-
επίσης καλό θα ήταν να βάζεις το σωστό username k password
-
Το username το βαζω κανονικα , σωστα, το εχω ελεγξει πολλες φορες.
Ο κωδικος ειναι επισης σωστος ..Στις συνδεσεις δικτυου στον πινακα ελεγχου ελεγε στο μάνουαλ να αλλαξω καποιες IP , δεν επρεπε να το κανω ;
-
Μήπως έχει κάνει reset ο router και πλέον έχει τα default username/pass?
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ο κωδικος ειναι επισης σωστος ..Στις συνδεσεις δικτυου στον πινακα ελεγχου ελεγε στο μάνουαλ να αλλαξω καποιες IP , δεν επρεπε να το κανω ;
άμα σου βγάζει παραθυράκι που ρωτάει username και pass μην πειράξεις τις ΙΡ
username kai pass βάζεις αυτά του router έτσι? όχι το username και pass του ISP.
κάτι που θυμήθηκα, το speedtouch 585 μου είχε έρθει με firmware που έκανε τέτοιες βλακίες με το ΙΕ, οπότε το χειριζόμουν με Opera για να κάνω αναβάθμιση και να παίξει καινονικά.εάν έχεις το 585 σκέψου το και αυτό -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
A. έχεις βάλει δικό σου username/password? Αν ναι, ίσως να ισχύει αυτό που έγραψε ο xenos πιο πριν.
Β. Πως συνδέεσαι με το router? Αν είναι ασύρματη η σύνδεσή σου, είσαι σίγουρος ότι συνδέεσαι στο ΔΙΚΟ σου router και όχι στου γείτονα?? (Κουλό, αλλά μου έχει τύχει: ο γείτονας έχει ίδιo ISP και hardware με μένα). -
Σύμφωνα με το Apple Insider, υπάρχουν εξελίξεις για το θέμα:
-
- SSD 64GB χωρις να θελω βαζελινη, που θα βρω;;;;;
- O Firefox που κραταει τα bookmarks. Θελω να τα μεταφερω σε αλλο Η/Υ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-
Πουθενά ακόμη. Περίμενε να πέσουν κι άλλο οι τιμές από του χρόνου.
-
Σελιδοδείκτες ---> Οργάνωση Σελιδοδεικτών ---> Εισαγωγή κι Αντίγραφο ---> Εξαγωγή HTML ---> σώζεις το αρχείο σε ένα στικάκι ---> το πας στο άλλο pc ---> τα ίδια με παραπάνω ---> Εισαγωγή HTML---> Από αρχείο HTML ---> βρίσκεις το αρχείο ---> όλα ΟΚ.
Εναλλακτικά, κατεβάζεις το MozBackup: http://mozbackup.jasnapaka.com/
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
-
Πουθενά ακόμη. Περίμενε να πέσουν κι άλλο οι τιμές από του χρόνου.
-
Σελιδοδείκτες ---> Οργάνωση Σελιδοδεικτών ---> Εισαγωγή κι Αντίγραφο ---> Εξαγωγή HTML ---> σώζεις το αρχείο σε ένα στικάκι ---> το πας στο άλλο pc ---> τα ίδια με παραπάνω ---> Εισαγωγή HTML---> Από αρχείο HTML ---> βρίσκεις το αρχείο ---> όλα ΟΚ.
Εναλλακτικά, κατεβάζεις το MozBackup: http://mozbackup.jasnapaka.com/' target='_blank
Αυτος ο SSD;;;
Ειναι στα 200 γιουρια
Θανξ και για το Μοζιλα -
Καποιος καλος ανθρωπος να δωσει ενα λινκ με ΡΜ για το Ακρονις, τρου ιματζ 2009
Ευχαρηστω! -
Κοιτα στα τορεδια του δεμονα, εχει αρκετα.
Το δισκο ουτε να τον σκεφτεσαι, ειναι MLC. Γρηγορους και φτηνους ssd απο 2009...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Κοιτα στα τορεδια του δεμονα, εχει αρκετα.Το δισκο ουτε να τον σκεφτεσαι, ειναι MLC. Γρηγορους και φτηνους ssd απο 2009...
Βγηκανε ηδη SSDs MLC με ταχυτητες μαλιστα καλυτερες των SLC!!!! Απλα ακομα δεν εχουν βγει σε 2,5αριδες.... μονο σε mini pci express (για τα EEE, Dell Mini κλπ) για την ωρα. Πολυ συντομα ομως...
