λενε θα σε παρουμε εμεις... με παιρνουν μετα απο 1 ωρα και μου λενε ελα να παραλαβεις ! Την ψυλιαστηκα...
Μου ειπαν οτι μπορει στιγμιαια ενα μπεκ να σταματησε να δουλευει και να σταματησε ενας κυλινδρος..
Γενικά έχω ακούσει καλά λόγια για τον Σπανό. Για ρίξε μια ματιά κι εκεί (είναι μακριά, I know)
Γενικα Νικολα η νοοτροπια στην αθηνα ειναι , με ποιον απο κει μεσα θα κανεις χωριο και θα γινετε φιλαρακια για να εχεις εξυπηρετηση ! και η μαλακια ειναι οτι πηραμε 3 οχηματα απο εκει και λογικα θα περιμενε κανεις καλη εξυπηρετηση...
Εγω μενω στον Αλιμο και οι 2 Σπανοι ειναι διπλα μου ! Ομως γνωριζοντας οτι ΟΛΑ τα BMW στα νοτια προαστια πηγαινουν εκει, ουτε που το σκεφτομαι να πατησω...Σκεφτομαι να παω στο Σφακιανακη στο Μαρουσι που ειναι καινουριος και δεν εχει προλαβει να γινει ετσι και ουτε εχει την κινηση των υπολοιπων...
Σαξον το βρηκες.. ελεος ε?
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Σαξον το βρηκες.. ελεος ε?
Eλεος και ημαρτον απο πανω...
Σε λιγο θα μας πουν πως η 'κακη' βενζινη φταιει και για το ξεφουσκωτο λαστιχο...
-
Παιδια καλησπερα σε ολους! Πολυ καλος μου φιλος σκεφτεται την αγορα Bmw E46 320 Cabrio του 2001 100.000χμ, με τα 170hp. Θελω λοιπον να ρωτησω τα εξης:
- Ποιος ο χρονος της για τα 0-100, καθως και τα κιλα της?
- Αξιοπιστια: Ειναι πολλα τα χιλιομετρα για την μηχανη αυτη, ή με σωστη συντηρηση δεν θα εχει κανενα προβλημα? Γιατι τα 100κ χμ που εχει πανω το αμαξι, τον τρομαζουν πολυ.
- Fun to drive: Ειναι fun to drive πισωκινητο το αμαξι αυτο? Μπορει να πεταξει και τα ωπισθια του (!), οταν πιεστει, ως σωστο πισοκινητο??
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:)
-
Πάλι ανεβοκατέβηκα τη Πεντέλη
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάλι ανεβοκατέβηκα τη ΠεντέληSo what.....????????
-
Θεος
-
Ο χρήστης Nicholas Van Orton έγραψε:
Πάλι ανεβοκατέβηκα τη Πεντέλη
So what.....????????
Ίσως αν είχες διαβάσει κάποια ποστ πριν 2 μήνες να καταλάβαινες:
viewtopic.php?p=1348057#p1348057Δε καταλαβαίνω την εμπάθεια μερικών πάντως...
-
Μολις γυρισαν απο τον αχυρωνα Νικο ...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μολις γυρισαν απο τον αχυρωνα Νικο ...Έχω μια ερώτηση προς το σεβαστό μέλος του forum: Kostis20
Αν εγώ γύρισα από τον αχυρώνα όπως λες, που έχω ζήσει χρόνια στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία, και έχω μια εταιρία στην Ελλάδα, μια στην Κύπρο, μία στην Αμερική και μια στην Κίνα (και είμαι 35 ετών) εσύ από πού γύρισες ?
Θα ήθελα πολύ να μάθω….
Καλό θα ήταν να βγεις πρώτα από τον μικρόκοσμο που ζεις, και μετά να κάνεις κριτική στους άλλους.Όσο για το σχόλιο περί εμπάθειας παραπάνω, δεν ισχύει .
Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι οδηγούν ένα απλό αυτοκίνητο , και νομίζουν ότι έχουν ένα supercar στο parking τους…δικαίωμα τους .
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. -
-
Μολις γυρισαν απο τον αχυρωνα Νικο ...
Έχω μια ερώτηση προς το σεβαστό μέλος του forum: Kostis20
Αν εγώ γύρισα από τον αχυρώνα όπως λες, που έχω ζήσει χρόνια στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ασία, και έχω μια εταιρία στην Ελλάδα, μια στην Κύπρο, μία στην Αμερική και μια στην Κίνα (και είμαι 35 ετών) εσύ από πού γύρισες ?
Θα ήθελα πολύ να μάθω….
Καλό θα ήταν να βγεις πρώτα από τον μικρόκοσμο που ζεις, και μετά να κάνεις κριτική στους άλλους.
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.Πολυ ευκολα αρπαζεσαι...
Ο αχυρωνας προφανως και δεν πηγαινε για σενα,ηταν λαθος μου ο πληθυντικος το παραδεχομαι.Αν θελεις ριξε μια ματια στο porsche forum...
Α ! Μια και θελεις να μαθεις γυρισα απο το μικροκοσμο που ζω,οπως γνωριζεις πολυ καλα απο οτι φαινεται...
Τωρα τις εταιρειες σου να τις χαιρεσαι .Ευχομαι να ανοιξεις και αλλες και σε αλλες χωρες και ηπειρους . Αυτα. -
Όσο για το σχόλιο περί εμπάθειας παραπάνω, δεν ισχύει .
Αν κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι οδηγούν ένα απλό αυτοκίνητο , και νομίζουν ότι έχουν ένα supercar στο parking τους…δικαίωμα τους .
Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.Με όλο το σεβασμό (και εντελώς φιλικά χωρίς να θέλω να σε προσβάλω)...όταν κατέβεις από το καλάμι και μιλήσεις σε εμάς τους...ποταπούς με τα 'απλά' 170 άλογα πες μου να σου πω μια καλημέρα.
Αυτό μπορέσαμε να πάρουμε, αυτό πήραμε...εσύ που έχεις δύο 7άρες στο γκαράζ σου μαγκιά σου...αλλά δε νομίζω ότι είναι τρόπος ο παραπάνω. Λες ότι γύρισες όλο το κόσμο, αλλά δυστυχώς τρόπους δεν έμαθες
(btw στην Αμερική ζούσα για σπουδές 5 χρόνια και τέτοιες συμπεριφορές δεν έχω δει...τέτοια επίδειξη πλούτου δηλαδή)
-
http://www.youtube.com/watch?v=NFnHnSWb ... re=channel
BMW FORUM