-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ελπίζω να μην αρπάξουν και τα δέντρα στο Σύνταγμα!!!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΤ ΤΩΡΑ???
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?????
ποστάρει στα forumzzzz
Οι μπάτσοι ΔΕΝ περισσεύουν γιατί προσφέρουν ασφάλεια στα ΛΑΜΟΓΙΑ της Βουλής(και τα 300 από αυτά). Για αυτό και καίγονται τα πάντα και παθαίνει καταστροφές ένας σορό κόσμος που συμπόνεσε τη δολοφονία του παιδιού.
Αλλά όταν περάσανε, δήθεν, το νέο νομοσχέδιο πριν λίγο καιρό, δεν είπανε 'μόνο οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί για ασφάλεια και από τους άλλους όποιος θέλει να πλερώ απ'΄τις λαμογιοδουλειές του'.Αλλά και να περισσεύανε αστυνομικοί, πάλι ΔΕΝ θα πιάνανε τους γνωστούς - αγνώστους γιατί ΕΙΝΑΙ γνωστοί ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ, αλλά εξυπηρετούνε το κράτος για τον εκφοβισμό των πολιτών να καταβαίνουν σε διαδηλώσεις, από τη δεκαετία του '80 ακόμα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλλά είναι μεγάλη η διαφορά όταν κάποιος που υποτίθεται ότι έχει αναλάβει την ασφάλειά σου, σε σκοτώνει, από τον κοινό εγκληματία.
Εγώ δεν βλέπω διαφορά, βλέπω μόνο τον σκοτωμένο. Και όλοι προσπερνούν αδιάφορα αυτούς που δολοφονήθηκαν από κοινούς εγκληματίες, εκεί δεν πειράζει ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Φυσικά και πειράζει. Να σου θυμίσω την μοίρα του καθικιού από το Άργος που βίαζε τα παιδιά του?
-
ΑΡΘΡΟ 15 ΠΚ
Όπου ο νόμος για την ύπαρξη αξιόποινης πράξης απαιτεί να έχει επέλθει ορισμένο αποτέλεσμα, η μη αποτροπή του τιμωρείται όπως η πρόκλησή του με ενέργεια, αν ο υπαίτιος της παράλειψης είχε ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να παρεμποδίσει την επέλευση του αποτελέσματος.
Οποία τιμή για τον Καραμανλή λίγο πριν την συνταξιοδότηση. Νέρων δια παραλείψεως.
υγ:πριν από λίγο είδα στο αλτερ ότι κάηκε το αγαπημένο μου παγκάκι στην πλατεία συντάγματος, εκεί που καθόμουν ανέμελος περιμένοντας επί 3 και 4 ώρες για να υποβάλω δηλώσεις κτηματολογίου στο κτηματολογικό γραφείο του μετρό.
-
Η βία γεννάει περισσότερη βία. Προτείνω σε όλους σας να δείτε το έργο La Haine (Το μίσος).
Εξοργίζομαι πραγματικά που άτομα στο όνομα της δολοφονίας καταστρέφουν περιουσίες. Και μην μου πείτε ότι είναι ΜΠΑΤΣΟΙ. Μερικοί από αυτούς μάλλον είναι αλλά επειδή τυχαίνει και γνωρίζω 2 άτομα που έχουν ντυθεί κουκουλοφόροι, ξέρω προσωπικά ότι αυτά τα δυο παιδιά έχουν οικογενειακά προβλήματα και ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ, ΤΕΜΠΕΛΙΑΖΟΥΝ. Γι' αυτό και κάνουν αυτούς τους βανδαλισμους. Λαμβάνουν ικανοποίηση απο αυτά που κάνουν. Επίσης σε αυτό το χαός σαφώς και θα έχουν βγεί και διάφορα κλεφτρόνια..
Έχω ακουσεί πολλές φορές την φράση 'νοιώθω ντροπή που ____' και ποτέ δεν την καταλάβαινα και την έβρισκα γραφική. Τις τελευταίες όμως μέρες πραγματικά την έχω καταλάβει και την έχω νοιωσει 100%
-
ωραία αγνοούμενη στο κτίριο της Εθνικής...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θέλω να πιάσουν (με κάμερες) όλους αυτούς που καταστρέφουν και βάζουν φωτιές και να τους στείλουν μερικά χρονάκια σε αγροτικές φυλακές.Όλους εκτός από αυτούς που έβαλαν φωτιά στο δέντρο. Αυτοί έχουν γούστο, ας τους αθωώσουν.
+1 σε όλα.
Έχουν ειπωθεί φοβέρες ατάκες
+1 για το La Haine....αν και έχει δύσκολα νοήματα για κάποιους.... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά είναι μεγάλη η διαφορά όταν κάποιος που υποτίθεται ότι έχει αναλάβει την ασφάλειά σου, σε σκοτώνει, από τον κοινό εγκληματία.
