-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Bayron aka Πολυδωρ.
Να ζήσω όπου γουστάρω και να παλέψω, την αυτοκτονία μου δεν θα τη χαρίσω σε κανέναν
σας φαινονται δυσκολονοητα αυτα που γραφω, οπως οταν βγαινει ο Πολυδωρ στην TV?
Όχι. Παρόμοιου επιπέδου επιχειρηματολογία/ρητορική.
Μόνο που αυτός ήταν υπουργός και είχε και μια θεσούλα να υπερασπιστεί. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Ακατανόητα νομίζω όχι, απαράδεκτα σίγουρα, εκτός κι αν μας έκανες πλάκα
πλακα δν κανω καθολου...απο τη θεση του βολεμενου λεμε οτι θελουμε...απο τη θεση του ξεβολεμενου να δουμε τι θα ελεγες....LOL
Θα ερχόμουν να σου σπάσω ένα απ τα αυτοκίνητα που έχεις ας πούμε.
-
έτσι έτσι
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
εγω που μενω στα πανεπιστημια γιατι να πρεπει να αλλαξω γειτονια...?
Δεν καταλαβαίνω τί εννοείς.
Δεν περνάς τις τάξεις? Σου ζήτησα εγώ να αλλάξεις γειτονιά? Θες τη βοήθεια μου σε κάτι?οχι ρε φιλαρακι δν μου τη ζητησες...αλλα τα κωλοπαιδια που τα κανουν λιμπα και καινε τα αμαξια ομως...εγω τι φταιω....γιατι να ειμαι υποχρεωμενος να βαλω το αμαξι σε παρκινγκ η να το παρκαρω στην αλλη μερια της πολης? γιατι πρεπει να ζω με τα δακρυγονα... ας σταματησουν την υπερτατη μαλακια με το ασυλο του Πανεπιστημιου, να τους μπουζουριασουν ολους να ησυχασουμε επιτελους...
-
Ακατανόητα νομίζω όχι, απαράδεκτα σίγουρα, εκτός κι αν μας έκανες πλάκα
πλακα δν κανω καθολου...απο τη θεση του βολεμενου λεμε οτι θελουμε...απο τη θεση του ξεβολεμενου να δουμε τι θα ελεγες....LOL
Θα ερχόμουν να σου σπάσω ένα απ τα αυτοκίνητα που έχεις ας πούμε.
ελα ρε φιλαρακι, ελα στην Αγγλια ομως που μενω..για να υποστεις και το κωλοδαχτυλο..γιατι ειναι ωραια να μιλας απο το PC στην Ολλανδια..αν κατεβεις ομως στη Ναβαρινου και φας καμια ξοφαλτση πλαστικη να δουμε τι ωραια που θα ρθεις να το σπασεις...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στα 'κλασικά πάρε-δώσε' βάζεις και αυτό που πλάκωσαν στο ξύλο γνωστό moderator;Δεν έχω ιδέα. Πότε έγινε αυτό και για ποιον μιλάμε; Τον Νίκο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στα 'κλασικά πάρε-δώσε' βάζεις και αυτό που πλάκωσαν στο ξύλο γνωστό moderator;
Δεν έχω ιδέα. Πότε έγινε αυτό και για ποιον μιλάμε; Τον Νίκο;
viewtopic.php?f=5&t=1077&p=38530#p38530
-
http://www.nrc.nl/buitenland/article208 ... _in_Athene
Ανέβηκε και στα ολλανδικά μμε.
Προς το παρόν υιοθετούν την αποψη της αστυνομίας περί επίθεσης των νεαρών πρώτα στους μπάτσους -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
viewtopic.php?f=5&t=1077&p=38530#p38530' target='_blank
Πλάκα μου κάνετε; Αν είναι να διαβάσω τόσο μεγάλο κείμενο σε Greeklish, καλύτερα να πάω σε καμία διαδήλωση.
-
Ο Νίκος, η ζαρτινιέρα οι συνταξιούχοι και λοιποί άλλοι τυχαίοι ανώνυμοι περαστικοί.
