-
ναι αλλα σε παιδι απο το forum που ειχε παει να δει ΤΤS(σε αλλη αντιπροσωπεια και οχι αθηνα), του εκαναν δωρο ή τις ανθρακι ζαντες(5000 ευρω) ή τα bucket καθισματα(4500 ευρω).
υπαρχουν καλες προσφορες,οπως και καλοι επαγγελαματιες αν ψαχτεις,εμεις δυστυχως βιαστηκαμε..
καλα οι τιμες των extra ειναι απο απαρεδεκτες εως αστειες..η ηλιοροφη για παραδειγμα που ναι ακριβως η ιδια με του golf(με ιδιους κωδικους κτλ) την ωρα που θα πας να αγορασεις ενα Α3, θα στη χρεωσουν σχεδον 200 ευρω παραπανω!!!
και μιλαμε για την ιδια ακριβως αντιπροσωπεια!!
σαν ανταλλακτικο φανταζομαι(δεν ειμαι και σιγουρος!) οτι θα κανει τα ιδια βεβαια, αλλα και παλι εσυ θα χεις ηδη πληρωσει τη πριμιουμοσυνη σου -
5000€ οι ζαντες?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
5000€ οι ζαντες?Οι τιμές των εξτρά στα VW και Audi είναι πονεμένη ιστορία...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
5000€ οι ζαντες?
Οι τιμές των εξτρά στα VW και Audi είναι πονεμένη ιστορία...
και το χειροτερο που περασε απο το βρωμικο μυαλο μου ειναι το εξης: φαντασου να πηγαινε ενας τυπος ξεμπαρκος, να τους ελεγε θελω αλλες ζαντες,αυτοι να του τις εβαζαν, αλλα να κρατουσαν 'υπουλα' τις παλιες ως ανταλλακτικο για καποιον αλλον..
δεν ξερω αν μπορει να γινει κατι τετοιο ή αν το κανουν,απλα ετσι μια σκεψη πεταξα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι αλλα σε παιδι απο το forum που ειχε παει να δει ΤΤS(σε αλλη αντιπροσωπεια και οχι αθηνα), του εκαναν δωρο ή τις ανθρακι ζαντες(5000 ευρω) ή τα bucket καθισματα(4500 ευρω).
υπαρχουν καλες προσφορες,οπως και καλοι επαγγελαματιες αν ψαχτεις,εμεις δυστυχως βιαστηκαμε..
καλα οι τιμες των extra ειναι απο απαρεδεκτες εως αστειες..η ηλιοροφη για παραδειγμα που ναι ακριβως η ιδια με του golf(με ιδιους κωδικους κτλ) την ωρα που θα πας να αγορασεις ενα Α3, θα στη χρεωσουν σχεδον 200 ευρω παραπανω!!!
και μιλαμε για την ιδια ακριβως αντιπροσωπεια!!
σαν ανταλλακτικο φανταζομαι(δεν ειμαι και σιγουρος!) οτι θα κανει τα ιδια βεβαια, αλλα και παλι εσυ θα χεις ηδη πληρωσει τη πριμιουμοσυνη σουΚαλα σε τιμες ανταλλακτικων η VW ανετα ανταγωνιζεται τη Mercedes και στο λεω απο προσωπικη πειρα τα bucket της Ρεκαρο που μπαινουν στο R32 με 5000 ειναι τα ιδια ακριβως με του κορσα opc που τα εχει στανταρ ...ασε...παντως οι στανταρ ζαντες 18'' στο s3 ειναι πολυ ομορφες....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Οπως εχει αναφερθει και νωριτερα το σπορ πακετο δεν σπαει.
