-
ρε σεις.. σκεφτομαι να χτυπησω το Wii για χαρουμενες οικογενειακες βραδυες με χαβαλε.. καμμια γνωμη?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ρε σεις.. σκεφτομαι να χτυπησω το Wii για χαρουμενες οικογενειακες βραδυες με χαβαλε.. καμμια γνωμη?βαλ'το στο σωστο θεμα θα παρεις περισσοτερες απαντησεις
εδω αντε να απαντησουν μερικοι τρεντυ (kid, λαππας) με μακ και ο ακομα πιο τρεντυ ψορσαιρ που θα αγορασει μακ οποτε ο,τι κ να σου πουν κανε το αντιθετοτο wii ειναι πισω τεχνολογικα απο το PS3 αλλα ειναι πολυ διασκεδαστικο κ ο τροπος παιχνιδιου ειναι πιο original απ'οτιδηποτε εχει βγει. εγω ανεκαθεν συμπαθουσα τη νιτεντο κ μισουσα τη σονυ που την εθαψε στις κονσολες
παντως για απολυτο gaming πας σε PS3 ή ακομα καλυτερα φυσικα σε PC. εσενα βεβαια δε σε ενδιαφερει αυτο οποτε θα ελεγα go for it.
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε καποιο καταστημα κοντα σου κ να παιξεις λιγομακρια παντως απο τα προβληματικα xbox 360, ειμαι παθων: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_ring_of_death' target='_blank' target='_blank' target='_blank
ΥΓ το κιντ εχει και iphone
-
Απλά απίστευτο !!
Σου προτείνω να πάρεις από την αρχή όλα τα χειριστήρια μια και καλή, πάρε ΣΙΓΟΥΡΑ το WII FIT, καθώς επίσης αγόρασε πολλές μπαταρίες για να έχεις καβάτζα!
Have fun!!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ΥΓ το κιντ εχει και iphoneο skye θα πάρει Fiat 500, how gay is that?
-
δεν με ενδιαφερει το PS3.. σαν κονσολα ειχα παρει το Xbox 360 στο οποιο εχω 2 παιχνιδια μονο και παιζω ελαχιστα..
ενταξει.. το Wii θα ειναι το χριστουγεννιατικο δωρο του ... σπιτιου!
thanks!
500 abarth ss δεν ειναι ιδιαιτερα gay... -
Ορθόν, είναι για dyke.
-
1.2 με δερμάτινα και ηλιοροφές θα πάρει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΥΓ το κιντ εχει και iphone
ο skye θα πάρει Fiat 500, how gay is that?
παλι κρινεις εξ ιδιων
εγω θα παω για mito, εσυ συνεχισε να ψαχνεις για ασπρη* 147 ti (που παει πιο αργα κ απ'τον ανατολακη με τις 17αρες)- θα πηγαινει και με το iphone και το mac σου
-
Σταμάτησε η παραγωγή της 147.
Τουλάχιστον βρέθηκε αντικαταστάτης, καλύτερος και από το τριμπούρδελο την MiTo και από το gay-car 500. -
φαντασου να σταματησει η παραγωγη της apple ποσο θα θυμωσεις μιας και δεν θα'χεις που να διοχετευσεις την ομοφυλοφιλια σου πλεον
παντως δεν ξερω αν ακουσες αλλα πλεον υπαρχουν και σουτιεν για 'ανδρες'...
http://www.reuters.com/article/lifestyl ... 0620081121' target='_blank
λεω μηπως σε ενδιαφερει
-
Δεν το ήξερα αυτό. Λογικό εξάλλου μιας και δεν είμαι gay. Εσύ όμως όλα τα ξέρεις.. You sneaky biatch..
(έλα, το κόβουμε, έχω πανεπιστήμιο. )
-
http://www.engadget.com/2008/12/01/the- ... s-m-apple/' target='_blank
γαμάει
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κανένα καλό σοφτουερικό που να τσεκάρει και να δείχνει με γραφικό τρόπο την επιφάνεια ενός σκληρού που είναι γεμάτη bad sectors υπάρχει free? Ακούστε φάση: Πρόσθεσα έναν παλιό 200άρη IDE western digital σε ένα PC που το έχω αποκλειστικά για downloads και πειραματα και μπαίνω μόνο με remote desktop από το δύκτιο και δε μπορούσε με τίποτα να τον φορμάρει με full format. Έκανα λοιπόν quick format (σε NTFS) και έτρεξα chkdsk /F /R από command prompt να δω τι παίζει. Μετά από 2μισι μέρες (!!!) δουλειάς, μου είχε βρει γύρω στα 500Mb σε bad sectors, τα οποία μάρκαρε για να μη γράφει εκεί, κι όλα καλά. Ή μάλλον όχι ακριβώς... Όταν κάνω κάτι μεγάλο (π.χ. ταινία) copy-paste από έναν από τους άλλους 2 σκληρούς που έχει το PC (40άρηδες) στον 200άρη πάει με το πάσο του (με ρυθμό κάπου 4-5Mb/s). Από τον ένα 40άρη στον άλλο πάει σφαίρα. Οπότε θέλω να τον τσεκάρω με κάτι πιο advanced.... Έλεγα να βάλω κανένα παλιό Norton, που έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω, αλλά σίγουρα υπάροχνυ πολύ καλύτερες εφαρμογές, no?Thanks in advance για την όποια βοήθεια!