Κατα τα αλλα, οντως οι υπολοιποι MLC που ειναι σε ευρεια κυκλοφορια ειναι για τα σκουπιδια...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Κοιτα στα τορεδια του δεμονα, εχει αρκετα.Το δισκο ουτε να τον σκεφτεσαι, ειναι MLC. Γρηγορους και φτηνους ssd απο 2009...
MLC και SLC, ποια η διαφορα;;;;
Αυτος ο δεμονας.... που ειναι;;; -
Ευχαρηστω!Πήρες το ΡΜ ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ευχαρηστω!Πήρες το ΡΜ ;
AME!!!!!
Thanx!!! -
MLC και SLC, ποια η διαφορα;;;;SLC (Single Level Cell) : Μνήμη flash με αποθήκευση ενός bit ανά cell.
Θετικά: Ταχύτητα, κατανάλωση ενέργειας, υψηλή διάρκεια/αντοχή.
**Αρνητικά: **Μικρότερη χωρητικότητα, μεγαλύτερο κόστος.**MLC: Multi Level Cell : **Μνήμη flash με αποθήκευση τριών ή περισσοτέρων bit ανά cell.
Θετικά: Μεγαλύτερη χωρητικότητα, μικρότερο κόστος κατασκευής.
**Αρνητικά: **Ταχύτητα, κατανάλωση ενέργειας, μικρή διάρκεια/αντοχή.Πηγή: wikipedia.com > Single-level cell
_
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
άμα σου βγάζει παραθυράκι που ρωτάει username και pass μην πειράξεις τις ΙΡ
username kai pass βάζεις αυτά του router έτσι? όχι το username και pass του ISP.
κάτι που θυμήθηκα, το speedtouch 585 μου είχε έρθει με firmware που έκανε τέτοιες βλακίες με το ΙΕ, οπότε το χειριζόμουν με Opera για να κάνω αναβάθμιση και να παίξει καινονικά.εάν έχεις το 585 σκέψου το και αυτόUsername και password βαζω του ISP, αυτο δεν πρεπει ;
Που θα βρω αυτα του router ;Δεν εχω το 585. Επισης ειναι ενσυρματο και εχω δοκιμασει με πολλους browser.
Εγω νομιζα επρεπε να βαλω username και pass που μου δοθηκαν
Κατι ακομα που δε ξερω αν βοηθησει καπου, οταν ανοιγα το router μου ελεγε το παραθυρακι οτι εγινε συνδεση 100.0 Mbit/s αλλα δεν ειχα συνδεση .
-
Το router έχει δικό του συνδιασμό username & password. Αν δεν τον έχεις αλλάξει, αναφέρεται συνήθως στο manual ή/και στο φύλλο οδηγιών πρώτης εγκατάστασης. Επίσης, συνήθως είναι ο συνδιασμός admin/admin, admin/1234 αναλόγως της εταιρίας.
Σε μία τουλάχιστον περίπτωση γράφει το default στη σελίδα υποδοχής -
Θα το δοκιμασω σε 5 λεπτα και θα πω.
Μια ερωτηση εν τω μεταξυ :
Μπορω να διακρινω σε ποια ζωνη ασφαλειας εχει ενταξει ο IE ενα site ενω εμφανιζεται στην οθονη ;
(Ερωτηση που δε μπορω να βρω απαντηση) -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
MLC και SLC, ποια η διαφορα;;;;
SLC (Single Level Cell) : Μνήμη flash με αποθήκευση ενός bit ανά cell.
Θετικά: Ταχύτητα, κατανάλωση ενέργειας, υψηλή διάρκεια/αντοχή.
**Αρνητικά: **Μικρότερη χωρητικότητα, μεγαλύτερο κόστος.**MLC: Multi Level Cell : **Μνήμη flash με αποθήκευση τριών ή περισσοτέρων bit ανά cell.
Θετικά: Μεγαλύτερη χωρητικότητα, μικρότερο κόστος κατασκευής.
**Αρνητικά: **Ταχύτητα, κατανάλωση ενέργειας, μικρή διάρκεια/αντοχή.Πηγή: wikipedia.com > Single-level cell
_
Αρα για μενα που θελω ενα γρηγορο και αξιοπιστο αποθυκευτικο μεσω, για να περασω τα ΧΡ, οι SLC ειναι μονοδρομος...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]