-
Ναι , τα καταφερα μονος
Να 'ναι καλα ο Ηλιας που μου τα .... θυμισε !
Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αναγκαστικό restart πριν από λίγο λόγω εγκατάστασης του 10.5.6Αρχιζω πραγματικα να στεναχωριεμαι για τον Χρησταρα... ολα αναγκαστικα ρισταρτ ειναι... πραγματικα αυτος ο Steve δεν εχει τον θεο του. Πανω που παει να σπασει ρεκορ uptime... ερχετε και τον κοβει το μαμωupdate
Μη μασας ρε Χρηστο... Κουραγιο ρε... κουραγιο... αντε και επειδη σε λυπηθηκα λεω να σου δωκω καμια κοπια απο Vista να περασεις
-
Ψήνομαι γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ψήνομαι γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.Τα σπάνε τα Vista
(με το SP1)
-
Εγώ πάντως με Vista Home Premium SP1 δεν έχω παρατράγουδα!
Σταθερότατα όσο και το Leopard! -
190MB ηταν για μενα το Update...
παρατηρω οτι το ΜΒΡ σβηνει σε 5 δευτερα...
επισης ειναι πιο γρηγορο στην εναρξη...για να δουμε...περισσοτερα αυριο...
-
Γνωριζετε ή χρησιμοποιειτε καποιο καλο προγραμμα αναζητησης αρχειων που να κανει αναζητηση με χρηση παραθυρου μετα απο κλικ συντομευσης ;
Σαν το google desktop αλλα αναζητηση σε ολους τους σκληρους δισκους , το google desktop κανει αναζητηση μονο στο desktop ..
-
Σε ποιο λειτουργικό; Τα βίστα έχουν καλό, τα ΧΡ έχουν ένα που το κατεβάζεις από τη Μικροσοφτ και είναι πολύ καλό (βέβαια ορίζεις ποιους φακέλους θέλεις να αρχειοθετήσει).
-
Για xp , παρελειψα να το αναφερω ..
Αν γνωριζει καποιος κατι παρομοιο ας το αναφερει ..
-
Κατέβασε από την Μικροσοφτ, λέγεται Windows search. Μια χαρά είναι.
-
Θα ηθελα να αγορασω ενα dvd player για να βλεπω ο.τι κατεβαζω απο το net και να συνεργαζεται με τους υποτιτλους τυπου .srt.
Για ποια specs κοιταω?
Αρκει ενα κοινο Player που αναφερει οτι παιζει divx? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αρκει ενα κοινο Player που αναφερει οτι παιζει divx?
Και να λεει οτι παιζει και υποτιτλους.
-
Καποια προταση για καποιο τετοιο φθηνο?
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Καποια προταση για καποιο τετοιο φθηνο?Νομιζω οτι ειναι πολυ φτηνα,κατω απο 50€.Εγω ειχα παρει ενα σονυ πριν 3 χρονια με 70€.
-
Απο ο.τι βλεπω στο net τωρα, πρεπει οχι μονο να παιζει υποτιτλους αλλα να υποστηριζει και τους Ελληνικους γιατι υπαρχει και περιπτωση να μην..Θελει ψαξιμο.
Τhnx. -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
HP EliteBook 8730w γιατί απλά οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός.Λοιπον....
Ο φιλος που λεγαμε πηρε ενα τετοιο.
Δεν μου πε ποσο πηγε, δεν το χω δει, αλλα ο τυπος ειναι σουπερ ευχαριστημενος!
Οποτε ευχαρηστω τα μαλα!Οπως ξερεις, εχω ενα Amilo M3438G με 18αρα.
Ειναι 3 ετων και μαλλον ειναι καιρος να παει στην αποθικη.
Ψαχνω κατι Intel based οπως και δηποτε, με 18αρα οθονη (1080 κ εξοδο HDMI), καλη καρτα γραφικων(NVIDIA), 2 internal HDDs (θα κανω RAID Striping με 2x120GB SSD δισκους), e-sata, 4 USB ports, αν υπαρχει Blu-ray καλοδεχουμενο, WiFi, BT και να μπορω να κανω downgrade σε XP 64bit...
ΑυταΠολυ καλος υποψηφιος ειναι το Sony Vaio VGN-AW11Z/B... αλλα ειναι ~2Κ γιουρια
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γνωριζετε ή χρησιμοποιειτε καποιο καλο προγραμμα αναζητησης αρχειων που να κανει αναζητηση με χρηση παραθυρου μετα απο κλικ συντομευσης ;Σαν το google desktop αλλα αναζητηση σε ολους τους σκληρους δισκους , το google desktop κανει αναζητηση μονο στο desktop ..
Ρυθμίζεται το google search. Κάνει και search και άλλους σκληρούς δίσκους καθώς και το gmail σου - αν έχεις.
... αν δεν είχει βγει το google desktop δεν θα είχε βγάλει τα ανάλογα εργαλεία η microsoft... -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Ρυθμίζεται το google search. Κάνει και search και άλλους σκληρούς δίσκους καθώς και το gmail σου - αν έχεις.
Γνωριζεις μηπως τον τροπο ;
Προσπαθω κατι αλλα δε ξερω κατα ποσο θα δουλευει σωστα , γιατι ενημερωνεται τωρα .. δηλαδη αν βαζω καινουρια δεδομενα θα πρεπει να ξαναενημερωσω ;
-
Εκανε αναζητηση το google desktop περιπου 2 ωρες και κανοντας αναζητηση ενα-δυο τραγουδια και διαφορα αλλα απο εναν δευτερο σκληρο δεν βρισκει τιποτα ..
Κατι αλλα τα βρισκει ..
Για εναν παραξενα λογο δεν ειναι αυτο που θελω ..Μερικη δημιουργια ευρετηριου εκανε ;
-
Έχω πρόβλημα με τα αρχεία mkv. Σταμάτησαν να παίζουν ξαφνικά σε winXP, πήρα έτσι την απόφαση και πέρασα (media PC) σε vista ultimate (extreme τα λένε, αλλά τέλος πάντων ).
Δυστυχώς πάλι τα ίδια. Να φταίει κάποιος οδηγός συσκευής; Να φταίει κάποια νέα έκδοση των codecs (χρησιμοποιώ το klite codec pack);
Τι μπορώ να κάνω;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]