-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
To σημερινο παιχνιδι δεν θα ειναι τοσο ευκολο οσο νομιζουν μερικοι.
Η διαφορα δεν θα παει πανω απο δυο γκολ.Τωρα που ξεμπερδεψε απο Μιλαν και Βαλενθια, ειναι ευκαιρια για τον Ολυμπιακο να προχωρησει στον θεσμο.
Καλη επιτυχια στην ομαδα μου σημερα. Πιστευω θα το παρουμε το ματς με σκορ καπου στο 2-0 ή 2-1. Ευχομαι να δουμε και καλη μπαλιτσα
-
Θα είμαι ΘΥΡΑ 10 γιαυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς θα φτάσω στο γήπεδο λίγο πριν την έναρξη..Αν θέλετε στο ημίχρονο στο RED..
-
Τι θα φοράτε για να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο, κασκόλ του ΠΑΟ ?
Καλή επιτυχία στον ΟΣΦΠ, μήπως και βγει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την ανυποληψία
-
3-0 ή 1-3. Είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
3-0 ή 1-3. Είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί.Oι γερμανοι εχουν τρομερες ελειψεις οποτε εγω το βλεπω στανταρ ασσο
Προσοχη στιν παντελιτς μονο,ο τυπος ειναι κιλλερ στην επιθεση -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
3-0 ή 1-3. Είναι τρελοί αυτοί οι Γερμανοί.Οι συγκεκριμένοι Γερμανοί δεν είναι τρελοί. Είναι πολύ σφιχτή ομάδα και θέλουν πολύ προσοχή.
-
Είδα κάτι: η Χέρτα είναι αυτή τη στιγμή 3η στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ κάποια 'άλλη' ομάδα, γνωστή για τους ψυχοπαθείς παίκτες της, είναι 7η.
Για να δούμε.
-
O Oλυμπιακος θα την πατησει καποια στιγμη στο Καραισκακι, αλλα δεν θα ειναι απο την Χερτα.
Ο αντιπαλος πρεπει να ειναι πολυ καλυτερος για να αντιπαρέλθει στη δυναμικη της εδρας.
Απλα μην περιμενετε παιχνιδι τυπου Μπενφικα.Ο Ολυμπιακος θα παιξει πιο προσεκτικα, και ηρεμα, απλα, και δυσκολα θα προκριθει.
Εγω παντως θα ηθελα να πηγαινα σε τετοιο παιχνιδι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Είδα κάτι: η Χέρτα είναι αυτή τη στιγμή 3η στο γερμανικό πρωτάθλημα, ενώ κάποια 'άλλη' ομάδα, γνωστή για τους ψυχοπαθείς παίκτες της, είναι 7η.Για να δούμε.
...και 1η ειναι η Χοφενχαιμ, ενω ο Παναθηναικος οταν πηγε στην Βρεμη ηταν 6ος...και η Βολσμπουργκ (που αφησε 2η την Μιλαν) ειναι 9η, ενω η 6η Ντορτμουντ δεν περασε καν στους ομιλους.
Ασε μην το ψαχνεις με την Μπουντεσλιγκα και τις θεσεις.
-
Ομαδάρα η Χοφενχάιμ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ομαδάρα η Χοφενχάιμ.Με ολόκληρη SAP AG πίσω της, φυσικά και είναι ομαδάρα!
-
Παιδια ποσο ηρθε ο ολυμπιακος με τη χερτα?
-
Είσαι ο ορισμός του εγκάθετου Μπουτζίνκαν...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Είσαι ο ορισμός του εγκάθετου Μπουτζίνκαν...
τοπιασες με την πρωτη βλεπω
-
Σου λείπει ο Πάσχερν ε?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool:Σου λείπει ο Πάσχερν ε?
μιας και ειπες πασχερν,σε καλω στο οακα για τον αγωνα με την ομαδα σου.Εσυ και ο πασχερν.Θελεις?
-
Μέσα...σε ουδέτερη θύρα φυσικά...με την συνοδεία του Πορτομπάγκους
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εγώ με τον Πορτομπάγκους και τον Σιέλε, θα είμαστε στο ΟΑΚΑ!
Προετοιμασία για του χρόνου!
Τι θα πα να κάνετε στο ΟΑΚΑ σήμερα;
Προετοιμασία για του χρόνου λέμεεεε!!!
Να παρετε μια φορητη τηλεοραση για να περασει η ωρα.Και μπουφαν γιατι κανει κρυο το βραδυ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:metalo:Μέσα...σε ουδέτερη θύρα φυσικά...με την συνοδεία του Πορτομπάγκους
Δυστηχως το ανωτερο που ισως μπορεσω να παρω ειναι 3 προσκλησεις .Οσο για τη θυρα,σε μια ειναι που δινονται προσκλησεις (κατω απο τα μπλε καθισματα των δημοσιογραφων)
-
Α. Εγώ έλεγα να πηγαίναμε με εισητήρια κανονικά. Δεν πειράζει. Θα βρεθούμε στο ημίχρονο.
Champions League & Uefa 2008-2009