Τα 500 bad sector θα γίνουν 501, 502, 10.002, αλλά σε δεδομένα που θα έχεις ήδη περάσει στον σκληρό. Τα οποία φυσικά θα γίνουν corrupted και θα τα χάσεις. Μην τον χρησιμοποιείς άλλο, πέτα τον asap.
-
το πακετακι Wii Fit με ποια 'παιχνιδια' ερχεται που σου επιτρεπει την γυμναστικη?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ρε σεις.. σκεφτομαι να χτυπησω το Wii για χαρουμενες οικογενειακες βραδυες με χαβαλε.. καμμια γνωμη?
βαλ'το στο σωστο θεμα θα παρεις περισσοτερες απαντησεις
εδω αντε να απαντησουν μερικοι τρεντυ (kid, λαππας) με μακ και ο ακομα πιο τρεντυ ψορσαιρ που θα αγορασει μακΥΓ το κιντ εχει και iphone
εγω που ειμαι δεν με βλεπω....
ειμαι Μακ user απο το 2005!!!ωραιο το βιντεο με τους Simpsons
καποιο προγραμμα να συγχρονιζουμε τους υποτιτλους με .avi σε Leopard εχουμε...;
ξερουμε;
εχω χρησιμοποιησει το Jubler αλλα τωρα τελευταια δεν ξερω γιατι αλλα δεν με θελει... -
Πήρα από το ebay μια κάρτα γραφικών Leadtek 7600 GT AGP για τον παλιό μου υπολογιστή και δυστυχώς ένα κομματάκι της ήταν σπασμένο.
Έχω επικοινωνήσει με τον πωλητή για επιστροφή κλπ. αλλά απορώ αν ξέρει κανείς μήπως από τεχνική άποψη είναι εφικτή (και εύκολη/φτηνή) η επιδιόρθωση σε μία τέτοια περίπτωση; Και πώς λέγεται αυτό το κομματάκι που έχει σπάσει (κάτω δεξιά στην φωτογραφία);
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ξερουμε;
εχω χρησιμοποιησει το Jubler αλλα τωρα τελευταια δεν ξερω γιατι αλλα δεν με θελει...Οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιησει --> http://ub0.cc/6k/0z
Εάν θέλεις να τους συγχρονισεις μονο για να δεις κατι, μπορεις απλα με το VLC
-
@ArrowsFA1:
Πυκνωτής νομίζω. Μάλλον γίνεται να κολλήσει με κολλητήρι, αλλά τα αποτελέσματα ίσως δεν θα είναι ιδανικά. Αν μπορείς να την επιστρέψεις, μην μπεις στον κόπο. Αν όχι, δες πως είναι κολλημένοι οι υπόλοιποι και κάνε το ίδιο με λεπτό ηλ. κολλητήρι και καλάι (ρώτα σε μαγαζί ηλεκτρονικών τι χρειάζεσαι). -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
ξερουμε;
εχω χρησιμοποιησει το Jubler αλλα τωρα τελευταια δεν ξερω γιατι αλλα δεν με θελει...Οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιησει --> http://ub0.cc/6k/0z' target='_blank
Εάν θέλεις να τους συγχρονισεις μονο για να δεις κατι, μπορεις απλα με το VLC
δεν μπορω μονο με το VLC γιατι εχουν καθυστερηση οι υποτιτλοι περιπου 10δευτερα σε 3 ταινιες και το VLC απλα τους φορτωνει δεν συγχρονιζει...σωστα λεω;
ευχαριστω για το προγραμμα τωρα το κατεβαζω!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κανένα καλό σοφτουερικό που να τσεκάρει και να δείχνει με γραφικό τρόπο την επιφάνεια ενός σκληρού που είναι γεμάτη bad sectors υπάρχει free? Ακούστε φάση: Πρόσθεσα έναν παλιό 200άρη IDE western digital σε ένα PC που το έχω αποκλειστικά για downloads και πειραματα και μπαίνω μόνο με remote desktop από το δύκτιο και δε μπορούσε με τίποτα να τον φορμάρει με full format. Έκανα λοιπόν quick format (σε NTFS) και έτρεξα chkdsk /F /R από command prompt να δω τι παίζει. Μετά από 2μισι μέρες (!!!) δουλειάς, μου είχε βρει γύρω στα 500Mb σε bad sectors, τα οποία μάρκαρε για να μη γράφει εκεί, κι όλα καλά. Ή μάλλον όχι ακριβώς... Όταν κάνω κάτι μεγάλο (π.χ. ταινία) copy-paste από έναν από τους άλλους 2 σκληρούς που έχει το PC (40άρηδες) στον 200άρη πάει με το πάσο του (με ρυθμό κάπου 4-5Mb/s). Από τον ένα 40άρη στον άλλο πάει σφαίρα. Οπότε θέλω να τον τσεκάρω με κάτι πιο advanced.... Έλεγα να βάλω κανένα παλιό Norton, που έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω, αλλά σίγουρα υπάροχνυ πολύ καλύτερες εφαρμογές, no?
Thanks in advance για την όποια βοήθεια!
Τα 500 bad sector θα γίνουν 501, 502, 10.002, αλλά σε δεδομένα που θα έχεις ήδη περάσει στον σκληρό. Τα οποία φυσικά θα γίνουν corrupted και θα τα χάσεις. Μην τον χρησιμοποιείς άλλο, πέτα τον asap.
Αν το κουτί έχει ΚΑΛΟ ΑΕΡΙΣΜΟ και δεν το ζεσταίνει ο δίσκος κράτησέ τον.
@nidosan στείλε πμ με εμαιλ αν θέλεις πρόγραμμα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]