Ο χρήστης skye έγραψε:
...σοβαρα τωρα, ειναι πολυ δυσκολο για ατομα της γενιας μου να φυγουν απο την αθηνα (κ τις αλλες πολεις φανταζομαι).... αυτο συμβαινει για πολλους λογους και δεν ειναι μονο ενας...
Ο βασικός είναι ότι κολλάτε (τα άτομα της γενιάς σου, αλλά όχι μόνον) κ δεν κάνετε ένα βημα στο 'άγνωστο', το μη βέβαιο. Έλλειψη θάρρους κι εμπιστοσύνης στον εαυτό μας είναι.
... μιλάω για πόλεις 20-50Κ κατοίκων
τα πράγματα είναι ΠΟΛΥ χειρότερα απ' ότι παλιότερα
Εγώ μιλάω για πρώην πλούσια χωριά των 1500 - 2000 κατοίκων κ 150 παιδιών στο Δημοτικό, όπου κατοικούν πλέον 150 υπερήλικες κ κάηκαν (κ θα ξανακαούν) αφού τα πρώην χωράφια τους τα πνίγουν πλέον τα αγριόχορτα.
... νοσοκομεία ...
Να μας πει ο Σαρμαδάκος αν σωστά σκέπτομαι στο εξής: Καλό νοσοκομείο είναι αυτό που έχει καλούς γιατρούς. Θα δεχόταν ο καλός γιατρός να κατέβει σε νοσοκομείο Νομού σαν τον δικό μου, όπου ο συνολικός πληθυσμός δεν ξεπερνάει αυτόν μιας μικρής Ευρωπαϊκής πόλης; Νομίζω όχι. Οπότε, από που ξεκινάμε; Από εκεί που είχαμε σταματήσει, δυστυχώς...
... Τρικαλα... που περασανε τις 80.000 πληθυσμο και πανε καρφι για 100 (θα ειναι σε 4-5 χρονια με αυτους τους ρυθμους)...
Γυρίζει κόσμος από τις μεγάλες πόλεις; Το σκέπτεσαι κι εσύ;
Ή μήπως αδειάζουν κ τα τελευταία γύρω χωριά κι αποδεικνύεις τα λεγόμενά μου;
...Να ρωτησεις τον Ηλια ποσο αγοραζει πχ τα προφυλακτικα (δεν αστειευομαι) στην Αμαλιαδα και θα 'χεις αμεσως ενα επιχειρημα υπερ σου
Να 'σαι καλά που με βοήθησες όταν σου ζήτησα, ρε. Φίλος είσαι εσύ; Δεν έπρεπε να πας αμέσως στο κοντινότερο ΣΜ, να πάρεις μια κούτα να μου στείλεις;
Άσε, βρήκα. Μεγάλη συσκ/σία, έρχονται 30 λεπτά το ένα. Γνωστής Ευρωπαϊκής εταιρίας, όχι αγκέιν κι έτσι...