Οποτε βαζεις φιμε στα υπολοιπα και βαζεις εξτρα τις 18αρες.Λαλακια της VW.Γιατι ρε γαμωτο δεν βγαζουν το σπορ πακετο οπως η αλφα ρομεο με 17 και με 18.Παντος αυτη τους η κινηση ειναι καθαρα για να στα παιρνουν.Αφου αμα βαλεις 18αρες θα πληρωσεις 425 ευρω με την προυποθεση οτι κρατανε τις standart 17αρες.Αμα παρεις το πακετο με τις αλλες που χωρια εχουν 215 ευρω επρεπε να σου κρατανε αυτες και να βρισκεις την διαφορα.Αμα ηθελαν αυτοι ολα μπορουσαν να τα κανουν.Βεβαια ισως στο μελλον αλλαξει κατι.
Ουτε οι πρωτοι ειναι ουτε οι τελευταιοι που θα τα παιρνουν...
Τουλαχιστον η τιμη του 1.4 scirocco ειναι ιδια με αυτη στην Γερμανια (250ευρω φθηνοτερα εκει) μαζι ομως με στανταρ
το RCD310, το υποβραχιονιο και διζωνικο κλιματισμο που εκει ειναι εξτρα με κοστος συνολικα γυρω στα 1.000 ευρω.
Επισης ολα τα εξτρα εκει ειναι λιγο πιο ακριβα.
Αρα μην γκρινιαζουμε κιολας.Αν ισχυει τοτε οκ.....
-
εγω ονειρευομουν ομως μεγα καγκουρο-σκηνικο.. ασπρο με ανθρακι ζαντες στο σχεδιο του rs4, τα bucket και φιμε (ειδα ενα ακριβως ετσι πριν 2 βδομαδες και με επιασε μελαγχολια )...
τελικα καθισα στα αυγα μου και ηρεμησα, μια χαρα ομορφες ειναι και μαμα..τωρα που το σκεφτομαι ειναι παρα πολυ ομορφες!!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οπως εχει αναφερθει και νωριτερα το σπορ πακετο δεν σπαει.
Οποτε βαζεις φιμε στα υπολοιπα και βαζεις εξτρα τις 18αρες.Λαλακια της VW.Γιατι ρε γαμωτο δεν βγαζουν το σπορ πακετο οπως η αλφα ρομεο με 17 και με 18.Παντος αυτη τους η κινηση ειναι καθαρα για να στα παιρνουν.Αφου αμα βαλεις 18αρες θα πληρωσεις 425 ευρω με την προυποθεση οτι κρατανε τις standart 17αρες.Αμα παρεις το πακετο με τις αλλες που χωρια εχουν 215 ευρω επρεπε να σου κρατανε αυτες και να βρισκεις την διαφορα.Αμα ηθελαν αυτοι ολα μπορουσαν να τα κανουν.Βεβαια ισως στο μελλον αλλαξει κατι.
στην audi οταν τους ειπα οτι θελω αλλο σχεδιο(οχι διασταση) ζαντας,αυτοι προθυμοποιηθηκαν.... να μου πουλησουν ζαντολαστιχα προς 5000 ευρω!!!
το επιχειρημα 'κρατηστε αυτα που εχει πανω και χρεωστε με εστω μια διαφορα' δεν επιασε τοπο και ετσι εμεινα με τις μαμα ζαντες... νταξει δε με χαλασε κιολας, αλλα καπως ετσι βλεπεις αυτοκινητα που ξεκινανε πχ. απο 24Κ να φτανουν στα 35...Το καταλαβες λαθος δεν εννουσα αυτο.Για να στο δωσω να καταλαβεις η VW στο δινει το αμαξι με standart 17αρες οκ?Αν εσυ πας και βαλεις 18αρες αυτες κοστιζουν 425 ευρω η μη χρωμιομενες ετσι.Τα 425 δεν ειναι η πραγματικη αξια των ζαντων.Αυτοι στις δινουν 425(εννοω απο το εργοστασιο) με την προυποθεση οτι κρατανε σαν εταιρια τις 17αρες και πληρωνεις την διαφορα στις 18αρες.Τωρα με το σπορ πακετο που εχει 17αρες εξτρα τις οποιες εκτος πακετου τις παιρνεις 215 ευρω θα μπορουσανε να πουνε εχουμε και το σπορ πακετο με 18αρες οπως δηλ κανει η αλφα στην mito ενα πραγμα δηλ το πακετο σπορτ με 18αρες να εχει πχ 650 ευρω λεω εγω τωρα μια τιμη λογω 18αρας γιατι ειναι αδικο να δινεις 545 ευρω για το σπορ πακετο με τις αλλες 17αρες και αλλα 425 για τις 18αρες......δηλ εδω για να καταλαβω τι θα κανουν θα μου στειλουν και τις 17αρες και τις 18αρες?Αρα το πιο σωστο θα ηταν να σου πουνε βγαζουμε απο την τιμη τις 17αρες και σου βαζουμε τις 18αρες αλλα πληρωσεις παραπανω.Αυτο θα ητανε οκ.Ειναι λιγο μπερδεμα η υποθεση.Να ρωτησω κατι αλλο ρε παιδια.Το μοτερ 1.4 με τα 160 αλογα ειναι καδενατο?
