Το οικογενειακό πεντάθυρο με 560 λίτρα πορτμπαγκάζ, και στο οποίο αναφέρθηκα έμμεσα είναι το Octavia.
Παίζει ως γνωστό στην αγορά εδώ και χρόνια,στους ίδιους κυβισμούς 1.400-2.000,ίδια σύνθεση κινητήρων (βενζίνες, πετρέλαια , turbo βενζ.), παραπλήσια κιλά ανά ίππο σε ορισμένες περιπτώσεις,ασφάλιστρα, τέλη,τιμή αγοράς, παρόμοια λίστα εξοπλισμού με το νέο Megane.
Έχει 2,58 μεταξόνιο έναντι 2,64 του Μεγκάν, αλλά λίγο μεγαλύτερο βάρος 80-100 κιλά και όχι σε όλες τις εκδόσεις, το οποίο δικαιολογείται από την υπαρκτή διαφορά ολικού μήκους : 4,57 έναντι 4,3 του Μεγκάν.
Είναι, ως γνωστό από τα best seller της ελληνικής αγοράς με πωλήσεις πολλαπλάσιες (χ2+)του Μεγκάν και τεράστια διείσδυση και αποδοχή ως οικογενειακό αυτοκίνητο σε ευρύτατα κοινωνικοοικονομικά στρώματα.
Τώρα προτού πάρεις το λόγο για να πεις ότι το Octavia θεωρείται από πολλούς αυτοκίνητο D segment και όχι C segment όπως γράφεις στο ποστ σου αλλά μετά από το δικό μου, δες πάλι πόσα κοινά υπάρχουν μεταξύ τους στην α' παράγραφο (όχι ότι δεν διαφέρουν αλλού), σκέψου πόσο σημαντικά είναι αυτά για ένα μέσο οικογενειάρχη και θυμίσου ότι τα segment είναι πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα εφεύρημα των μαρκετίαρς και φυσικά έχουν την λογική τους αλλά, δεν αποτελούν ούτε νόμους, ούτε καταναγκασμούς και υποχρεωτικούς διαχωρισμούς. Ούτε υπάρχουν στο μυαλό του μέσου οικογενειάρχη όταν έρθει η ώρα να αποφασίσει και να πληρώσει και τότε κοιτάει πάνω απ' όλα τι θα πάρει γι' αυτά που θα δώσει και επίσης πιο του αρέσει πιο πολύ.
Δέστο δηλαδή με ευρύτητα πνεύματος και θυμίσου επίσης ότι το Οκτάβια έχει σημαντικά μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ ακόμη και από το μεγαλύτερο Λαγκούνα των 4,6 μέτρων και του 2,75 μεταξονίου που βάζει τους εσ. χώρους του σε ανώτερη κλάση.
Πόσο 'τεράστιο' είναι λοιπόν το πορτμπαγκάζ των 405 λίτρων του Μεγκάν, όταν στα ίδια λεφτά παίρνεις περίπου 40% μεγαλύτερο?
Για τους κινητήρες δεν έχω ποσοτικά στοιχεία, γι' αυτό και εξ' αρχής δεν έκανα καμμιά παρελθοντική σύγκριση. Όμως, όπως έγραψα στο ποστ μου και έχω ξαναγράψει και πιο πριν, ας έρθει και ας κριθεί τότε και θα δούμε τότε τι κάνει. Πιο πριν, απλή αναφορά και μόνο. Τα υπόλοιπα στην πράξη. Από εκεί κρίνονται όλοι, όχι από τα πρες κιτ και τα σχέδια επί χάρτου.
Μην φανταστείτε τώρα ότι κάνω διαφήμιση. Δεν έχω μετοχές στη Σκόντα, ούτε τέτοιο αυτοκίνητο. Ούτε προηγούμενα με το Μεγκάν, ή τη Ρενώ.
Επίσης δεν έχω κρίνει ποτέ καμμιά αισθητική επιλογή κανενός εδω μέσα, ούτε θα το κάνω ποτέ.