-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Χωρίς διάθεση να παίξεις μπάλα αποτέλεσμα δεν παίρνεις, ειδικά όταν γνωρίζεις πολύ καλά ότι** δεν περιμένεις σπρώξιμο από τα κοράκια, όπως περιμένει ο γάβρος**. Η κούραση δεν αποτελεί δικαιολογία.
Την χαρά των γάβρων οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να κρύβεται και να κακοποιεί το ποδόσφαιρο βάναυσα στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό δεν την καταλαβαίνω. Με τα κόλυβα της Τρίπολης κηδεία;
Μέχρι στιγμής το πρωτάθλημα το χάνει ο Παναθηναικός, δεν το κερδίζει ο γάβρος. Και δεν είναι η πρώτη φορά.Γι' αυτό δε θα πάρετε πρωτάθλημα ΠΟΤΕ. Για αυτή τη νοοτροπία του LOOSER που του φταίνε τα κοράκια για την ανυπαρξία της ομάδας του.
Τι ήθελες να κάνει το κοράκι σήμερα δλδ?? Να βάλει γκολ ή να δώσει πέναλτι στις γελοίες βουτιές του Πετρόπουλου που φαίνεται είναι το πνευματικό παιδί του Καραγκούνη?Η χαρά μας είναι δικαιολογημένη γιατί μιλάμε για πρωτάθλημα που σημαίνει γκέλα δική σου --> ξεφεύγω κι άλλο, αιώνες τώρα έτσι γίνεται, δεν το έμαθες ακόμα?
Και η τελευταία σου φράση είναι εντελώς ανέκδοτο, όλα τα πρωταθλήματα κάποιος τα παίρνει επειδή κάνει λιγότερες γκέλες απ' τους άλλους.
Είσαι στο -6 κι από αύριο μπορεί στο -9 και μου λες το χάνεις μόνος σου?? -
Παρακαλουνται οι οπαδοι της ομαδας στην οποια αγωνιζοταν ο Στελιος Γιαννακοπουλος να μην ομιλουν για βουτες και ψευτοπεναλτακια
Και φυσικα μαθαμε οτι ο ΟΣΦΠ οχι μονο δεν ευνοειται, αλλα τον παιζουν και κοντρα οι διαιτησιες. Omg
-
Κάποιος έγραψε πριν κάτι μπαρούφες για 265 τελικές προσπάθειες του Παο!
Το παιχνίδι το είδατε ρε παιδιά ή θα μας κουφάνετε τελείως?
Έκανες 2 (ΔΥΟ) ευκαιρίες σε όλο το ματς (κεφαλιές Πετρόπουλου) και η μία μπήκε.
Οι άλλες τελικές ήταν όλα σουτ για μπεκάτσες και τα περισσότερα του ΘΕΟΥ...... Βύντρα! -
kovathe αστους στην πικρα τους ρε...δεν τα μαθες τι ειπε παλι ο μουρινιο για τους LOOSERS;;;; Μην ασχολεισαι με κατωτερους...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Παρακαλουνται οι οπαδοι της ομαδας στην οποια αγωνιζοταν ο Στελιος Γιαννακοπουλος να μην ομιλουν για βουτες και ψευτοπεναλτακιαΚαι φυσικα μαθαμε οτι ο ΟΣΦΠ οχι μονο δεν ευνοειται, αλλα τον παιζουν και κοντρα οι διαιτησιες. Omg
Ναι, ωραία λογικη, επειδή βουταγε ο Γιαννακόπουλος πριν 10 χρόνια δεν έχω το δικαίωμα να σχολιάζω τις γελοιότητες που βλέπω!
Τι άλλο θα διαβάσω σήμερα??
Μισώ τις βουτιές στη μπάλα ακόμη και όταν τις κάνει ο Ντιόγο, δεν υπερασπίστηκα ποτέ βουτιές και δεν περιμένω χωρίς να παίξω μπάλα να κερδίσω με τέτοιο γελοίο τρόπο, ούτε καν πειστικές δεν ήταν!
Αλλά είναι μικρός ακόμη θα τον μάθει καλά ο Καραγκούνης! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
kovathe αστους στην πικρα τους ρε...δεν τα μαθες τι ειπε παλι ο μουρινιο για τους LOOSERS;;;; Μην ασχολεισαι με κατωτερους...Δε μπορώ να αντισταθω!
Είναι πολύ ευκολος στόχος!!Ρε σεις βάζελοι, ΟΥΕΦΑ θα βγείτε φέτος?!
Ή θα σηκώσετε τη κούπα φέτος στο Τσου Λου για να βγείτε του χρόνου απ' ευθείας!! -
kovathe το άβατάρ σου τι συμβολίζει;
Πως ντοπάρονται οι γάβροι; -
τι τρωει ο βαζελος οταν παιζει με τον Πρωταθλητη.
-
οχι ρε πατρινε, συμβολιζει τον ευρωΠΕΟ ολυμπιλαγο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και ο γαύρος Πέμπτη - Κυριακή παίζει αλλά δεν κάνει έτσι.
Κάνεις ΛΑΘΟΣ εδώ τραγικό.
Παίκτες ΠΑΟ:
2008-10-22 Παναθηναϊκός - Βέρντερ Βρέμης
2008-10-26 Παναθηναϊκός - Ηρακλής
2008-10-29 Παναθηναϊκός - Εργοτέλης
2008-11-01 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
2008-11-04 Βέρντερ Βρέμης - Παναθηναϊκός
2008-11-09 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
2008-11-12 Καβάλα - Παναθηναϊκός
2008-11-15 Λάρισα - Παναθηναϊκός
2008-11-22 Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος
2008-11-26 Ιντερ Μιλάνου - Παναθηναϊκός
2008-11-29 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης2008-10-26 Αρης - Ολυμπιακός
2008-10-29 Διαγόρας Ρόδου - Ολυμπιακός
2008-11-02 Ολυμπιακός - Εργοτέλης
2008-11-18 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2008-11-22 Ηρακλής - Ολυμπιακός
2008-11-27 Ολυμπιακός - Μπενφίκα
2008-11-20 Ολυμπιακός - ΠανιώνιοςΈχεις 11 αγώνες έναντι 8, ενώ υπάρχει και κάπου στις 20/11 η κωλοεθνική που έπαιξαν μόνο παίκτες του ΠΑΟ.
Προφανές είναι ότι η ομάδα τα έχει κλάσει (μετά το 60 δεν υπήρχαμε). Γυρνάς απο Μιλάνο Πέμπτη ξημερώματα (άρα πάει η Πέμπτη) και έχει μόνο 1μιση μέρα να ξεκουραστείς.
Αντίθετα ο Γάβρος έχει 2 φουλ μέρες καθώς έπαιζε εντός έδρας και δεν είχε μετακινήσεις...Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην κούραση. Απλά είναι και αυτός ένας παράγοντας (σημαντικός μέν, αλλά δεν είναι ο καθοριστικός κατα την γνώμη μου)
-
Έχω δει να παίζει κλωτσιά ποδοσφαιριστής σε ποδοσφαιριστη, έχω δει να παίζει κλωτσιά φίλαθλος σε φίλαθλο, σε αστυνομικο αλλά ποδοσφαιριστής να παίζει σε 'φίλαθλο' πρώτη φορά βλέπω σε Ελληνικο γήπεδο!!!!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
και ο γαύρος Πέμπτη - Κυριακή παίζει αλλά δεν κάνει έτσι.
Κάνεις ΛΑΘΟΣ εδώ τραγικό.
Παίκτες ΠΑΟ:
2008-10-22 Παναθηναϊκός - Βέρντερ Βρέμης
2008-10-26 Παναθηναϊκός - Ηρακλής
2008-10-29 Παναθηναϊκός - Εργοτέλης
2008-11-01 Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
2008-11-04 Βέρντερ Βρέμης - Παναθηναϊκός
2008-11-12 Καβάλα - Παναθηναϊκός
2008-11-15 Λάρισα - Παναθηναϊκός
2008-11-22 Παναθηναϊκός - Θρασύβουλος
2008-11-26 Ιντερ Μιλάνου - Παναθηναϊκός
2008-11-29 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης2008-10-26 Αρης - Ολυμπιακός
2008-10-29 Διαγόρας Ρόδου - Ολυμπιακός
2008-11-02 Ολυμπιακός - Εργοτέλης
2008-11-18 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
2008-11-22 Ηρακλής - Ολυμπιακός
2008-11-27 Ολυμπιακός - Μπενφίκα
2008-11-20 Ολυμπιακός - ΠανιώνιοςΈχεις 11 αγώνες έναντι 8, ενώ υπάρχει και κάπου στις 20/11 η κωλοεθνική που έπαιξαν μόνο παίκτες του ΠΑΟ.
Προφανές είναι ότι η ομάδα τα έχει κλάσει (μετά το 60 δεν υπήρχαμε). Γυρνάς απο Μιλάνο Πέμπτη ξημερώματα (άρα πάει η Πέμπτη) και έχει μόνο 1μιση μέρα να ξεκουραστείς.