-
Μια και μιλάτε για ζάντες και λάστιχα μόλις γύρισα απο το βουλκανιζατέρ, μια βίδα μπήκε στο εμπρός αριστερό λάστιχο του scirocco μου
-
Ο χρήστης galimanis έγραψε:
Μια και μιλάτε για ζάντες και λάστιχα μόλις γύρισα απο το βουλκανιζατέρ, μια βίδα μπήκε στο εμπρός αριστερό λάστιχο του scirocco μουΜη σε κόφτει. Ίσα-ίσα έφυγε το 'κακό μάτι' με μια μικρή ζημιά !
Εγω κυκλοφορούσα περίπου μια βδομάδα με μια βίδα εμπρός αριστερά γιατί δεν προλάβαινα να πάω για την επισκευή. Βέβαια είχε μπει με τόση μαεστρία και δεν έχανε καθόλου παρόλο που ήταν βίδα βαρβάτη σε μέγεθος.
-
Τι ειναι η καδενα στο μοτερ που ρωταει ο φιλος 147_gtm? Εχει το Σιροκο?
-
Φαντάζομαι εννοεί τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο εκκεντροφόρος. Αν δλδ κινείται με αλυσίδα (καδένα) ή ιμάντα. Νομίζω καδένα έχει.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Φαντάζομαι εννοεί τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο εκκεντροφόρος. Αν δλδ κινείται με αλυσίδα (καδένα) ή ιμάντα. Νομίζω καδένα έχει.+1
-
Καδενα εχει.
-
Οπως φαινεται και στη φωτο , εχει καδενα. -
Τα 1,4 122 ps πότε έρχονται?
-
Σε αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν τον Ιανουαριο...
-
τι τον ιανουαριο????
εγω το περιμενω σε 4 μηνες... δηλαδη τωρα 3 μηνες και 2 βδομαδες περιπου...
καποιος λεει μαλακιες απο τις 2 αντιπροσωπειες....
-
Παντως οποτε και απο τις δυο ημερομηνιες να ερθει,
αν δεν εχει λιγο πιο κοντη σχεση διαφορικου απο το 160αρι
πιστευω θα ειναι απογοητευση η αποδοση του τουλαχιστον
σε επιπεδο αισθησης με αυτο το πλαισιο, εκτος αν το γκαζι
ερχεται σε δευτερη μοιρα για καποιους αγοραστες αλλα
το αμαξι αυτο εχει φτιαχτει ουσιαστικα
για να οδηγειται κυριως 'δυναμικα'... -
προσωπικα επειδη εχω μπει σε αυτοκινητο με παρομοια χαρακτηριστικα.. ροπη ιπποδυναμη..κτλ....
πιστευω θα μαι ευχαριστημενος.. υπερευχαριστημενος......
α και ο 122αρης με βαση το γκολφ βγαζει γυρω στους 135 ιππους.... δεν ειναι κακος..
VW Scirocco