-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Σήμερα που βγήκα μια βόλτα μεσα στην πόλη είδα οτι περίπου 1 στα 4 αυτοκίνητα έχουν ψευτο-xenon. Τα περισσότερα απο αυτά ενοχλούν.Σήμερα το πρωί αναγκάστηκα να κάνω στην άκρη να σταματήσω για να με περάσει μία μηχανή μεγάλου κυβισμού με ΚΑΡΑΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ξένον φώτα. Με ενοχλούσαν ακόμα και από το φιλτράρισμα του μεσσαίου καθρέπτη.
-
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
Όχι ρε σεις!
Δεν θυμάστε τον ΚΙΤ που πατούσε ο Μάικλ Νάιτ το κουμπί και έριχνε κάτω λάδι και γλιστρούσαν αυτοί που τον ακολουθούσαν.
Ε εμείς σαν 'Γνήσιοι Έλληνες - Πατεντιάρηδες' θα κάνουμε μια μετατροπή και θα ψεκάζει λίγο πιο ψηλά μπογιά μαύρη στα aftermarket-xenon φώτα του πίσω.
Για τους απέναντι ακόμα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο 'Εκτοξευτής κατευθυνόμενου βλήματος Paint-ball κατά κινούμενου στόχου' (θα μπορεί να χρησιμοποιείται και κατά δικύκλων με aftermarket-xenon).Κορυφαία η ιδέα σου. Να την εφαρμόσουμε!!! Θα πρότεινα όμως, στον εκτοξευτή, αντί για μπογιά να βάλουμε σκατά...
-
Σήμερα μου ήρθε στο βενζινάδικο ένας πελάτης που έψαχνε λάμπες για το καινούριο του αυτοκίνητο. Το πρόβλημα του: Είχε βάλει xenon στη μεσαία σκάλα και κατα τα λεγόμενά του το φώς της μεσαίας σκάλας ήταν τόσο έντονα λευκό που πρακτικά εκμηδένιζε το πιό κιτρινωπό της μεγάλης σκάλας (Η1 αλογόνου) με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να δεί παραπέρα.
Του πρότεινα να ψάξει να βρεί τίποτα Osram Nightbreaker ή κάτι αντίστοιχο για τη μεγάλη σκάλα μπάς και διορθωθεί η κατάσταση, μιάς και φυσικά δέν ήθελε να βγάλει τα xenon για τα οποία είχε δώσει τόσα χρήματα.
Επίσης οι λάμπες απ ότι είδα δέν είχαν αυτό το σιδεράκι απο πάνω που κόβει τη δέσμη οπότε φαντάζομαι τη νύχτα θα χρησιμεύει και για βρίσκεις βομβαρδιστικά οπως κάνανε στο Β'ΠΠ
-
Κάτσε να φτιάξω τη Μηχανή Εκτόξευσης Σκατού και θα τον κανονίσουμε κι αυτόν...
-
Για τύπο λάμπας Η7 φίλος ενδιαφέρεται για xenon kit 6000k μεσαία σκάλα. Κάνει καλά ή όχι δεδομένου ότι τώρα έχει αλογόνου?
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Για τύπο λάμπας Η7 φίλος ενδιαφέρεται για xenon kit 6000k μεσαία σκάλα. Κάνει καλά ή όχι δεδομένου ότι τώρα έχει αλογόνου?Αν το βάλει τελικά ο φίλος, φρόντισε να μη διασταυρωθείς ποτέ μαζί του, αλλά ούτε και να προπορεύεσαι από αυτόν...
Δε θα κουραστώ να το λέω, τα xenon kits είναι παράνομα και επικίνδυνα. Λεπτομέρειες και αποδείξεις μπορείς να βρεις στις σελίδες του θέματος.
-
-
- Η χαρά μου ήτανε να ταξιδεύω βράδυ, τώρα οι κάγκουρες μου έκοψαν και αυτή τη χαρά, άντε παλικάρια ανάψτε τα μαϊμού Xenon να δούμε ένα άσπρο ? βράδυ.
-
-
θα ηθελα να εχω ενα προβολεα σαν αυτους που εχουν τα πλοια του λιμενικου και οταν βλεπω μαλακες με zenon να τους τον σκαω στην μαπα
πουστηδες.-
-
+1000 ωραίος !!!!