Με ξέρεις κι απο χτές, dimitrios και ξέρεις τί έχω κάνει?
-
http://www.nrc.nl/buitenland/article2084834.ece/Opnieuw_escalatie_van_geweld_in_Athene' target='_blankΑνέβηκε και στα ολλανδικά μμε.
Προς το παρόν υιοθετούν την αποψη της αστυνομίας περί επίθεσης των νεαρών πρώτα στους μπάτσουςΔε νομίζω ότι η επίσημη αστυνομία εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη. Το σενάριο περί επίθεσης των νεαρών κυκλοφόρησε τις πρώτες ώρες αλλά μετά την κατηγορηματική διάψευσή του από μάρτυρες, video, κτλ δεν έχω ακούσει κάποιον να τολμάει να το αναφέρει εκ νέου.
-
Ο Νίκος, η ζαρτινιέρα οι συνταξιούχοι και λοιποί άλλοι τυχαίοι ανώνυμοι περαστικοί.Με ξέρεις κι απο χτές, dimitrios και ξέρεις τί έχω κάνει?
απο χτες οχι..ισως απο προχτες...γιατι ειπα πουθενα οτι ξερω τι εχεις κανει?
παντως βολεμενος μια φορα εισαι...οποτε κατσε εκει που εισαι και μην κουνιεσαι καθολου...ασε εμας που το ζουμε καθημερινα το προβλημα να βγαλουμε το φυδι απο την τρυπα
-
Πολύ θα ήθελες να μην κουνιέμαι, αλλά δεν νομίζω να σε ρωτήσω κι όλας.
Το τί εννοείς εσύ με το βολεμένος, προφανώς έχει μεγάλη διαφορά με το τί εννοώ εγώ.
Αφού σου αρέσουν οι συμβουλές και οι νουθεσίες λοιπόν, αραξε λοιπόν στο μπάκετ του ιμπρέζα με το ψεύτικο καπό (η ήταν το προηγούμενο αυτο? γρήγορα τα αλλάζεις τα αμάξια, εμείς οι βολεμένοι δνε μπορούμε ρε πούστη) και μην πολυζορίζεσαι στην Ελλάδα, κάτσε Αγγλία, ταιριάζει στο στύλ σου.Τελειώνω εδώ με τέτοιου είδους προσωπικά.-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
http://www.nrc.nl/buitenland/article2084834.ece/Opnieuw_escalatie_van_geweld_in_Athene' target='_blank
Προς το παρόν υιοθετούν την αποψη της αστυνομίας περί επίθεσης των νεαρών πρώτα στους μπάτσουςΔε νομίζω ότι η επίσημη αστυνομία εξακολουθεί να έχει την ίδια άποψη. Το σενάριο περί επίθεσης των νεαρών κυκλοφόρησε τις πρώτες ώρες αλλά μετά την κατηγορηματική διάψευσή του από μάρτυρες, video, κτλ δεν έχω ακούσει κάποιον να τολμάει να το αναφέρει εκ νέου.
Τα ΜΜΕ έξω έχουν μια καθυστέρηση, και η πρώτη 'εικόνα' ήταν αυτή που βγήκε, προφανώς λόγω αντανακλαστικών. Με τέτοια κατακραυγή αυτό έλειπε να την υιοθετήσουν κι όλας.
Πάντως αυτή η πουστιά πέρασε στο ντούκου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
viewtopic.php?f=5&t=1077&p=38530#p38530' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Πλάκα μου κάνετε; Αν είναι να διαβάσω τόσο μεγάλο κείμενο σε Greeklish, καλύτερα να πάω σε καμία διαδήλωση.
εντάξει, δε χάνεις και τίποτα άλλο ένα 'μεμονωμένο περιστατικό' από τα...εκατοντάδες μεμονωμένα που συμβαίνουν
-
Πολύ θα ήθελες να μην κουνιέμαι, αλλά δεν νομίζω να σε ρωτήσω κι όλας.
Το τί εννοείς εσύ με το βολεμένος, προφανώς έχει μεγάλη διαφορά με το τί εννοώ εγώ.
