-
δεν ειπα οτι ειναι κακο...
αλλα πραγματικα ακομα δν καταλαβα γτ το γκολφ ειναι καλυτερο του σιροκο που ειπε ενας φιλος παραπανω?????
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
ναι ρε φιλε....εχει διαφορες που ουσιαστικα ειναι περισσοτερο αισθησης και οχι αποτελεσματικοτητας.Δηλαδη δεν θα δεις μεγαλες διαφορες στις στροφες απλα θα αισθανεσαι οτι το scirocco παταει λιγο καλυτερα σαν αισθηση!!!Αυτο εχει διαπιστωθει μετα απο τεστ ντραιβ και των δυο αυτοκινητων?Δεν μπορει,αυτα τα μετατροχια και το χαμηλοτερο κεντρο βαρους να μην εχουν καποια παραπανω αποτελεσματικοτητα...
-
φυσικα κι εχουν αλλα εμεις στους ελληνικους αυτους δρομους λιγο δυσκολο να φτασουμε το αμαξι στα ορια και να εχουμε την δυνατοτητα να το τσεκαρουμε αυτο...σιγουρα παντως τα μεγαλα μετατροχια δινουν φοβερη σταθεροτητα στις μεγαλες ταχυτητες και στις στροφες!
-
φυσικα κι εχουν αλλα εμεις στους ελληνικους αυτους δρομους λιγο δυσκολο να φτασουμε το αμαξι στα ορια και να εχουμε την δυνατοτητα να το τσεκαρουμε αυτο...σιγουρα παντως τα μεγαλα μετατροχια δινουν φοβερη σταθεροτητα στις μεγαλες ταχυτητες και στις στροφες!Αρα συμπεραινεται πως δν ειναι μονο θεμα αισθησης αλλα και αποτελεσματικοτητας.Οκ
-
ναι απλα πιστευω οτι η αισθηση ειναι αυτη ποθ εμεις θα καταλαβουμε περισσοτερο!!!
-
Τα μεγάλα μετατρόχια πάντως είναι δίκοπο μαχαίρι. Μπορεί να κερδίζεις κράτημα, χάνεις όμως αμεσότητα...
-
PERITO BEBAIA NA SAS PW OTI TO FOCUS ME PARAKALOUSAN NA TO PARW 24000 EYRW GIATI I ETAIRIA THA KLEISEI KAI KALA.....Αν κατάλαβα καλά σου έδιναν το focus ST με 24Κ€??
-
ακριβως μου εδιναν το focus st σε μπλε χρωμα,δηλαδη αυτο που ηταν στην αντιπροσωπια 25550 αρχικα.Μετα απο 2 μερεσ με πηραν τηλεφωνο και μου εκανα 1000 ευρω επιπλεον εκπτωση και τελικα με ξαναπηραν για αλλα 500 ευρω.Φυικα εγω δεν μπορω να παρω ενα αυτοκινητο με τοσα εξοδα...τελη-ασφαλεια και πιθανοτατα και τεκμηριο ετσι οπως παει το πραμα!!καθως επισης ειναι και παλιο μοντελο!
-
ακριβως μου εδιναν το focus st σε μπλε χρωμα,δηλαδη αυτο που ηταν στην αντιπροσωπια 25550 αρχικα.Μετα απο 2 μερεσ με πηραν τηλεφωνο και μου εκανα 1000 ευρω επιπλεον εκπτωση και τελικα με ξαναπηραν για αλλα 500 ευρω.Φυικα εγω δεν μπορω να παρω ενα αυτοκινητο με τοσα εξοδα...τελη-ασφαλεια και πιθανοτατα και τεκμηριο ετσι οπως παει το πραμα!!καθως επισης ειναι και παλιο μοντελο!
-
Τα τεκμήρια ανακοινώθηκαν και είναι κούτσικα...
-
ναι αλλα εχουν αθροιστικο χαρακτηρα.....και αυτο εχει μεγαλη σημασια!!!!
-
24000 xιλιάρικα για το ST ????
Μιλάμε για ευκαιρία ολκής !! Και ποιος το είπε ότι είναι παλιό το ST ? Ίσα ίσα που μόλις πριν 1-2 μήνες του κάνανε και ένα μικρό facelift...
Tα τεκμήρια όντως είναι αθροιστικά αλλά πράγματι ΔΕΝ είναι όπως τα παλιά τραγικά. Στο κάτω κάτω της γραφής όπως τα κόβω ΔΕΝ απέχουν και πάρα πολύ από ένα μέσο κόστος χρήσης.
Ξέρω, ξέρω !
-
Μήπως μπορεί κάποιος που έχει παραλάβει το αυτοκίνητο να μας ενημερώσει για την κατανάλωση του;;;
Είμαι σίγουρος ότι το έχουν στρώσει οι περισσότεροι μέσα στην πρώτη εβδομάδα... αν όχι Σαββατοκύριακο!!!!
-
ναι μονο που το st που μου εδιναν 24000 ειναι μοντελο χωρις το facelifting...επισης παρε ενα st και πληρωνε συνεχεια βενζινες και δινε και ασφαλεια 500 ευρω το 6μηνο και 520 ευρω σημα καθε χρονο....και αμα το ξαναπουλησεις ποτε το αμαξι αυτο τρυπα μου την μυτη...ποιος θα το παρει 2.500 κυβικα!!!!!κανενας!
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
24000 xιλιάρικα για το ST ????Μιλάμε για ευκαιρία ολκής !! Και ποιος το είπε ότι είναι παλιό το ST ? Ίσα ίσα που μόλις πριν 1-2 μήνες του κάνανε και ένα μικρό facelift...
Tα τεκμήρια όντως είναι αθροιστικά αλλά πράγματι ΔΕΝ είναι όπως τα παλιά τραγικά. Στο κάτω κάτω της γραφής όπως τα κόβω ΔΕΝ απέχουν και πάρα πολύ από ένα μέσο κόστος χρήσης.
Ξέρω, ξέρω !
Γιατι ειναι ευκαιρια?Για μεταχειρισμενο δεν λεμε?Εμενα φυσιολογικο μου φαινεται αναλογα και την κατασταση του...
-
καινουργιο ειναι απλα δεν ειναι το lifting...πολυ καλη τιμη αλλα οχι για τα ελληνικα δεδομενα καλη αγορα...αφου οπωσ ειπα και παραπανω δεν εχουν πολλοι την δυνατοτητα να εχουν αμαξι 2.500 κυβικα
-
Πασο τοτε
-
Παιδια εκανα test drive το 1.4 και πρεπει να πω πως δεν τρελαθηκα με το γκαζι. Εχει αρκετο δεν λεω, αλλα χαμηλα φαινεται ξεκαθαρα οτι οδηγεις 1400αρι. Εσας πως σας φανηκε?
-
160αρι; Εμένα δεν με ενθουσίασε.
-
Ειμαι και εγω αναμεσα στο scirocco και στο golf.
Υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ρυθμιση και στο υψος της αναρτησης? Διαφερει πολυ η ποιοτητα κυλισης των δυο αμαξιων (με το ιδιο μεγεθος ζαντας)?
Την ηχομονωση του golf την καταλαβαινεις και με ανοιχτα παραθυρα ή μονο οταν ειναι ολα τελιως κλειστα (ποτε δηλαδη) ?
Το scirocco ειναι αποπνηκτικα χαμηλο? Ενας οδηγος με υψος 1,87 θα εχει προβλημα ή υπαρχει αρκετος χωρος για το κεφαλι?
Τα πισω φωτα του golf ειναι οσο ασχημα φαινονται στις φωτογραφιες?
VW Scirocco