Αντίθετα ο Γάβρος έχει 2 φουλ μέρες καθώς έπαιζε εντός έδρας και δεν είχε μετακινήσεις...Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην κούραση. Απλά είναι και αυτός ένας παράγοντας (σημαντικός μέν, αλλά δεν είναι ο καθοριστικός κατα την γνώμη μου)
εμεις στις 23/10 δεν παιξαμε με τη γαλατα?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έχω δει να παίζει κλωτσιά ποδοσφαιριστής σε ποδοσφαιριστη, έχω δει να παίζει κλωτσιά φίλαθλος σε φίλαθλο, σε αστυνομικο αλλά ποδοσφαιριστής να παίζει σε 'φίλαθλο' πρώτη φορά βλέπω σε Ελληνικο γήπεδο!!!!Που έγινε αυτό;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Έχω δει να παίζει κλωτσιά ποδοσφαιριστής σε ποδοσφαιριστη, έχω δει να παίζει κλωτσιά φίλαθλος σε φίλαθλο, σε αστυνομικο αλλά ποδοσφαιριστής να παίζει σε 'φίλαθλο' πρώτη φορά βλέπω σε Ελληνικο γήπεδο!!!!
Που έγινε αυτό;
To βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=juZ6T4U4 ... r_embedded
-
Αισχος η διαιτησια κυριοι. Ηταν αποβολη και πεναλτυ υπερ του Παο,αλλα παλι αδικηθηκε η ομαδαρα με σημα την τσουκνιδα. Βαζελακια οπως παιξατε με την Ιντερ ,επαιξε και ο Αστερας με εσας ,μονο που ο Αστερας εβαλε γκολ με συνεργασια. Εσεις αν δεν γινει στημενη φαση ,δεν βαζετε γκολ ουτε με τα ασπρα χωματα.
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
εμεις στις 23/10 δεν παιξαμε με τη γαλατα?
Ώπα, ναι μαλακία, δεν ήθελα να βάλω το 22/10 το δικό μας διότι μέχρι τότε ήμασταν περίπου στα ίδια...
-
Φτηνή η δικαιολογία της κουρασης... εσείς δεν έχετε το πιο πλήρες ρόστερ που έχουν δει ποτέ τα ελληνικά γήπεδα?!
Δεν έκανε ο Τεντάς rotation για να είναι όλοι φρέσκοι και με μάπα φράπα??!Σοβαρά τώρα, κρατήστε τον Τεντα για πάντα!
Θα φτιάξω και σαιτ να μαζέψουμε υπογραφές - Τεν Κατε για πάντα στο βάζελο!
Να παίζει 5-4-1 μεσα στο ΟΑΚΑ με Αστέρα!
Η πλάκα είναι ότι το είπε και το έγραφαν και στις εφημερίδες και τα σάιτ, 'Με οδηγό το Μιλάνο θα πάρουμε το πρωτάθλημα' και κάτι τετοια, το είχε πει ότι θα παίζουν όπως με την Ίντερ αλλά κανείς δεν κατάλαβε ότι το εννοούσε κυριολεκτικά! -
Ρε kovathe άσε τους βαζέλους (ο τόνος στο ζε). Εγώ τα έχω με τον Κόκκαλη.
Μας πούλησε διαρκείας να πούμε και το πρωτάθλημα έχει τελειώσει σε 2,5 μήνες; Τι είναι αυτά ρε; Ντροπή...Κατά τα άλλα πολύτιμο βαθμό απέσπασε η ομάδα του παναθηναϊκού για το κυνήγι της 5ης θέσης που θα την βάλει στα playoff.
Μπροστά σε 40.000 κόσμο (βλέπε πρωτοσέλιδα που ακολουθούν), που με το ζόρι ήταν 10.000, απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και καθαρά από ατυχία και διαιτητικά λάθη δεν πήρε την νίκη που άξιζε. Στο τέλος αποθεώθηκε η ομάδα από τις 10.000 κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο και τους 30.000 πουθενάδες.http://www.contra.gr/press/newspapers/2 ... erby_l.jpg
http://www.contra.gr/press/newspapers/2 ... sini_l.jpg -
H Πράσινη:
Το νου σας! Δε χωράει άλλη απώλεια στο πρωτάθλημα!Δε μπορώ άλλο! Έχω πεθάνει!
Derby:
**
ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠ' ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ!!**.
.
.να κλάσετε τα @@ του Αστέρα!
-
Οι δηλώσεις Ten Kate, Πατέρα και Κωστένογλου (Αστέρας) για τον αγώνα του Σαββάτου.
http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... gDtrID=246' target='_blank
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόταση:
Στην κακή νοοτροπία των παικτών του απέδωσε ο Χενκ Τεν Κάτε την απώλεια βαθμών του Παναθηναϊκού στο ματς με την Αστέρα Τρίπολης. «Ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο αυτή η ομάδα, αρκεί να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι νηπιαγωγείο» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός, που όμως εκθείασε τον Γιάννη Γκούμα.
Κοινώς άλλοι δύο πεταμένοι από το παράθυρο πόντοι για τον ΠΑΟ.
Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009