-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί δεν γυρνάς το προσωπικό σε Voda?Γιατί πριν ένα μήνα το γύρισα (πάλι) σε Cosmote
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί δεν γυρνάς το προσωπικό σε Voda?
Γιατί πριν ένα μήνα το γύρισα (πάλι) σε Cosmote
Περαστικά (πάλι).
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περαστικά (πάλι).
...ήμουν Wind και πριν ήμουν 7 χρόνια στη Cosmote. Με πήραν τηλ και μου έκαναν γ@μ@τη προσφορά και με γύρισαν.
-
Περαστικά (πάλι).
...ήμουν Wind και πριν ήμουν 7 χρόνια στη Cosmote. Με πήραν τηλ και μου έκαναν γ@μ@τη προσφορά και με γύρισαν.
Cosmote ειμαι κ εγω 10 χρονια
-
Σχετικά με το iPAQ τώρα...μπαταρία ΧΑΛΙΑ, είναι ακόμα καινούριο βέβαια...αλλά διαρκεί βία 2 μέρες. Αν έχεις συνδέσει ΒΤ ακουστικό (δε ξέρω αν φταίει που είναι ΝΟΚΙΑ) και σε πάρουν τηλ και το απαντήσεις με το κουμπί του τηλεφώνου, δε σε συνδέει στο ΒΤ ακουστικό...αλλά στο ακουστικό τηλεφώνου...εκτός αν πατήσεις το κουμπί του ΒΤ ακουστικού. Κουλό ε?
Αυτά βασικά...
-
Αν έχεις συνδέσει ΒΤ ακουστικό (δε ξέρω αν φταίει που είναι ΝΟΚΙΑ) και σε πάρουν τηλ και το απαντήσεις με το κουμπί του τηλεφώνου, δε σε συνδέει στο ΒΤ ακουστικό...αλλά στο ακουστικό τηλεφώνου...εκτός αν πατήσεις το κουμπί του ΒΤ ακουστικού. Κουλό ε?Το ίδιο ισχύει και για το diamond, αλλά μπορείς να το αλλάξεις.
-
Δεν φταίνε τα ακουστικά αλλά τα ηλίθια τηλέφωνα....ήμαρτον θεέ μου. ΗP και μαλακίες...
-
...αλλά κάπως το έχω διορθώσει τώρα αυτό γιατί έχω κάνει προώθηση των κλήσεών μου από το προσωπικό μου στο εταιρικό μου. Δε χρεώνομαι κάτι ε?Αν χρεώνεται το εταιρικό είμαστε ΟΚ ( )
Αφού το προσωπικό σου τηλ προωθεί στο εταιρικό, τότε χρεώνεται το προσωπικό σου τηλέφωνο για τη διαρκεια της κλήσης/προώθησης προς το εταιρικό :
Αυτος χρεωνεται προς το προσωπικο σου και εσυ χρεωνεσαι προς το εταιρικο.
εεπ φτιάχτε μια αλυσίδα προωθήσεων (Α->Β Β->Γ Γ->Α) και πάρτε τηλ το Α
-
Περί κινητών τηλεφώνων: πριν 2 μήνες θέλησα να αλλάξω κινητό και τα υποψήφια (smart phones γύρω στα 500-600 Ε, είχα και 200 Ε επιδότηση από Vodafone άρα η αγορά έπρεπε να γίνει από Ελλάδα και κατάστημα της Vodafone για να μην χάσω την επιδότηση) ήταν 3: iphone, htc touch diamond και samsung omnia. Ήθελα οπωσδήποτε και wifi, hsdpa, gps και video call. (Κάποια στιγμή σκέφτηκα και το Nokia Ε90 άλλα το βρήκα υπερβολικά μεγάλο και βαρύ, δεν χωράει σε τσέπη εύκολα…) Από οθόνη υπερτερεί καθαρά το iphone κυρίως λόγω λειτουργικού (very responsive οθόνη, ίσως 'υπερβολικά' responsive ώστε να πατώ και λάθος γράμματα, αλλά πάλι λόγω λειτουργικού έχει λιγότερες διαθέσιμες εφαρμογές), τα όμνια και διαμάντι περίπου ισοδύναμα στην οθόνη (το διαμάντι ίσως υπερτερεί ελαφρώς στην οθόνη). Από gadgets υπερέχει το όμνια (πχ έχει καλύτερη φωτογραφική 5Mp) αλλά και από μπαταρία επίσης υπερέχει το όμνια (1450mA, με την χρήση που του κάνω διαρκεί σχεδόν 1 εβδομάδα, η μπαταρία του iphone είναι προβληματική ενώ δεν έχει video call και η φωτογραφική του είναι μόνο 2Mp, η μπαταρία του διαμαντιού είναι μέτρια και η φωτογραφική του είναι 3Μp, έχει video call).
Αν και η ακτινοβολία των κινητών ανήκει στο λεγόμενο ραδιοφωνικό τμήμα του η/μ φάσματος και δεν είναι ιονίζουσα, υπάρχουν αλληλο -αντικρουόμενες μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία σχετικά με την επίδρασή της σε ανθρώπινους ιστούς οπότε καλό θα είναι να την αποφεύγουμε ή να την μειώνουμε όσο μπορούμε (play it from the safe side).* Η ακτινοβολία λοιπόν SAR του όμνια είναι περίπου το 1/3 αυτής των iphone και diamond. (0.5W/kgr έναντι 1.3W/kgr και 1.2W/kgr αντίστοιχα). *Ο λόγος για αυτό το post είναι βασικά αυτός, να υπενθυμίσω πως στην επιλογή κινητού θα πρέπει να μας ενδιαφέρουν και τα επίπεδα ακτινοβολίας (ειδικά για συσκευές για παιδική χρήση). Αυτό το μέγεθος δεν αναγράφεται πάντα στα τεχνικά χαρακτηριστικά των κινητών αλλά συμβουλεύω να το ρωτάμε… (Η χρήση Bluetooth βελτιώνει κάπως την κατάσταση διότι αυξάνει την απόσταση από το κεφάλι αλλά γενικά καλόν θα είναι να έχει μικρή ισχύ η ακτινοβολία—προσωπικά με ενοχλεί να έχω ακουστικά στα αυτιά συνεχώς και να μπερδεύονται τα καλώδια στα πράγματα και τα ρούχα μου, χρησιμοποιώ ανοικτή ακρόαση όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν).
Τελικά πήρα το όμνια (16Gb με δωρεάν χάρτες garmin), μετά από 2 μήνες είμαι ευχαριστημένος, ιδιαιτέρως με έχει βολέψει το επιταχυνσιόμετρο που γυρνά το πληκτρολόγιο αφής σε landscape όταν θες να στείλεις email ή sms οπότε έχεις περισσότερο διαθέσιμο χώρο (δεν ξέρω εάν τα iphone, diamond έχουν κάτι αντίστοιχο). Η ταχύτητά του σε σύνδεση με το διαδίκτυο θα έλεγα ότι είναι ικανοποιητική για κινητό τηλέφωνο: χρησιμοποιώντας το κοινό δίκτυο κινητής τηλεφωνίας GSM της Vodafone (και OXI wifi) στην Αθήνα, για να συνδεθώ στο yahoo και να στείλω ένα απλό email μιας σειράς μου πήρε περίπου 5min (με wifi είναι φυσικά πολύ πιο γρήγορο).
Τα μειονεκτήματα που έχω επισημάνει μέχρι στιγμής είναι πως όταν είσαι έξω με λιακάδα και στον ήλιο διακρίνεις ελάχιστα αυτά που γράφει η οθόνη (αλλά δεν ξέρω εάν και τα άλλα δύο είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα) καθώς επίσης πως εάν το τηλ είναι απενεργοποιημένο δεν λειτουργεί το ξυπνητήρι (κάτι που στο παλιό μου Ν73 γινόταν, ίσως και να γίνεται και στο όμνια αλλά δεν έχω ανακαλύψει ακόμη το πώς, μιας και το ανέφερα αυτό, οι οδηγίες χρήσης στο όμνια είναι κάπως…συνοπτικές θα έλεγα).
-
Εγώ τελικά δε τη παλεύω άλλο με το Diamond*, από πλευράς ευκολίας χειρισμού και μόνο!