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
...πουστηδες.-
Εξακριβωμένο;
-
αν σου ειχε τυχει πανω σε στροφη (πολλακις) να θαμπωθεις εξαιτιας του μαλακα με τα zenon και να μην βλεπεις καθαρα για μερικα sec το που πηγαινεις, θα ελεγες και χειροτερα...
-
πχ
'να μη μπορείς να χ@σεις' ...'πο@στη'
-
ta xenon Κανουν δουλεια μονο με φακους εβαλα xenon aftermarket εχει αρκετη διαφορα απο τα απλα φωτα αλλα αν εμπεναν και φακοι θα ητα το τελειο εχω δει αμαξι με φακους στην οδηγηση ειναι πολυ καλυτερο....οσο για πιτσιληστιρια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα τα ιδια ζωα που σκοτωνα και πριν σκοτωνω και τωρα
-
Ο χρήστης peugeot 307 driver έγραψε:
ta xenon Κανουν δουλεια μονο με φακους εβαλα xenon aftermarket εχει αρκετη διαφορα απο τα απλα φωτα αλλα αν εμπεναν και φακοι θα ητα το τελειο εχω δει αμαξι με φακους στην οδηγηση ειναι πολυ καλυτερο....οσο για πιτσιληστιρια δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα τα ιδια ζωα που σκοτωνα και πριν σκοτωνω και τωρα -
Ήρεμαααα
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αν σου ειχε τυχει πανω σε στροφη (πολλακις) να θαμπωθεις εξαιτιας του μαλακα με τα zenon και να μην βλεπεις καθαρα για μερικα sec το που πηγαινεις, θα ελεγες και χειροτερα...ναι και μενα μου ετυχε πανω σε στροφη χτες να με καταστραβωσουν εργοστασιακα Xenon... πανω σε στροφη βεβαια ακομα και η αλογονου μπορει να στραβωσουν.... οποτε μαλλον ατυχες το παραδειγμα...
-
Ο χρήστης evolander έγραψε:
Για τύπο λάμπας Η7 φίλος ενδιαφέρεται για xenon kit 6000k μεσαία σκάλα. Κάνει καλά ή όχι δεδομένου ότι τώρα έχει αλογόνου?Εαν το φαναρι του ειναι με γλομπακι και οχι κατοπτρο ας το δοκιμασει... αλλα με kit 6k? Για μουρη το θελει η για φωτισμο? Να ψαξει και να βρει κιτ στα 4-5κ αν θελει να βελτιωσει τα φωτα του.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μια συμβουλή για τα Φώτα μέχρι 31/12/08. βάλτε της κανονικές λάμπες στα φώτα ομίχλης, και να τα ρεγουλάρετε. Ο χειμώνας ήρθε, και θα σας χρειαστούν. Η φιγούρα για το καλοκαίρι!.
Έχω πολλά να σας πω το 2009, ενεργοποιημένος από της παραθέσεις σας. Ευχαριστώ.
Έψαξα επαγγελματικά, και έχω πολλά νέα. Και καλά!.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Antonis-team. -
Εδώ και λίγο καιρό έχω αλλάξει τις μαμά λάμπες στα μεσαία του 206 (Η7, 55W) με τις Philips X-treme Power '+80%'. H διαφορά που βλέπω ΔΕΝ είναι αυτό που θα έλεγα 'αισθητή'. Με άλλα λόγια επιβεβαιώνεται αυτό που είχα γράψει πριν καιρό - το '+80%' ίσως να ισχύει αν οι λάμπες που είχε το αμάξι ήταν τελείως της πλάκας.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μια συμβουλή για τα Φώτα μέχρι 31/12/08. βάλτε της κανονικές λάμπες στα φώτα ομίχλης, και να τα ρεγουλάρετε. Ο χειμώνας ήρθε, και θα σας χρειαστούν. Η φιγούρα για το καλοκαίρι!.
Έχω πολλά να σας πω το 2009, ενεργοποιημένος από της παραθέσεις σας. Ευχαριστώ.
Έψαξα επαγγελματικά, και έχω πολλά νέα. Και καλά!.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
Antonis-team.Καλα που μου το θυμησες!!!Παω να βγαλω απο τα προβολακια τα φωτορυθμικα και τις μπλε ψειρες απο τα πορειας
Φώτα Xenon...