Εγώ δεν βλέπω διαφορά, βλέπω μόνο τον σκοτωμένο. Και όλοι προσπερνούν αδιάφορα αυτούς που δολοφονήθηκαν από κοινούς εγκληματίες, εκεί δεν πειράζει ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΩΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
Φυσικά και πειράζει. Να σου θυμίσω την μοίρα του καθικιού από το Άργος που βίαζε τα παιδιά του?
Eκεί Δικαιοσύνη δεν απένειμε η δικαιοσύνη, θυμάσαι;
-
Κριμα για το παιδι πρωτα απο ολα .
Κριμα για αυτους που δεν φταινε σε τιποτα αλλα τραβανε το μεγαλο ζορι. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
AΪ σιχτίρ πια με όλα αυτά τα τσογλάνια.Ας βγει η αστυνομία να τα καθαρίσει να τελειώνουμε επιτέλους.
200-300 αποβράσματα λίγοτερα στην κοινωνία.-
fascist alert...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν λετε για τον Δουρη τον εκλεισε ισοβια,τι αλλο να κανει αφου η θανατικη ποινη δεν ισχυει πλεον( σωστα για εμενα) ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Η Διακιοσύνη απένειμε δικαιοσύνη. Αλλά οι άνθρωποι πήραν τον Νόμο στα χέρια τους.
Και δεν καταλαβαίνω, τότε, ποιά είναι η αντίρρησή σου? Βαρύτερες ποινές? -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
AΪ σιχτίρ πια με όλα αυτά τα τσογλάνια.
Ας βγει η αστυνομία να τα καθαρίσει να τελειώνουμε επιτέλους.
200-300 αποβράσματα λίγοτερα στην κοινωνία.-
fascist alert...
Δουλεύεις κέντρο Αθήνας ή κάνω λάθος;
Αν αύριο μεθαύριο έχουν κάψει το κτίριο που δούλευες και βρεθείς χωρίς δουλειά έλα να με ξαναποκαλέσεις έτσι...
-
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!
-
http://papachatzis.tumblr.com/post/6358 ... ceviolence' target='_blank
δεν ξέρω αν ξαναμπήκε αλλά να τους χαίρεστε (μαζί με τα τανκς).
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!Και νόμιζα ότι ο Μάνος, για σήμερα, θα αποτελούσε τη μοναδική μου πηγή ψυχαγωγίας
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τι αλλο να κανει αφου η θανατικη ποινη δεν ισχυει πλεον( σωστα για εμενα) ;
Νομίζεις.
Ο Νόμος το λέει ξεκάθαρα. Ρίξη μπουκαλιού με εμφιαλωμένο νερό ή μπύρα ή γκαζόζα ή άνευ περιεχομένου (διασταλτική ερμηνεία) σε περιπολικό όχημα της αστυνομίας τιμωρείται με θάνατο επί τόπου.
Διαβάστε και κανα ποινικό κώδικα ρε παιδιά πριν ποστάρετε
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
τι αλλο να κανει αφου η θανατικη ποινη δεν ισχυει πλεον( σωστα για εμενα) ;
Νομίζεις.
Ο Νόμος το λέει ξεκάθαρα. Ρίξη μπουκαλιού με εμφιαλωμένο νερό ή μπύρα ή γκαζόζα ή άνευ περιεχομένου (διασταλτική ερμηνεία) σε περιπολικό όχημα της αστυνομίας τιμωρείται με θάνατο επί τόπου.
Διαβάστε και κανα ποινικό κώδικα ρε παιδιά πριν ποστάρετε
Το παραπανω ηταν για τον Δουρη.
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΕΞΩ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ........ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ............ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..........!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑ............ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και νόμιζα ότι ο Μάνος, για σήμερα, θα αποτελούσε τη μοναδική μου πηγή ψυχαγωγίας
Αν θέλεις να ψυχαγωγηθείς ακόμα περισσότερο μπορείς να κάνεις και μια βόλτα μέχρι το κέντρο της Αθήνας.......θα αισθανθεις και λίγο Νέρωνας..........αλλά άν χαθεί και άλλος σήμερα τότε ξανασκεφτείτε το......και θα ήταν εξίσου διασκεδαστικό να το πείς και σε αυτούς τους κακομοίρηδες που σήμερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Και νόμιζα ότι ο Μάνος, για σήμερα, θα αποτελούσε τη μοναδική μου πηγή ψυχαγωγίας
Αν θέλεις να ψυχαγωγηθείς ακόμα περισσότερο μπορείς να κάνεις και μια βόλτα μέχρι το κέντρο της Αθήνας.......θα αισθανθεις και λίγο Νέρωνας..........αλλά άν χαθεί και άλλος σήμερα τότε ξανασκεφτείτε το......και θα ήταν εξίσου διασκεδαστικό να το πείς και σε αυτούς τους κακομοίρηδες που σήμερα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΧΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!
o koutsan είναι χέστης και τα βλέπει απο την τηλεοραση
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου