-
να περιμένεις να δείς και το vaio
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
To http://www.xs.to/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank σας ανοιγει;Λεει οτι 'Η διεύθυνση (URL) δεν αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή σελίδα και δεν μπορεί να φορτωθεί'
Πρώτο θύμα της πιστωτικής κρίσης?
Πρώτο δεν είναι, έχουν γίνει πάρα πολλά layoffs και μάλιστα κάποιες startups έχουν κλείσει.
Και έχει να γίνει ακόμα. Θα 'πονέσει' ο ΙΤ sector και θα επιβιώσει η πιο άρτια οργανωμένη εταιρία. Η IDC προέβλεπε άνοδο 6% το '09 πριν αρκετούς μήνες...τώρα απλά δε μπορεί να προβλέψει τίποτα.
Οι startups δεν είναι IT. Οι startups πλήττονται πολύ λιγότερο από την οικονομική κρίση. Οι VC ακόμα χώνουνε λεφτά, ιδέες ακόμα υπάρχουν, οπότε no worries. Οι περισσότερες απολύσεις που έγιναν, έγιναν με σκοπό καθαρά την σίγουρη επιβίωση και όχι επειδή υπήρχε πραγματικό πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To http://www.xs.to/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank σας ανοιγει;Λεει οτι 'Η διεύθυνση (URL) δεν αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή σελίδα και δεν μπορεί να φορτωθεί'
Πρώτο δεν είναι, έχουν γίνει πάρα πολλά layoffs και μάλιστα κάποιες startups έχουν κλείσει.
Και έχει να γίνει ακόμα. Θα 'πονέσει' ο ΙΤ sector και θα επιβιώσει η πιο άρτια οργανωμένη εταιρία. Η IDC προέβλεπε άνοδο 6% το '09 πριν αρκετούς μήνες...τώρα απλά δε μπορεί να προβλέψει τίποτα.
Οι startups δεν είναι IT. Οι startups πλήττονται πολύ λιγότερο από την οικονομική κρίση. Οι VC ακόμα χώνουνε λεφτά, ιδέες ακόμα υπάρχουν, οπότε no worries. Οι περισσότερες απολύσεις που έγιναν, έγιναν με σκοπό καθαρά την σίγουρη επιβίωση και όχι επειδή υπήρχε πραγματικό πρόβλημα.
Δλδ ουτε και σε εσας ανοιγει;
-
Ναι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
να περιμένεις να δείς και το vaioΤα παμε αυτα μολις βγαλει το παιρνω
-
Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι εχω εγκατεστημενο το Google Chrome;
Προχθες εγκατεστησα το Google Earth, και τωρα που ανοιξα Εναρξη>Τα Προγραμματα μου το βρηκα εγκατεστημενο.
Επίσης, τρέχει μια διεργασία GoogleUpdate.exe ο υπολογιστης μου.
Ποιος τους επετρεψε ακριβως να κατεβασουν και να εγκαταστησουν χωρις την αδεια μου το Chrome;;; -
θελω να σβησω τελειως καποια απομειναρια απο καποια προγραμματα στον υπολογιστη μου
τα εχω κανει απεγκατασταση απο την προσθαφαιρεση προγραμματων ,εχω προσπαθησει και με το CCleaner αλλα συνεχιζει να υπαρχει στο μενου με τα προγραμματα η ονομασια τους ενω ως προγραμματα εχουν σβηστει -
Γιατί δεν διαγράφεις τα εικονίδια απο το μενού;
Μερικές φορές μένουν πίσω, είναι απλές συντομεύσεις. -
to εχω επιχειρησει αλλα δεν σβηνουν τα ονοματα,τα δειχνει σαν να υπαρχουν αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουν
Και μια αλλη ερωτηση
Εχω ενα προγραμα για αδεια χρησης σε 3 υπολογιστες,αγορασμενο,ειναι ενα Office 2007
στον 1 εγκαταστηθηκε με επιτυχια πριν απο κανα διμηνο και λειτουργει
Στον δευτερο που προσπαθησα δεχεται τον κωδικο κανονικα,συνεχιζεται η εγκατασταση,ολοκληρωνεται με επιτυχια,ζηταει επανεκκινηση,εγινε, εν συνεχεια οταν παω να τρεξω το προγραμμα μου βγαζει μηνυμα διαμορφωση παραμετρων,την κανει,ζηταει επανεκιννηση ξανα και μετα οτι εγινε σφαλμα στον Windows Installer και δεν τρεχει
το εκανα απεγκατασταση,εκ νεου εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια
παιζει κατι με την αδεια χρησης? -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
to εχω επιχειρησει αλλα δεν σβηνουν τα ονοματα,τα δειχνει σαν να υπαρχουν αλλα στην πραγματικοτητα δεν υπαρχουνΚαι μια αλλη ερωτηση
Εχω ενα προγραμα για αδεια χρησης σε 3 υπολογιστες,αγορασμενο,ειναι ενα Office 2007
στον 1 εγκαταστηθηκε με επιτυχια πριν απο κανα διμηνο και λειτουργει
Στον δευτερο που προσπαθησα δεχεται τον κωδικο κανονικα,συνεχιζεται η εγκατασταση,ολοκληρωνεται με επιτυχια,ζηταει επανεκκινηση,εγινε, εν συνεχεια οταν παω να τρεξω το προγραμμα μου βγαζει μηνυμα διαμορφωση παραμετρων,την κανει,ζηταει επανεκιννηση ξανα και μετα οτι εγινε σφαλμα στον Windows Installer και δεν τρεχει
το εκανα απεγκατασταση,εκ νεου εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια
παιζει κατι με την αδεια χρησης?Οχι.
Θα σου σπαγε τα νευρα με την ενεργοποιηση αν ειχε προβλημα η αδεια.
Αλλου ειναι το προβλημα.
Μαλλον το μιχανακι στο οποιο το περασες δεν ειναι στις καλυτερες του -
Επειδή είμαι ώρες ώρες στον κόσμο μου... και μου το λένε οι φίλοι μου στην Ελλάδα (drdino και η υπόλοιπη παρέα ), χθες έκανα μεγάλη βλακεία...
Ντύθηκα, ετοιμάστηκα, φόρτισα την κάμερα, και πάω στον Χριστουγεννιάτικο χορό της κλινικής...
Εκεί ανακάλυψα ότι έλλειπε η μνήμη από τη φωτογραφική (scheiße!!! )... Τελικά έβγαλα με τη μνήμη την εσωτερική. Δεν μπορώ να βρω πως να τις μεταφέρω από την εσωτερική στην κάρτα και να τις περάσω στον υπολογιστή. Αν τις αφήσω εκεί, όταν βάζω την κάρτα, διαβάζει μόνο την κάρτα. Τις έκανα protect και περιμένω τα χριστούγεννα για το καλώδιο... Σωστά κάνω ή μήπως υπάρχει καμιά δυνατότητα να τις περάσω σε κάρτα, απλά δεν τη βλέπω?
Η κάμερα είναι pentax optio v10.
Danke Ihnen für ihr Geduld!
-
Απλά συνδέεις τη κάμερα στον υπολογιστή ΧΩΡΙΣ τη κάρτα μέσα.
Έτσι θα διαβάσει την εσωτερική μνήμη. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Απλά συνδέεις τη κάμερα στον υπολογιστή ΧΩΡΙΣ τη κάρτα μέσα.
Έτσι θα διαβάσει την εσωτερική μνήμη.οπότε θα περιμένω τελικά για το καλώδιο...
καλά λέει μια παροιμία... 'όποιος δεν έχει μυαλό, έχει ποδάρια...'ευχαριστώ πολύ φίλε FestoNero!
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
http://reviews.cnet.com/laptops/hp-mini-1000/4505-3121_7-33351192.html' target='_blankΓια πειτε...
Τον Απρίλιο στην Ελλάδα μαζί με το Vivianne Tam edition.
Τιμή δε γνωρίζω ακόμα. Το είδα χθες, είναι ΤΕΛΕΙΟ μαζί και με τα νέα laptop του 2009. Είπα και κάτι χθες...touch
-
κανενα καλο θεμα για vista?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To http://www.xs.to/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank σας ανοιγει;Λεει οτι 'Η διεύθυνση (URL) δεν αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή σελίδα και δεν μπορεί να φορτωθεί'
Δε ξέρεις όμως αν υπάρχει πιστωτικό πρόβλημα από σπόνσορες κλπ που τους στήριζαν ή από τους ίδιους. Τους έκοψαν τα δάνεια...they drank it
-
Ααα...και κάτι καινούριο: http://www.youtube.com/watch?v=Xqt5g188aKA hit print
-
To http://www.xs.to/' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank σας ανοιγει;Λεει οτι 'Η διεύθυνση (URL) δεν αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή σελίδα και δεν μπορεί να φορτωθεί'
Δε ξέρεις όμως αν υπάρχει πιστωτικό πρόβλημα από σπόνσορες κλπ που τους στήριζαν ή από τους ίδιους. Τους έκοψαν τα δάνεια...they drank it
Μπα, όλες οι VC έχουν λεφτά και ψοφάνε να τα χώσουνε αυτή την στιγμή με το πρόσχημα της κρίσης. Η Accel μόλις πήρε 1 δις δολλάρια για να το επενδύσει.. Χρήμα στην web2.0 αγορά υπάρχει αλλά πρέπει να αποδείξεις ότι το αξίζεις για να το πάρεις (και να χεις τις κατάλληλες πλάτες).
-
http://reviews.cnet.com/laptops/hp-mini-1000/4505-3121_7-33351192.html' target='_blank
Για πειτε...
Τιμή δε γνωρίζω ακόμα. Το είδα χθες, είναι ΤΕΛΕΙΟ μαζί και με τα νέα laptop του 2009. Είπα και κάτι χθες...touch
Εκτός από το HP Mini 1000 κυκλοφορεί και το Compaq Mini 700, o κλώνος του HP. Είναι ήδη διαθέσιμο στην Ιταλία στην, εξωφρενική σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του, τιμή των 399 ευρώ. Σιγά την τελειότητα βασικά ρε Νίκο, σχεδιασμός που παραπέμπει στο Acer One, glossy οθόνη και ηλίθια τοποθέτηση πλήκτρων εκατέρωθεν του touchpad, σαν το Acer One. Ρε μπας και η HP έκανε καμία συνεργασία με την Acer;
Όσο για το touch, πλανήτες μας τά 'κανες. Για το TouchSmart λες; Κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ, αν δεν κάνω λάθος.
-
http://reviews.cnet.com/laptops/hp-mini-1000/4505-3121_7-33351192.html' target='_blank
Για πειτε...
We're dubious of HP's bizarrely proprietary 'HP Mini Mobile Drive' slot, which is basically a recessed USB port into which only specially branded HP USB drives can fit. We'd happily trade this slot for a media card reader or ExpressCard slot. Without it, we might have been able to get separate headphone and mic jacks--as it is, you get only one shared audio connection.
Μόνο 2 USB... και αυτό; Και δεν έχει και video out.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]