Ο χρήστης Sandouras έγραψε:
Nα ρωτησω κατι αλλο?Αμα καποιος θελει μπορει να βαλει στο εσωτερικο τον ουρανο απο το 2.0 ο οποιος ειναι μαυρος σε σχεση με αυτον του 1.4(160) ο οποιος ειναι ασπρος?
Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι για κατι τοσο μικρο, η VW εχει 2 διαφορετικες γραμμες να παραγουν δυο διαφορετικους ουρανους και υστερα να σε βαζει να πληρωνεις για τετοιες χαζομαρες.
Ναι πληρωνεις κατι και στον βαζουν. Μου το παν στην αντιπροσωπεια, αλλα για περισσοτερα, καλυτερα να ρωτησεις καποιον πωλητη.
Ελεος ομως, πιο κερδοφορο δεν θα ταν για την VW να βαζε παντου τον μαυρο ουρανο και να μην μας κοροιδευε με το να καταστρεφει την εικονα του αυτοκινητου με το να βαζει τον μπεζ?
Μπορει να σου φανει περιεργο αλλα η λευκη επενδυση
οροφης δινει μεγαλυτερη αισθηση ευρυχωριας απ' οτι η μαυρη ειδικα για καποιον που π.χ δεν μπορει να ξεφυγει σε κοστος επιλεγοντας τα δερματινα με αποχρωση 'τρουφα' που
δινουν μεγαλυτερη αισθηση ευρυχωριας.
Συγκεκριμενα αν καποιος καθεται πισω, ενω κοιταζοντας την λευκη επενδυση μπορει
υποσυνειδητα να κανει για μερικα χιλιομετρα υπομονη, με την μαυρη επενδυση, αν και τα καθισματα ειναι μαυρα (χωρις δερμα 'τρουφα' ή καφε αλκανταρα αν οντως παραγεται γιατι μια πραγματικη φωτο δεν εχω βρει) τοτε μπορει να ανακαλυψει οτι ειναι κλειστοφοβικος μεσα σε πολυ λιγα λεπτα ακομα και αν υπαρχει ηλιοροφη...
Προσωπικα το εχω δοκιμασει και εχοντας καθισει πισω με μαυρη επενδυση οροφης
και μαυρα καθισματα, ειχα βγει στο λεπτο, σε αντιθεση με τα στανταρ καθισματα
και την λευκη επενδυση, αλλα ακομα και με τα δερματινα σε αποχρωση τρουφας με μαυρη
επενδυση οροφης , οπου παρεμεινα με μεγαλυτερη ανεση χωρις να εχω μπορεσει να εξηγησω το γιατι, εκεινη τη στιγμη...