Αφού σου αρέσουν οι συμβουλές και οι νουθεσίες λοιπόν, αραξε λοιπόν στο μπάκετ του ιμπρέζα με το ψεύτικο καπό (η ήταν το προηγούμενο αυτο? γρήγορα τα αλλάζεις τα αμάξια, εμείς οι βολεμένοι δνε μπορούμε ρε πούστη) και μην πολυζορίζεσαι στην Ελλάδα, κάτσε Αγγλία, ταιριάζει στο στύλ σου.Τελειώνω εδώ με τέτοιου είδους προσωπικά.-
δεν με εννοησες..δεν τα λεω υποτιμητικα αυτα που γραφω..
καλο ειναι να εισαι επιτυχημενος και βολεμενος δεν ειναι κακο πραγμα..αλλα εφοσον εισαι μην μου το παιζεις και επαναστατης...
ειναι κατι σαν το γειτονα μου που ειναι ο μεγιστος καπιταλας και διαβαζει ριζοσπαστη...απο που και που ρε παιδια , αριστερος ο καπιταλος?
φυσικα κ αλλαζω γρηγορα τ αμαξια...ειναι η δουλεια μ αυτη...αν δν τ αλλαζα θα ειχα φαληρισει τωρα...
-
http://www.nrc.nl/buitenland/article2084834.ece/Opnieuw_escalatie_van_geweld_in_Athene' target='_blank
Τα ΜΜΕ έξω έχουν μια καθυστέρηση, και η πρώτη 'εικόνα' ήταν αυτή που βγήκε, προφανώς λόγω αντανακλαστικών. Με τέτοια κατακραυγή αυτό έλειπε να την υιοθετήσουν κι όλας.
Πάντως αυτή η πουστιά πέρασε στο ντούκου.
Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου και είναι ένα από τα θετικά της μαζικής κατακραυγής η άμεση αλλαγή πλεύσης της αστυνομίας και όχι μόνο. Γι΄ αυτό και συμφωνώ με την κατακραυγή/κινητοποίηση. Απλά πιστεύω ότι ο στόχος μπορούσε να επιτευχθεί και χωρίς τον χαμό που είδαμε από χθες.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
εντάξει, δε χάνεις και τίποτα άλλο ένα 'μεμονωμένο περιστατικό' από τα...εκατοντάδες μεμονωμένα που συμβαίνουνΚαι όμως -αλήτες/παλιάνθρωποι - με πριζώσατε και το διάβασα ΟΛΟ
ΟΚ, έσφαλα, συμβαίνουν και τέτοια και σε γνωστούς μας.
-
καλο ειναι να εισαι επιτυχημενος και βολεμενος δεν ειναι κακο πραγμα..αλλα εφοσον εισαι μην μου το παιζεις και επαναστατης...
ειναι κατι σαν το γειτονα μου που ειναι ο μεγιστος καπιταλας και διαβαζει ριζοσπαστη...απο που και που ρε παιδια , αριστερος ο καπιταλος?Βολεμένος είναι αυτο΄ς που κάθετε στον καναπέ του φίλε μου, γι αυτό σου λέω άσε τα προσωπικά δεν με ξέρεις για να μιλάς έτσι και στο κάτω κάτω, δεν ενδιαφέρουν κανέναν.
Αν τόσο πολύ θες να μάθεις για την βολεψιά μου, έλα αύριο να με συναντήσεις στην πορεία διαμαρτυρίας στο Βέλγιο. Δυστυχώς δεν θα βρείς τον κομαντάντε, έναν απλό φοιτητη θα συναντήσεις, που σίγουρα θα ήθελε να ήταν πιο δραστήριος, αλλά παρασάγκας απέχει απ το να είναι βολεμένος. -
και ειμαι σιγουρος οτι η πορεια στο Βελγιο θα ειναι μια ησυχη πορεια, γιατι αν βγει κανεις να κανει αυτα
που γινονται στην Ελλαδα..οχι phd δεν θα παρεις...θα σε στειλουν πισω πακετο με το σωβρακο..
Δολοφονια του 16χρονου Αλεξανδρου