-
Σημερα μπηκα σε golf vi.Ομορφο εξωτερικα,θυμιζει το σιροκκο αλλα δν ειναι το ιδιο ομορφο Εσωτερικα κατα τη γνωμη μου δεν παιζεται αν ψαχνεις για πολυτελεια!Ειδα και την highline εκδοση που ειναι πολυ εξοπλισμενο!Πολυ ωραιο το ταχυμετρο και τα νεα οργανα του κλιματισμου!Εδω ψαρωσα,εντυπωσιαστηκα:To χωρισμα των δυο ποτηροθηκων βγαινει και ειναι....ανοιχτηρι για μπουκαλια! ωραιο!
..αυτοι οι Γερμανοι...Α!Επισης τελικα τα πισω φαναρια δεν ειναι τοσο αθλια οσο φαινονται στις φωτο...βεβαια ειδα αυτα που ειναι σκουρα. -
Το ανοιχτηρι υπηρχε και στο 5, παρολο αυτα δε το βρισκω χρησιμο. Ειναι σαν να σου λεει drink & drive
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Το ανοιχτηρι υπηρχε και στο 5, παρολο αυτα δε το βρισκω χρησιμο. Ειναι σαν να σου λεει drink & driveτο αναψυκτικό μπουκάλι δεν πιάνει δηλ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το ανοιχτηρι υπηρχε και στο 5, παρολο αυτα δε το βρισκω χρησιμο. Ειναι σαν να σου λεει drink & drive
το αναψυκτικό μπουκάλι δεν πιάνει δηλ;
Εξαιρετικα σπανιο να αγορασει καποιος αναψυκτικο μπουκαλι στην Ελλαδα και στην Αγγλια που εχω γνωση. Για την ακριβεια θελει να ψαχνεις για να το βρεις. Προφανως αστειευομαι για το drink&drive αλλα η μονη χρησιμοτητα ειναι σε κανενα camping. Απο το να μην εχει τιποτα βεβαια, κατι ειναι και αυτο
-
το αναψυκτικό μπουκάλι δεν πιάνει δηλ;
Εξαιρετικα σπανιο να αγορασει καποιος αναψυκτικο μπουκαλι στην Ελλαδα και στην Αγγλια που εχω γνωση. Για την ακριβεια θελει να ψαχνεις για να το βρεις. Προφανως αστειευομαι για το drink&drive αλλα η μονη χρησιμοτητα ειναι σε κανενα camping. Απο το να μην εχει τιποτα βεβαια, κατι ειναι και αυτο
το ίδιο ισχύει και για τις μπύρες ....υπάρχουν και τα κουτάκια.
-
Πηγα και εγω και το ειδα σημερα,εχει πολυ ωραιο εσωτερικο και ειδικα το τιμονι ειναι φοβερο,οπως και τα καθισματα της εκδοσης Highline.Πηρα και τιμοκαταλογο για τα extra,οποτε αν σας ενδιαφερει κατι συγκεκριμενο,ρωτατε.
-
Μπορεις να ανεβασεις τον καταλογο των extras ???
-
Δυστυχως δεν εχω scanner να τον σκαναρω οποτε να γραψω κανα 2 πραγματα πολυ γρηγοτα και οτι αλλο θελετε ρωτατε.
μεταλ χρωμα¨440ε
οροφη 830ε
σπορ πακετο Porto με ζαντες 17',σπορ αναρτηση,και φιμε πισω τζαμια 523ε στο Highline
σπορ πακετο με 18' ζαντες 769ε
DCC 865E
rcd510 207e
rns510 1776E
πακετο φωτισμου 307Ε -
το rns510 τι παραπανω εχει?
-
navigator
-
Γιατι το rcd510 δεν εχει συστημα πλοηγησης?
Υπαρχει επιλογη για rear-view camera ? -
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Γιατι το rcd510 δεν εχει συστημα πλοηγησης?
Υπαρχει επιλογη για rear-view camera ?Το rcd510 δεν εχει συστημα πλοηγησης.Η καμερα παει πακετο με το Park assist και κανει 807Ε.To παρκ ασσιστ μονο του κανει 607 ευρω ενω οι αισθητηρες παρκαρισματος 511ε.
