-
**Επείγουσα ερώτηση. **
Από σήμερα το πρωί, Τα e-mails που στέλνω από δικό μας mail server, μαρκάρονται στο παραλήπτη σαν spam (προσθήκη spam στο θέμα και κατευθείαν στο junk folder]. Έκανα διάφορες δοκιμές με διάφορα accounts και πάντα το ίδιο αποτέλεσμα. Αυτά γίνονται από το outlook, αν στείλω από web mail δεν υπάρχει πρόβλημα.
Για πείτε, γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με τους πελάτες μου. -
μηπως ο mail server σου εχει μπει σε καμμια μαυρη λιστα spammer?
το κανει σε ολους ανεξαρτητως τους πελατες σου?
ειναι ολοι στον ιδιο φορεα/οργανισμο/εταιρεια (εστω και ISP)? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
μηπως ο mail server σου εχει μπει σε καμμια μαυρη λιστα spammer?
το κανει σε ολους ανεξαρτητως τους πελατες σου?
ειναι ολοι στον ιδιο φορεα/οργανισμο/εταιρεια (εστω και ISP)?Το κάνει σε όλους και μόνο από το δικό μου λογαριασμό, αρά δεν είναι ο mail server. Υπάρχουν 40 λογαριασμοί επάνω. Άλλωστε δεν το κάνει από το webmail που υποστηρίζει. Κάτι έχει να κάνει με το outlook, θα εγκαταστήσω thunderbird να δω.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Έτσι και μπω σε σπίτι και το δω γεμάτο με μακμπουκ, άη-φόουν κλπ, χρεώνεται τουλάχιστον 2 κατοστάρικα μια απλή καλημέρα
Προβλέπω να σου κόβουν όλοι την καλημέρα.
-
Παίζει να εχει memory leak ο FF 3.0.4;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Έτσι και μπω σε σπίτι και το δω γεμάτο με μακμπουκ, άη-φόουν κλπ, χρεώνεται τουλάχιστον 2 κατοστάρικα μια απλή καλημέρα
Προβλέπω να σου κόβουν όλοι την καλημέρα.
Εχεις την εντυπωση δηλαδης οτι του λεμε τωρα καλημερα?
@ Ντινο:
H FF series ενα τεραστιο memory leak ειναι.... Παγια προβληματα, δεν ειναι καινουργιο τουτο. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παίζει να εχει memory leak ο FF 3.0.4;Χαλαρά.
-
H δουλειά μου έχει μπόλικο εργοτάξιο με ΠΟΛΛΑ καλώδια με χαμηλή τάση, αλλά και ασθενή. Το πρόβλημα είναι πως κάποιες φορές πρέπει να δουλέψω με καλώδια που ΔΕΝ ξέρω αν έχουν ή δεν έχουν τάση. Η λύση του δοκιμαστικού είναι καλή μεν, αλλά πρέπει να ψάχνεις την άκρη του καλωδίου και επιπλέον είναι σχετικά άβολο να το κουβαλάς...
Η λύση εδόθει από την FLUKE, αγόρασα το παρακάτω που μπορεί να αποδειχτεί ακόμη και σωτήριο κάποια στιγμή (μου έτυχε να πρέπει να βάλω 2 παροχές σε ένα rack και η μία ΕΙΧΕ τάση, δεν είχε κατεβάσει τον μικροαυτόματο στον πίνακα ο βλάκας που σύνδεσε τις παροχές! ).Αυτό εδώ πήρα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παίζει να εχει memory leak ο FF 3.0.4;
Χαλαρά.
Το τεράστιο πρόβλημα με την μνήμη στον firefox είναι πως ακόμα κι όταν κλείσεις κάποιο tab, συνεχίζει να σου τρώει (κάποια) μνήμη..
-
Αυτό είναι ρυθμίσιμο όμως: Απενεργοποιείς το 'undo close tab' και μειώνεις τα διαθέσιμα επιπεδα back και βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση.
-
Σκέφτομαι κάποιο laptop για τον αδελφό μου. Ένα για όλες τις δουλείες, δηλαδή δεν θα έχει 2ο.
Βασικά word, internet. Από ότι έχω καταλάβει από εδώ η χρυσή τομή είναι γύρω στις 11-13 ίντσες.
Επίσης, για το προσεχές μέλλον θα κάνει χρήση dial-up αλλά δεν θεωρώ ότι η ύπαρξη ενσωματωμένου modem πρέπει να με περιορίσει στις επιλογές μου. (μπορεί να παίξει με εξωτερικό για όσο το χρειαστεί)Ψάχνοντας λίγο το e-shop βρήκα αυτό, το οποίο είναι και περίπου στο max των χρημάτων που θέλουμε να κινηθούμε. Βέβαια θα προτιμούσα κάτι ποιό επώνυμο ώστε να έχω και υποστήριξη/drivers από το internet.
Είμαι και σε σκέψεις να του βάλω ubuntu ή να πάω στην συντηρητική λύση των windows...
Ευχαριστώ για τις γνώμες σας.
-
Για τους drivers μην αγχώνεσαι. Τα υποσυστήματα που χρησιμοποιεί είναι στάνταρ και οι drivers διατίθενται από τους κατασκευαστές τους, δεν είναι οτι θα ξεμείνεις. Κατά τα άλλα δεν έχω πιάσει κανένα innovator στα χέρια μου για να πω για κατασκευή κλπ. Από διαστάσεις πάντως φαίνεται μια χαρά για τη χρήση που το θέλετε.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτό είναι ρυθμίσιμο όμως: Απενεργοποιείς το 'undo close tab' και μειώνεις τα διαθέσιμα επιπεδα back και βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση.προσωπικά δεν κάνω χωρίς αυτό.
-
Αυτό είναι ρυθμίσιμο όμως: Απενεργοποιείς το 'undo close tab' και μειώνεις τα διαθέσιμα επιπεδα back και βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση.Που ειναι αυτο;;;
-
Για τους drivers μην αγχώνεσαι. Τα υποσυστήματα που χρησιμοποιεί είναι στάνταρ και οι drivers διατίθενται από τους κατασκευαστές τους, δεν είναι οτι θα ξεμείνεις. Κατά τα άλλα δεν έχω πιάσει κανένα innovator στα χέρια μου για να πω για κατασκευή κλπ. Από διαστάσεις πάντως φαίνεται μια χαρά για τη χρήση που το θέλετε.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Σκέφτομαι να το κάνω dual boot. Με 250 giga άνετα.
Windows 50Gig
Ubuntu 30Gig
Documents Partition - non primary - 110Gig
και τα υπόλοιπα linux swap -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αυτό είναι ρυθμίσιμο όμως: Απενεργοποιείς το 'undo close tab' και μειώνεις τα διαθέσιμα επιπεδα back και βελτιώνεται αρκετά η κατάσταση.
Που ειναι αυτο;;;
about:config, στο κλειδί browser.sessionstore.max_tabs_undo (το κάνεις 0 από 10 που είναι το default). Επίσης μπορείς να μειώσεις και το κλειδί browser.sessionhistory.max_entries
προσωπικά δεν κάνω χωρίς αυτό.
Τρομερά χρήσιμο, όντως, αλλά όπως μπορούσαμε πριν, αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μνήμης, θα συνεχίζουμε να κάνουμε χωρίς
Εγώ δεν τα έχω πειράξει αυτά έτσι κι αλλιώς.Επίσης, γενικά, μια καλή ανασκόπιση των extensions Που χρησιμοποιείτε και η ενδεχόμενη μείωση τους θα κάνει καλό στην κατάληψη μνήμης και τη σταθερότητα του browser.
-
προσωπικά δεν κάνω χωρίς αυτό.
Τρομερά χρήσιμο, όντως, αλλά όπως μπορούσαμε πριν, αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα μνήμης, θα συνεχίζουμε να κάνουμε χωρίς
Εγώ δεν τα έχω πειράξει αυτά έτσι κι αλλιώς.Επίσης, γενικά, μια καλή ανασκόπιση των extensions Που χρησιμοποιείτε και η ενδεχόμενη μείωση τους θα κάνει καλό στην κατάληψη μνήμης και τη σταθερότητα του browser.
προβλημά μνήμης την στιγμή που όλοι έχουν από 2 GB και πάνω;
-
Τα φώτα σας:
Ως σύλλογος γίναμε χορηγός του Χ.Κ. Καϊμακτσαλάν σε αυτή την ιστοσελίδα.
Kλικάροντας το banner μας θα έπρεπε να μας βγάζει στην σελίδα του snowclub, αλλά αυτό συμβαίνει μια στις τρεις. Τις υπόλοιπες φορές απλά προσπαθεί να φορτώσει την ιστοσελίδα μας στο μήκος του banner.
Στην αρχή υποθέσαμε ότι κάτι φταίει με το target blank, αλλά δεν έχουμε καταφέρει να βγάλουμε άκρη.
-
4
-
ενδιαφερομαι για laptop 15-17''
τιμη μεχρι 800-850€ μεγιστο
απαραιτητο το HDMI και να μπορει να παιξει ταινιες 1080ρ σε οθονη 40''
προφανως με ενδιαφερει και η ταχυτητα του, η καλη καρτα γραφικων, και η αξιοπιστιαπροτασεις?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]