-
Ο χρήστης velissarios έγραψε:
Κάπου πήρε το μάτι μου αυτό:http://www.gamato.info/torrentimg/RenaultDialogys.jpg
Αυτο ειναι το επισημο προγραμμα που χρησιμοποιουν στα συνεργεια της Renault.
Περιεχει ολα τα ανταλλακτικα και τα μοντελα αυτοκινητων της εταιρειας.
Περιεχει και τιμες αλλα στη Γαλλικη αγορα.Ενδιαφέρει? Να σας δώσω link?
Δώσε!
-
Ψαξε στο http://www.gamato.info/ για RenaultDialogys
Δεν εχει κανενα seeder oμως τωρα. -
ειχε 'κυκλοφορησει' μια δοση και στο grc...αποσο θυμαμαι..
αμφιβαλλω βεβαια αν εχει ολα τα ανταλλακτικα μεσα καθοτι οι γαλλοι σε καθε αμαξι βαζουν μια προσωπικη πινελια..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψαξε στο http://www.gamato.info/' target='_blank για RenaultDialogys
Δεν εχει κανενα seeder oμως τωρα.Όπως τα είπε ο Bill. Χρήσιμο εργαλείο αν κρίνω απο την χρήση που έχω κάνει στο αντίστοιχο ePER της FIAT.
-
Σύμφωνα με το autotriti τον Νοέμβριο η Renault πούλησε 230 αυτοκίνητα. Από αυτά μόνο το Clio είναι μέσα στα 100 πιο ευπώλητα μοντέλα με 107 μόλις πωλήσεις. Δεδομένου ότι το 100ο μοντέλο της κατάταξης είχε 27 πωλήσεις αυτό σημαίνει κανένα από τα υπόλοιπα μοντέλα δεν πούλησε 27 αυτοκίνητα..... Μια χαρά.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Σύμφωνα με το autotriti τον Νοέμβριο η Renault πούλησε 230 αυτοκίνητα. Από αυτά μόνο το Clio είναι μέσα στα 100 πιο ευπώλητα μοντέλα με 107 μόλις πωλήσεις. Δεδομένου ότι το 100ο μοντέλο της κατάταξης είχε 27 πωλήσεις αυτό σημαίνει κανένα από τα υπόλοιπα μοντέλα δεν πούλησε 27 αυτοκίνητα..... Μια χαρά.....Μα τι λες τώρα, εδώ πουλάει κι ο Κολιός ...
Δηλαδή πριν, πόσα πούλαγε το μήνα ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δηλαδή πριν, πόσα πούλαγε το μήνα ;Τον Οκτώβριο είχε πουλησει 378 αυτοκίνητα. Μέσα στα 100 ήταν το Clio με 127 πωλήσεις, το Megane με 59 και το Scenic με 43 (στην τιμητική 100η θέση)!!!!!!
-
Καλά ο Νοέμβρης δεν είναι κ ο καταλληλότερος μήνας για συμπεράσματα- είναι πάντα πεσμένος! Ο συγκεκριμένος κιόλας - με την οικονομική κρίση - πήγε ακόμη χειρότερα σχεδόν για όλες τις εταιρίες! Πάντως προς το παρόν μετά την αλλαγή μόνο το Twingo και το Clio τσουλάνε σε πωλήσεις χωρίς όμως να κάνουν κ κάτι φοβερό ακόμη! Τα Megane και Scenic αναμονή για τα νέα τους μοντέλα!
-
Είναι όμως κατάλληλος για συμπεράσματα αναφορικά με τις τάσεις που διαμορφώνει η ύφεση....
Όσο για το Twingo, aν δεν πούλησε ούτε 27 αυτοκίνητα δεν θα έλεγα ακριβώς ότι τσουλάνε οι πωλήσεις του ! -
Το Μodus έχει εξαφανιστεί εδώ και μήνες.
-
Ήμουν έτοιμος να πάρω το Clio TCE με την καλή προσφορά που παίζει τώρα αλλά με ξενέρωσε το ότι μέσα στο 09 θα βγει το facelift, που θα είναι και δραστικό από ότι ακούγεται ειδικά στην μάσκα. Το αμαξάκι είναι για μένα το κορυφαίο supermini, ειδικά σε ενεργητική ασφάλεια στα ταξίδια, παράγοντας που με ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα.