-
Αφου ο υπολογιστης ταξιδιου ειναι στον στανταρ εξοπλισμο
-
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Μπορεις να ανεβασεις τον καταλογο των extras ???http://www.pestaola.gr/volkswagen-golf- ... in-greece/
-
Το ανοιχτηρι υπηρχε και στο 5, παρολο αυτα δε το βρισκω χρησιμο. Ειναι σαν να σου λεει drink & driveΈχει και άλλη μία 'χρησιμότητα' που δεν φαίνεται αμέσως. Οι ποτηροθήκες με το στάνταρ μέγεθος αν βάλεις μέσα κάτι πιο στενό υπάρχει κίνδυνος να γείρει ή και φύγει τελείως. Το ανοιχτήρι όμως πηγαίνει μπρος-πίσω με 'κλικ' και έτσι μπορείς να βρεις ακριβώς το μέγεθος που θέλεις και να είναι απόλυτα σταθερό. Το κάνουν και άλλες ποτηροθήκες με ελατηριάκια αυτό αλλά εδώ έχεις το κέρδος ότι αν δεν θέλεις ποτηροθήκες βγάζεις το ανοχτήρι και μόλις κέρδισες ένας μικρούλη χώρο για μικροαντικείμενα ο οποίος κλείνει κιόλας. Θα το έλεγα έξυπνο και πρακτικό. Το ανοιχτήρι απλά είναι μάλλον 'μπόνους'. Μπουκάλια άλλωστε ανοίγεις με χίλιους δυο τρόπους, με αναπτήρα, στην άκρη μιας πέτρας κλπ
-
Παιδια μπαινω στο Γερμανικο configurator και εκτος των μεταλλικων χρωματων εχει αλλα καμποσα που μαλιστα πολλα απο αυτα φτανουν τα 1900€...συνολο ειναι 37 χρωματα!Στον ελληνικο καταλογο δεν υπαρχουν αυτα!Εχει ενα κοκκινο...θανατος Colarot 2000 λεγεται... και αλλα ομορφα εχει αλλα σας ειπα...καποια φτανουν τις 2000€...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
. Μπουκάλια άλλωστε ανοίγεις με χίλιους δυο τρόπους, με αναπτήρα, στην άκρη μιας πέτρας κλπ..με το δοντι... ...δεν ηξερα παντως οτι υπηρχε στο 5αρι... δεν το ειχα προσεξει..
-
Προφανώς είναι τα exclusive (ή όπως αλλιώς τα λένε). Δύο τέτοια έχει και το υπάρχον S3 , το μπλέ και το πορτοκαλί τα οποία χρεώνονται περίπου 2+ χιλιάρικα. Και στο 5 κάποια χρώματα δεν πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τους λόγους, προφανώς είναι επιλογές της αντιπροσωπείας εδώ ή/και της μητρικής.
Αλλά και πάλι 2+ χιλιάρικα για χρώμα όσο ωραίο και αν είναι το θεωρώ κάπως υπερβολή και 'κλοπή' τη στιγμή που δεν 'προσφέρει' κάτι το ιδιαίτερο ή χρηστικό πέρα από τη σπανιότητα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Προφανώς είναι τα exclusive (ή όπως αλλιώς τα λένε). Δύο τέτοια έχει και το υπάρχον S3 , το μπλέ και το πορτοκαλί τα οποία χρεώνονται περίπου 2+ χιλιάρικα. Και στο 5 κάποια χρώματα δεν πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα. Δεν ξέρω τους λόγους, προφανώς είναι επιλογές της αντιπροσωπείας εδώ ή/και της μητρικής.Αλλά και πάλι 2+ χιλιάρικα για χρώμα όσο ωραίο και αν είναι το θεωρώ κάπως υπερβολή και 'κλοπή' τη στιγμή που δεν 'προσφέρει' κάτι το ιδιαίτερο ή χρηστικό πέρα από τη σπανιότητα.
Σιγουρα....μονο για exclusivity...μερικα ειχαν 1000 αλλα 1500 και αλλα 2000...αλλα σιγουρα ειναι υπερβολη...
-
Το χρώμα που λείπει είναι το horizon blue το οποίο υπάρχει σαν επιλογή στο scirocco αλλά όχι στο golf!...θα του πήγαινε πολύ αν υπήρχε.
VW Golf VΙ