-
μα ετσι οπως παει το group εγω φταιω....?
λεω να παρω ενα exeo και να αλλαξω τα εμπρος και πισω φωτα,φτερα,προφυλακτηρες και να εχω Α4 με καλυτερο εσωτερικο! -
το γκρουπ μοσχοπουλαει οπως παντα και τελευταια πουλαει και καλα αυτοκινητα ομως..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ε δεν ειχε καλωσυνη σημερα ρε φιλε τι να κανουμε...Πρέπει να βγάλω κάποια στιγμή ανθολόγιο με τις ατάκες που έχω ακούσει στις αντιπροσωπείες.
-
πες να γελασουμε και εμεις...
-
Ο χρήστης vortex έγραψε:
Πόσο κοστίζουν τα παραπάνω που έγραψες;
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... V0wjVdLUCA' target='_blank
Το DCC απ' ότι βλέπω συμφέρει στο Comfortline, αν έβαζες ζάντες αντί για τάσια το παίρνεις σχεδόν τζάμπα. Στο Highline δεν συμφέρει τόσο.
-
-
Ρ* παιδιά πολύ θάψιμο τρώει για την εξωτερική εμφάνιση. Σαν κάτοχος 5 θα έπρεπε να επικροτούσα !
Αλλά εμένα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Φυσικά σαν κοψιά είναι ίδια αλλά έχουν αλλάξει ουκ ολίγα πράγματα και θεωρώ ότι δεν έχει κάτι ΠΟΛΥ κακό πάνω του. Και τα πίσω φώτα τα βλέπω ενδιαφέροντα και τη νέα μούρη. Αλλάξανε και τα χερούλια στις πόρτες, πιο ντιζαινάτα. Εχω δει 2 και από κοντά και ναι μεν σκέφτεσαι 'ρε συ αυτό μοιάζει πολύ στο μπαμπά του' αλλά αν το κοιτάξεις 3-4 φορές πιο προσεκτικά βγάζει μια προσοχή στη λεπτομέρεια .
-
Εγώ το βρίσκω υπερβολικά τετραγωνισμένο (πίσω κυρίως) και σε 5πορτο είναι σαν κούτα. Σε 3 πορτο τα πράγματα είναι καλύτερα λόγω του σχήματος του πίσω παράθυρου.
Μπροστά μου αρέσει περισσότερο από το V.
Όπως και να έχει, όμορφο δεν το λες. Το ρόλο του 'όμορφου' τον έχει το Scirocco, το Golf προωθούν περισσότερο για πρακτικότητα-χώρους-ποιότητα. -
To γκολφ ούτως ή άλλως ποτέ δεν το πουλούσε για 'όμορφο'. Πότε δεν θα σου άρεσε άμεσα αλλά πάντοτε προσπαθούν να φτιάξουν ένα σχήμα το οποίο ναι μεν δε σε φτιάχνει αλλά δεν το βαριέσαι κιόλας μέσα σε 1-2 χρόνια. Κάτι σαν μια 'παλιά σχέση' ένα πράμα !
Για το τετράπορτο συμφωνώ. Και στο 5 και στο καινούριο το δίπορτο είναι πιο ντελικάτο μεν αλλά για μένα αν κάποιος σκέφτεται το δίπορτο τότε καλά θα κάνει να σκεφτεί και το Σιρόκο. Δεν είναι και τόσο τραγικά στενόχωρο έστω και με τη διθέσια διάταξη πίσω. Τα δίπορτα χατς μου φαίνοντουσαν πάντοτε σαν 'παρηγοριά' όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν σε κάποιον να πάει σε κουπε.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
To γκολφ ούτως ή άλλως ποτέ δεν το πουλούσε για 'όμορφο'. Πότε δεν θα σου άρεσε άμεσα αλλά πάντοτε προσπαθούν να φτιάξουν ένα σχήμα το οποίο ναι μεν δε σε φτιάχνει αλλά δεν το βαριέσαι κιόλας μέσα σε 1-2 χρόνια. Κάτι σαν μια 'παλιά σχέση' ένα πράμα !Για το τετράπορτο συμφωνώ. Και στο 5 και στο καινούριο το δίπορτο είναι πιο ντελικάτο μεν αλλά για μένα αν κάποιος σκέφτεται το δίπορτο τότε καλά θα κάνει να σκεφτεί και το Σιρόκο. Δεν είναι και τόσο τραγικά στενόχωρο έστω και με τη διθέσια διάταξη πίσω. Τα δίπορτα χατς μου φαίνοντουσαν πάντοτε σαν 'παρηγοριά' όταν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν σε κάποιον να πάει σε κουπε.