Μου κακοφαίνεται όμως να παρω καινούργιο αμάξι και σε 6 μήνες να φαίνεται 'παλιό' λόγω facelift, και λογικά επηρεάζεται και η μεταπώληση. Με ένα χιλιάρικο λιγότερο και ίδιο επιτόκιο παίρνω το νέο Fiesta, και αυτό σε προσφορά. Καλό και αυτό οδηγικά, υστερεί βέβαια σε επιδόσεις άρα και 'ταξιδιάρικη' ικανότητα.
Να περιμένω το facelift δεν παίζει και είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Ποια είναι η γνώμη σας?
Η κατάσταση με την αντιπροσώπεια καλυτέρευσε μετά την μετάβαση?
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Είναι όμως κατάλληλος για συμπεράσματα αναφορικά με τις τάσεις που διαμορφώνει η ύφεση....
Όσο για το Twingo, aν δεν πούλησε ούτε 27 αυτοκίνητα δεν θα έλεγα ακριβώς ότι τσουλάνε οι πωλήσεις του !50 πουλησε
-
Ο χρήστης ManU99 έγραψε:
Ήμουν έτοιμος να πάρω το Clio TCE με την καλή προσφορά που παίζει τώρα αλλά με ξενέρωσε το ότι μέσα στο 09 θα βγει το facelift, που θα είναι και δραστικό από ότι ακούγεται ειδικά στην μάσκα. Το αμαξάκι είναι για μένα το κορυφαίο supermini, ειδικά σε ενεργητική ασφάλεια στα ταξίδια, παράγοντας που με ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα.Μου κακοφαίνεται όμως να παρω καινούργιο αμάξι και σε 6 μήνες να φαίνεται 'παλιό' λόγω facelift, και λογικά επηρεάζεται και η μεταπώληση. Με ένα χιλιάρικο λιγότερο και ίδιο επιτόκιο παίρνω το νέο Fiesta, και αυτό σε προσφορά. Καλό και αυτό οδηγικά, υστερεί βέβαια σε επιδόσεις άρα και 'ταξιδιάρικη' ικανότητα.
Να περιμένω το facelift δεν παίζει και είμαι σε μεγάλο δίλημμα. Ποια είναι η γνώμη σας?
Η κατάσταση με την αντιπροσώπεια καλυτέρευσε μετά την μετάβαση?
Αν είναι έτσι όπως στις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει
στην θέση σου θα αγόραζα αυτό που υφίσταται τώρα. Πολύ πιο δυναμική γραμμή και όμορφο ως σχεδίαση το τωρινό. -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Όσο για το Twingo, aν δεν πούλησε ούτε 27 αυτοκίνητα δεν θα έλεγα ακριβώς ότι τσουλάνε οι πωλήσεις του !50 πουλησε
Toν Νοέμβριο; Στο Autotriti δεν το αναφέρει πουθενά....
-
στη renault δεν αντεχαν να εχουν ενα ομορφο αυτοκινητο(clio) επρεπε να το κανουν ασχημο και αυτο...
-
Τις έχω δει και εγώ φίλε Vasgti αυτές και σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο αν και κάποιες άλλες που διέρευσαν αργότερα ήταν σαφώς καλύτερες.
Το θέμα όμως είναι ότι μόλις βγει το facelift, λογικά θα δώσουν και καλή έκπτωση στο τωρινό, έστω και αν o tce παίζει μόνο εδώ και 1 χρόνο. Φαντάσου να σκάσω 15 χιλιάρικα τώρα και σε 6 μήνες να το δω στα 13. Θα είναι πίκρα!
-
Σχετικά με τα στατιστικά:
-Καλύτερα να ενημερώνεσαι από το seaa.gr και όχι από το autotriti. Το seaa.gr έχει τα επίσημα στοιχεία και από εκεί παίρνουν στατιστικά όλα τα περιοδικά.Ενημερωτικά μιας και γίνεται συζήτηση:
- Koleos: 3 το Νοέμβριο, 20 σύνολο έτους
- Twingo: 50 το Νοέμβριο, 50 σύνολο έτους
- Clio: 107 το Νοέμβριο, 1123 σύνολο έτους
- Megane: 24 το Νοέμβριο, 400 σύνολο έτους
- Laguna: 10 το Νοέμβριο, 162 σύνολο έτους
- Scenic: 26 το Νοέμβριο, 288 σύνολο έτους
- Kangoo: 4 το Νοέμβριο, 38 σύνολο έτους
- Espace: 2 το Νοέμβριο, 9 σύνολο έτους
- Modus: 1 το Νοέμβριο, 9 σύνολο έτους
- Megane CC: 1 το Νοέμβριο, 34 σύνολο έτους
- Trafic: 2 το Νοέμβριο, 7 σύνολο έτους
Αυτά με βάση τα στατιστικά Νοεμβρίου.
