-
μπορει καποιος να μου πει τι ακριβως ισχυει για τα ΙΧ πετρελαιο στην
Αττικη, μια και ειμαι κατοικος Αττικης (Καλαμος - Ωρωπος) και θα ηθελα
να ξερω αν μπορω να παρω ενα ΙΧ diesel.... και μεχρι που βεβαια μπορω να το κυκλοφορησω (νομιμα παντα ετσι!!!). -
να ξερω αν μπορω να παρω ενα ΙΧ diesel.... και μεχρι που βεβαια μπορω να το κυκλοφορησω (νομιμα παντα ετσι!!!). -
Απαγορεύεται από τον Ασπρόπυργο μέχρι (νομίζω) τα διόδια των Αφιδνών, καθώς και στην Θεσσαλονίκη (δεν έχω ιδέα τα όρια). Κατά τα λοιπά (άρα και στην περιοχή σου) είναι νόμιμο.
Στην Αθήνα μπορείς να μπεις μόνο για να πας να ταξιδέψεις από τον Πειραιά, και μάλιστα με το εισιτήριο (ως αποδεικτικό στοιχείο) στο χέρι.
-
Δηλαδη για να πας πελλοπονησο, πρεπει να πεταξεις η να πας απο Ριο???
Παρα πολυ ωραια!!!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Απαγορεύεται από τον Ασπρόπυργο μέχρι (νομίζω) τα διόδια των Αφιδνών, καθώς και στην Θεσσαλονίκη (δεν έχω ιδέα τα όρια). Κατά τα λοιπά (άρα και στην περιοχή σου) είναι νόμιμο.Στην Αθήνα μπορείς να μπεις μόνο για να πας να ταξιδέψεις από τον Πειραιά, και μάλιστα με το εισιτήριο (ως αποδεικτικό στοιχείο) στο χέρι.
εγω νομιζω ότι ειναι λίγο πιο ελαστικά
μπορεις πχ να πας καλλιθεα από την παραλία μεχρι ενα ύψος... Και λές ότι πας για κάποια δουλεια... (να εχεις σκεφτεί κάτι)... πχ μην μεταφερεις βαμβακι διπλα σε καφετερεια!!!
δεν ειμαι και σιγουρος, ετσι ειχα ακουσει
-
Πελοπόννησο μπορείς να πας και από Θήβα - Μάνδρα.
Δεν ξέρω αν τώρα με την Αττική Οδό σου επιτρέπουν την κίνηση από Αθηνών - Λαμίας σε Α.Ο. στην Μεταμόρφωση και κατόπιν Ελευσίνα για Αθηνών - Κορίνθου...
Τώρα Καλλιθέα με ντήζελ και να στην χαρίσουν αν σε καταλάβουν πως είσαι παράνομος με ντήζελ, είναι σαν να στην χαρίσουν για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική. Δε λέω, γίνεται, αλλά παίζεις πλέον με τις πιθανότητες και τις ορέξεις του εκάστοτε οργάνου της τάξης, ο οποίος αν δεν στην χαρίσει ΄κάνει καλά τη δουλειά του...
-
λεγανε κατι για το 2004 , απελευθερωση κλπ ξερει κανεισ τιποτα?
-
παντως ειναι η μονη προεκλογικη υπόσχεση που δεν εχω ακουσει.!!!!
οποτε για να μην μπαινουν ουτε στον κοπο να το υποσχεθουν ..ντιζελ το 2099!!! -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τώρα Καλλιθέα με ντήζελ και να στην χαρίσουν αν σε καταλάβουν πως είσαι παράνομος με ντήζελ, είναι σαν να στην χαρίσουν για υπερβολική ταχύτητα στην εθνική. Δε λέω, γίνεται, αλλά παίζεις πλέον με τις πιθανότητες και τις ορέξεις του εκάστοτε οργάνου της τάξης, ο οποίος αν δεν στην χαρίσει κάνει καλά τη δουλειά του...Και τα όργανα στην Καλλιθέα κάνουν καλά τη δουλειά τους, πιστέψτε με. Μέχρι και αλκοτέστ κάνουν τα βράδια...
καθεστως αυτοκινητων ΙΧ diesel