Έτσι είναι, δυστυχώς. Ειδικά αγοράζοντας τρίπορτο μικρομεσαίο κατά κάποιο τρόπο 'αχρηστεύεις' τους πίσω χώρους όσο μεγάλοι κι αν είναι. Η μάνα μου κάθε φορά που χρειάζεται να μπει πίσω με βρίζει για την επιλογή μου, γιατί -με το δίκιο της- λέει πως είναι ηλίθιο να ζορίζεσαι τόσο για να μπεις και μόλις καταφέρεις να κάτσεις να έχεις άπειρο χώρο. Σαν ειρωνία ένα πράμα Και όντως το έχω μετανιώσει που πήρα 3πορτο κι ας φαίνεται πιο σμπορ εξωτερικά...
-
στα ποδια το σιροκο ειναι πιο ανετο απο το γκολφ 6 νομιζω..στο υψος βεβαια χανει..
-
Σημερα που μιλησα με ενα πωλητη μου ειπε πως θα αλλαξουν(ετσι του ειπε ο διευθυντης) οι τιμες στο golf χωρις να διευκρινισει προς τα πανω η προς τα κατω!
-
Ο χρήστης bartsas έγραψε:
Σημερα που μιλησα με ενα πωλητη μου ειπε πως θα αλλαξουν(ετσι του ειπε ο διευθυντης) οι τιμες στο golf χωρις να διευκρινισει προς τα πανω η προς τα κατω!Κλασσική πολιτική για να το κλείσεις
-
Σημερα που μιλησα με ενα πωλητη μου ειπε πως θα αλλαξουν(ετσι του ειπε ο διευθυντης) οι τιμες στο golf χωρις να διευκρινισει προς τα πανω η προς τα κατω!Εδώ δε κουνιέται φύλλο στην αγορά και αυτοί θα το ακριβύνουν κιόλας? Θα πάει η ντομάτα σύννεφο.
Υποθέτω ότι λέει μαλακίες. Πριν λίγες μέρες βγήκαν οι τιμές. Θα ξαναλλάξουν τόσο σύντομα? Εντελώς απίθανο. Εκτός φυσικά και αν έχουν πάρει παγκοσμίως from the three the longiest και σκεφτήκανε να το φθηνήνουν κανά χιλιάρικο μπας και 'τσουλήσει' περισσότερο η Γκόλφω. Αν και δεν νομίζω. Οι επίσημες τιμές δεν αλλάζουν τόσο εύκολα. Το πολύ πολύ να αυξήσουν λίγο τις εκπτώσεις.
-
καλά η διαφήμισή του ...κουκουρούκου... η μουσική επένδυση δε, είναι λες και θα μας επιτεθούν τα Αλιεν.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Σημερα που μιλησα με ενα πωλητη μου ειπε πως θα αλλαξουν(ετσι του ειπε ο διευθυντης) οι τιμες στο golf χωρις να διευκρινισει προς τα πανω η προς τα κατω!
Κλασσική πολιτική για να το κλείσεις
Oρθά στο είπε, μιας και κάθε Φεβρουάριο αναπροσαρμόζεται ο γενικός τιμοκατάλογος της VW.
συν-πλήν 1-2%, ανάλογα με το αυτοκίνητο.
Λογικά θα είναι στο 'συν'. -
Κυριοι, σημερα πηγα στον Φιλιππαιο να παρω προσφορα για το golf και μου ειπε 630 ευρω κατω στην τιμη και δωρο ο συναγερμος!!!Πριν τρεις ημερες ο Παζαροπουλος εδωσε 450 ευρω κατω και δωρο ο συναγερμος.Μηπως τελικα επεσε η αγορα?
-
στοχοι.....ατιμο πραγμα!
-
Κυριοι, σημερα πηγα στον Φιλιππαιο να παρω προσφορα για το golf και μου ειπε 630 ευρω κατω στην τιμη και δωρο ο συναγερμος!!!Πριν τρεις ημερες ο Παζαροπουλος εδωσε 450 ευρω κατω και δωρο ο συναγερμος.Μηπως τελικα επεσε η αγορα?Εκτός από τους στόχους του 08 που ανάφερε ο φίλος από πάνω, μην θεωρείς ότι είναι και σπουδαίες εκπτώσεις. Είναι σίγουρα καλές εκπτώσεις για νέο αυτοκίνητο στην αγορά αλλά σε μερικούς μήνες θα παίρνεις σίγουρα καλύτερες αν συνεχίσουν τα πράγματα να είναι τόσο χάλια, που απο ότι φαίνεται θα συνεχίσουν να είναι για 1-2 χρόνια.
-
Απο αναμονη, ποση εχει?
VW Golf VΙ