Σχετικά με το Facelift του Clio:
Λογικά θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενευης το Μάρτιο. Αρα Ελλάδα λογικά Ιούνιο και μετά. Οι photos που υπάρχουν παραπάνω είναι πολύ παλιές και είναι ανεπίσημα photoshop. Μέτα από τα παραπάνω σχέδια έχουν εμφανιστεί νέα σχέδια τα οποία δείχνουν μια μούρη στο Clio που τείνει προς το megane iii, και είναι πολύ πιο όμορφα από αυτό που έχει δημοσιευθεί παραπάνω!Σχετικά με το δίλημμα ανάμεσα σε Clio και Fiesta:
To Fiesta είναι πιο φρέσκο σχεδιαστικά, έχει καλύτερο τιμόνι και λογικά λίγο καλύτερη ποιότητα κύλισης.
Το Clio υπερτερεί σε κινητήρα επιδόσεις κατανάλωση ασφαλιστρα τέλη κυκλοφορίας και στο εσωτερίκο είναι πολύ ποιοτικό στην έκδοση Dynamic σχεδόν εφάμιλλο του Fiesta. Αν αφήσεις στην άκρη τελικά το ότι θα αλλάξει μούρη αγορασέ το, αλλιώς το Fiesta είναι μια πολύ καλή λύση αυτή τη περίοδο! -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
[Σχετικά με το Facelift του Clio:
Λογικά θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Γενευης το Μάρτιο. Αρα Ελλάδα λογικά Ιούνιο και μετά. Οι photos που υπάρχουν παραπάνω είναι πολύ παλιές και είναι ανεπίσημα photoshop. Μέτα από τα παραπάνω σχέδια έχουν εμφανιστεί νέα σχέδια τα οποία δείχνουν μια μούρη στο Clio που τείνει προς το megane iii, και είναι πολύ πιο όμορφα από αυτό που έχει δημοσιευθεί παραπάνω!Σχετικά με το δίλημμα ανάμεσα σε Clio και Fiesta:
To Fiesta είναι πιο φρέσκο σχεδιαστικά, έχει καλύτερο τιμόνι και λογικά λίγο καλύτερη ποιότητα κύλισης.
Το Clio υπερτερεί σε κινητήρα επιδόσεις κατανάλωση ασφαλιστρα τέλη κυκλοφορίας και στο εσωτερίκο είναι πολύ ποιοτικό στην έκδοση Dynamic σχεδόν εφάμιλλο του Fiesta. Αν αφήσεις στην άκρη τελικά το ότι θα αλλάξει μούρη αγορασέ το, αλλιώς το Fiesta είναι μια πολύ καλή λύση αυτή τη περίοδο!Δεν είναι σχεδόν εφάμιλλο, είναι αρκετά καλύτερο από του Fiesta! Κάποια απο τα πλαστικά τοu Fiesta χαμηλά και στις πόρτες ειναι απογοητεύση και η transformer κονσόλα προσωπικα δεν μου αρέσει. Όπως λες το τιμόνι είναι ανώτερο και οδηγικά σίγουρα είναι πολύ καλό.
Έχεις tce? Ευχαριστημένος? Από ασφάλιστρα πόσο γλιτώνεις? Η αντιπροσωπεία έφτιαξε? Thanks!
-
η νοοτροπια του να μη χασεις γρηγορα λεφτα σε αλλαγη fl ειναι λιγο περιεργη...πλην γιαρις τα υπολοιπα εχουν τις ιδιες απαξιωσεις οσο περναει ο καιρος...
επισης η τακτικη της φορντ δεν ειναι και πολυ καλη αν θες να παρεις καποια λεφτακια με τη πωληση του... συνηθως ειναι πιο ευκολο να παρεις νεο φορντ παρα μτχ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η νοοτροπια του να μη χασεις γρηγορα λεφτα σε αλλαγη fl ειναι λιγο περιεργη...πλην γιαρις τα υπολοιπα εχουν τις ιδιες απαξιωσεις οσο περναει ο καιρος...επισης η τακτικη της φορντ δεν ειναι και πολυ καλη αν θες να παρεις καποια λεφτακια με τη πωληση του... συνηθως ειναι πιο ευκολο να παρεις νεο φορντ παρα μτχ...
Ξέρω τι εννοείς με τη Ford και είναι ένας από τους βασικούς λόγους που με αποτρέπουν από το Fiesta, αυτό και το ότι δεν πολυγουστάρω να πάρω αμάξι τελείως αδοκίμαστο.
RENAULT FORUM