Η απόκριση λειτουργικού/οθόνης αφής του iPhone δε συγκρίνεται με το διαμάντι, καλό χρυσό με άριστο λειτουργικό αλλά δεν αντέχετε αυτη η καθυστέρηση σε κάθε κλικ (4 εφαρμογές περασμένες μόνο η μία φορτώνει μαζί με το άνοιγμα του τηλεφώνου) είτε θέλεις να ψάξεις στον κατάλογο, είτε να μπεις στις εφαρμογές, είτε να πάρεις τηλέφωνο! Όσο άχρηστο μου είχε φανεί μετά από λίγο καιρό το iPhone (πάει ένας χρόνος από τότε που το είχα) μετά από την εμπειρία μου με το διαμαντάκι το νοσταλγώΤα χριστούγεννα πάμε για αλλαγή! Εάν βρω το iphone καλώς μιας και το προτιμώ έναντι του 3G, εάν δεν υπάρχει τίποτα διαθέσιμο πάω για 3G 8GB &ξερό ψωμί
*Οι περισσότερες wm συσκευές έχουν μια sluggish αίσθηση περιήγησης στο λειτουργικό...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
*Οι περισσότερες wm συσκευές έχουν μια **sluggish **αίσθηση περιήγησης στο λειτουργικό...
Σε έπιασε και εσένα οξεία corsairίτιδα και Niko120ιτιδα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
*Οι περισσότερες wm συσκευές έχουν μια **sluggish **αίσθηση περιήγησης στο λειτουργικό...
Για εξήγησε τα επεισόδια που έχασα (ήδη αισθάνομαι κάπως διαβάζοντας τα νικνέμια )
Απόσο έχω διαβάσει ο corsairος είναι οκ με το διαμαντάκι του, ενώ ο νίκος με το hp...ας πρόσεχε
-
Ο corsair πάει για macbook, οπότε είναι θέμα χρόνου να κάνει το switch και σε iPhone.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Για εξήγησε τα επεισόδια που έχασα (ήδη αισθάνομαι κάπως διαβάζοντας τα νικνέμια )
Απόσο έχω διαβάσει ο corsairος είναι οκ με το διαμαντάκι του, ενώ ο νίκος με το hp...ας πρόσεχε
Αναφέρομαι στην ευρεία χρήση εμβόλιμων αγγλικών λέξεων.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αναφέρομαι στην ευρεία χρήση εμβόλιμων αγγλικών λέξεων.
Έχομεν και μια κουλτούρα αγαπητέ
Τι λέγαμε?Α!....
Περί νωθρότητος λοιπόν ο λόγος
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ο corsair πάει για macbook, οπότε είναι θέμα χρόνου να κάνει το switch και σε iPhone.Καλα.... κοιτα, Mac θα παρω επειδη μπορει να τρεχει και Win... αλλιως θα σου λεγα Για iphone κλπ... καλο και εφετζιδικο, αλλα εμεις θελουμε εργαλειο και το Διαμαντι πραγματικα ειναι διαμαντι*
- μονο την extended μπαταρια χρειαζετε για heavy usage...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Διαμαντι πραγματικα ειναι διαμαντι*
- όταν δουλεύει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
- όταν δουλεύει
Α ρε γιωτομπαλλε θα φας τρελλο χωσιμο...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- όταν δουλεύει
Α ρε γιωτομπαλλε θα φας τρελλο χωσιμο...
όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα καταφεύγουμε σε προσωπικές επιθέσεις, μπράβο...
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Απόσο έχω διαβάσει ο corsairος είναι οκ με το διαμαντάκι του, ενώ ο νίκος με το hp...ας πρόσεχεΕ δε μπορούσα να κάνω κι αλλιώς, να έπαιρνα άλλο κινητό δηλαδή
...μου φεύγουν πολλά Αγγλικά ε?
...αλλά κάπως το έχω διορθώσει τώρα αυτό γιατί έχω κάνει προώθηση των κλήσεών μου από το προσωπικό μου στο εταιρικό μου. Δε χρεώνομαι κάτι ε?
Αν χρεώνεται το εταιρικό είμαστε ΟΚ ( )
Αφού το προσωπικό σου τηλ προωθεί στο εταιρικό, τότε χρεώνεται το προσωπικό σου τηλέφωνο για τη διαρκεια της κλήσης/προώθησης προς το εταιρικό :
Αυτος χρεωνεται προς το προσωπικο σου και εσυ χρεωνεσαι προς το εταιρικο.
εεπ φτιάχτε μια αλυσίδα προωθήσεων (Α->Β Β->Γ Γ->Α) και πάρτε τηλ το Α
Μπερδεύτηκα! Έχω κάνει προώθηση από το Α->Β. Με παίρνει κάποιος στο Α και χτυπάει στο Β. Αυτός χρεώνεται για τη κλήση κανονικά, εγώ σε ποιό χρεώνομαι και πόσο αν ξέρει κανείς.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#4]