-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ με τον Πορτομπάγκους και τον Σιέλε, θα είμαστε στο ΟΑΚΑ!
Προετοιμασία για του χρόνου!
Τι θα πα να κάνετε στο ΟΑΚΑ σήμερα;
Προετοιμασία για του χρόνου λέμεεεε!!!
Να παρετε μια φορητη τηλεοραση για να περασει η ωρα.Και μπουφαν γιατι κανει κρυο το βραδυ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α. Εγώ έλεγα να πηγαίναμε με εισητήρια κανονικά. Δεν πειράζει. Θα βρεθούμε στο ημίχρονο.ο χαβαλες ειναι να παμε και οι 3 μαζι
Σκεψου συνδιασμο 1βαζελος 1 γαυρος και 1 αεκτζης -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγώ με τον Πορτομπάγκους και τον Σιέλε, θα είμαστε στο ΟΑΚΑ!
Προετοιμασία για του χρόνου!
Τι θα πα να κάνετε στο ΟΑΚΑ σήμερα;
Προετοιμασία για του χρόνου λέμεεεε!!!
Να παρετε μια φορητη τηλεοραση για να περασει η ωρα.**Και μπουφαν γιατι κανει κρυο το βραδυ! **
ναι, πολύ κρύο στο ΟΑΚΑ! Θυμάμαι όταν παίζαμε και πήγαινα...
Και να φανταστείς εμείς το γεμίζαμε κιόλας...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Α. Εγώ έλεγα να πηγαίναμε με εισητήρια κανονικά. Δεν πειράζει. Θα βρεθούμε στο ημίχρονο.
ο χαβαλες ειναι να παμε και οι 3 μαζι
Σκεψου συνδιασμο 1βαζελος 1 γαυρος και 1 αεκτζης -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Α. Εγώ έλεγα να πηγαίναμε με εισητήρια κανονικά. Δεν πειράζει. Θα βρεθούμε στο ημίχρονο.
Σκεψου συνδιασμο 1βαζελος 1 γαυρος και 1 αεκτζηςTespa αν εισαι μεσα πες μου για να κανονισω απο τωρα προσκλησεις
-
ηταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
ηταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος κι ένας Έλληνας...κοιτα να δεις εγω οντως ειμαι γερμανος,οποτε μας λειπει ο ελλην και ο γαλλος
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Σκεψου συνδιασμο 1βαζελος 1 γαυρος και 1 αεκτζηςTespa αν εισαι μεσα πες μου για να κανονισω απο τωρα προσκλησεις
Ρε συ! Σ' ευχαριστώ πολύ. Αλλά είμαστε 3 άτομα. Ένας φίλος, ο Μπάγκους κι εγώ.Πολλές φορές έρχονται ακόμα δύο παιδιά. Δεν βολευόμαστε όλοι με τις προσκλήσεις. Οπότε καλύτερα να τα πούμε στο ημίχρονο...μη μας δεις και σε 'άγριες' φάσεις και χάσεις πάσα ιδέα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ! Σ' ευχαριστώ πολύ. Αλλά είμαστε 3 άτομα. Ένας φίλος, ο Μπάγκους κι εγώ.Πολλές φορές έρχονται ακόμα δύο παιδιά. Δεν βολευόμαστε όλοι με τις προσκλήσεις. Οπότε καλύτερα να τα πούμε στο ημίχρονο...μη μας δεις και σε 'άγριες' φάσεις και χάσεις πάσα ιδέα!
αφου δεν θα παρετε εισιτηρια ρε σαν αεκ.θα το παιξετε παναθηναικοι?
-
κουκο μιλαγα με τον πασχο.Κανονισε λεει να ειμαστε σε καμια θυρα κοντα.Αν σε παρει χαμπαρι λεει,θα σε δωσει στεγνα στους βαζελους,για εκδικηση για το μπαν
-
Χαϊρ....
Εισιτήρια, θα βρούμε!
-
καλη επιτυχία απόψε στον Ολυμπιακό......
-
-
ανασταση....
-
-
-
Ρε πήγε ο Γκαγκάτσης στην Uefa??
Τι πέναλντι ήταν αυτό
Κατα τα άλλα, όπως τα έλεγα βλέποντας το παιχνίδι, αμα την γλύτωνε ο γάβρος στο 1ο και δεν έτρωγε γκόλ, θα κάρφωνε 3-4 στο 2ο ημίχρονο.
Προς στιγμή είναι στα 2.
-
0-1 η μεταλιστ
-
-
Champions League & Uefa 2008-2009