Ο χρήστης skye έγραψε:
μωρε ολοι +οσα γουσταρετε χωστε στον ηλια, κι εγω μαζι σας.. δε διαφωνει κανεις σε οσα λεει κ χιλια δικια εχει (αλλα δε σας βλεπω να ξεκουνατε κι ολας απο αθηνα ... )παρ'ολα αυτα ομως...
αμα ηλια μου μαθεις στο καυσαεριο της αθηνας, δεν μπορεις χωρις αυτο... σου γινεται σα ναρκωτικο, σαν την ηρωινη ενα πραγμα, ακου που σου λεω
σοβαρα τωρα, ειναι πολυ δυσκολο για ατομα της γενιας μου να φυγουν απο την αθηνα (κ τις αλλες πολεις φανταζομαι).... αυτο συμβαινει για πολλους λογους και δεν ειναι μονο ενας...
Να ρωτησεις τον Ηλια ποσο αγοραζει πχ τα προφυλακτικα (δεν αστειευομαι) στην Αμαλιαδα και θα 'χεις αμεσως ενα επιχειρημα υπερ σου
Ειναι μια κουβεντα που την ξανακαναμε παλια σ' αυτο το τοπικ (αν θυμαμαι καλα) και φταναμε στα ιδια συμπερασματα
Α επειδη ακουσα για Τρικαλα: καντε εναν κοπο να ρωτησετε ποσο παει (πλεον) το ενοικιο στα Τρικαλα Δεν ειναι και τοσο εντυπωσιακες οι διαφορες πχ με την Ηλιουπολη.... Τα Τρικαλα που περασανε τις 80.000 πληθυσμο και πανε καρφι για 100 (θα ειναι σε 4-5 χρονια με αυτους τους ρυθμους). Δεν ειναι και τοσο μικρη πολη, πια, οποτε η ζωη εκει 'παλευεται' (ισως και λογω Ταμηλου, που εδωσε μια ελπιδα, οχι κατι επι της ουσιας, αλλα ελπιδα -αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια). Απο την αλλη πηγα και στη Σπαρτη και μαυρισε ( ) η ψυχη μου....