-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Έχω στην κατοχή μου 3 πανομοιότυπες οθόνες samsung tft και οι 2 όταν τις ανοίξεις βγάζουν μόνο κάθετες γραμμές. Η 3η αρχικά δουλεύει οκ, αλλά μετά από 10' και αυτή τα ίδια. Υπάρχει καμμιά ελπίδα???μήπως έχεις σπάσει το δάχτυλο? εννοώ είσαι σίγουρος οτι δεν φταίει η κάρτα ή κάποια ρύθμιση της?
-
Plz πειτε λιγο αναμεσα σε Mcaffe,Norton και Nod 32 τι προτεινετε?Ενδιαφερομαι για ολοκληρωμενες εκδοσεις τυπου Suite
-
NOD. Αλλιώς Kaspersky
-
Σταύρο, είναι ένα baudtec c802 νομίζω που το είχα από την σύνδεση του οτε και το είχα για πισινή στη περίπτωση που συμβεί κάτι..
Τελικά έτυχε να συμβεί κάτι* και θέλοντας να δοκιμάσω την σύνδεση χρησιμοποίησα εκείνο..
Ίσως φταίει και αυτό αλλά από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του , κι αυτό μέχρι 8mbps λέει.
Για να μην βγάζω συμπεράσματα λοιπόν για την ταχύτητα της σύνδεσης (που εν μέρει το έκανα) πρέπει να χρησιμοποιήσω το modem της 4νετ..*βάζω τον δίσκο του modem στον υπολογιστή για να κάνω εγκατάσταση το σχετικό software και μου εμφανίζει τα εξής μηνύματα (εδώ βοήθεια) :
-Error loading newdev.dll
και μετά το οκ μου βγάζει και αυτό:
Administrator privileges are required to install, uninstall, or configure the dsl software.Δεν το εχω ξανάδει το μήνυμα αυτό σε xp , αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει.
Είναι ένα crypto f201. -
δεν παίζει να πάρεις κανά routerάκι να βρεις την ησυχία σου;
Ούτε drivers θα χρειάζεσαι, ούτε ηλίθια win apps...Με κανά 50ρικο βρίσκεις αξιοπρεπή μηχανάκια...
-
Το http://www.subs4free.com/ δουλευει σε εσας;Ειναι δυο μερες τωρα που δεν μπορω να μπω με 4νετ ενω χθες το βραδυ με οτενετ εμπαινε κανονικα.
-
Ναι μπαίνω κανονικά....
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ναι μπαίνω κανονικά....Κατι τρεχει με την 4νετ τοτε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι μπαίνω κανονικά....
Κατι τρεχει με την 4νετ τοτε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι μπαίνω κανονικά....
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν παίζει να πάρεις κανά routerάκι να βρεις την ησυχία σου;
Ούτε drivers θα χρειάζεσαι, ούτε ηλίθια win apps...Με κανά 50ρικο βρίσκεις αξιοπρεπή μηχανάκια...
Ποιο απο αυτα τα (πρωτα) τεσσερα ;
Δυστυχως δε μπορω παραπανω.http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... title=PSTN
Καποια προταση ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι μπαίνω κανονικά....
Τωρα μπαινει κανονικα!
-
Κανένα καλό σοφτουερικό που να τσεκάρει και να δείχνει με γραφικό τρόπο την επιφάνεια ενός σκληρού που είναι γεμάτη bad sectors υπάρχει free? Ακούστε φάση: Πρόσθεσα έναν παλιό 200άρη IDE western digital σε ένα PC που το έχω αποκλειστικά για downloads και πειραματα και μπαίνω μόνο με remote desktop από το δύκτιο και δε μπορούσε με τίποτα να τον φορμάρει με full format. Έκανα λοιπόν quick format (σε NTFS) και έτρεξα chkdsk /F /R από command prompt να δω τι παίζει. Μετά από 2μισι μέρες (!!!) δουλειάς, μου είχε βρει γύρω στα 500Mb σε bad sectors, τα οποία μάρκαρε για να μη γράφει εκεί, κι όλα καλά. Ή μάλλον όχι ακριβώς... Όταν κάνω κάτι μεγάλο (π.χ. ταινία) copy-paste από έναν από τους άλλους 2 σκληρούς που έχει το PC (40άρηδες) στον 200άρη πάει με το πάσο του (με ρυθμό κάπου 4-5Mb/s). Από τον ένα 40άρη στον άλλο πάει σφαίρα. Οπότε θέλω να τον τσεκάρω με κάτι πιο advanced.... Έλεγα να βάλω κανένα παλιό Norton, που έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω, αλλά σίγουρα υπάροχνυ πολύ καλύτερες εφαρμογές, no?
Thanks in advance για την όποια βοήθεια!
-
τα netbooks π.χ. asus eee pc1000h παίζουν απροβλημάτιστα DVD και HD ταινίες(rips-mkv κατά κόρον) ??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τα netbooks π.χ. asus eee pc1000h παίζουν απροβλημάτιστα DVD και HD ταινίες(rips-mkv κατά κόρον) ??ναι.μην όταν πηδάς frame, τραβάει κάτι κοληματάκια, αλλά αν το αφήσεις το βιντεάκι να παίξει μόνο του χωρίς μπρος πίσω, δεν θα έχεις πρόβλημα
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Ποιο απο αυτα τα (πρωτα) τεσσερα ;
Δυστυχως δε μπορω παραπανω.http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... title=PSTN' target='_blank
Καποια προταση ;
Για να είμαι ειλικρινής δεν τα ξέρω... επαρκή φαίνονται πάντως και μάλλον καλύτερα από modem. Αν μπορείς να ψάξεις τπτ reviews σε fora καλό θα ήταν. Αν δεις να μην τα βρίζουνε πατόκορφα [γιατί σε fora μόνο για προβλήματα γράφει ο κόσμος], τότε δεν θα έχεις πρόβλημα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κανένα καλό σοφτουερικό που να τσεκάρει και να δείχνει με γραφικό τρόπο την επιφάνεια ενός σκληρού που είναι γεμάτη bad sectors υπάρχει free? Ακούστε φάση: Πρόσθεσα έναν παλιό 200άρη IDE western digital σε ένα PC που το έχω αποκλειστικά για downloads και πειραματα και μπαίνω μόνο με remote desktop από το δύκτιο και δε μπορούσε με τίποτα να τον φορμάρει με full format. Έκανα λοιπόν quick format (σε NTFS) και έτρεξα chkdsk /F /R από command prompt να δω τι παίζει. Μετά από 2μισι μέρες (!!!) δουλειάς, μου είχε βρει γύρω στα 500Mb σε bad sectors, τα οποία μάρκαρε για να μη γράφει εκεί, κι όλα καλά. Ή μάλλον όχι ακριβώς... Όταν κάνω κάτι μεγάλο (π.χ. ταινία) copy-paste από έναν από τους άλλους 2 σκληρούς που έχει το PC (40άρηδες) στον 200άρη πάει με το πάσο του (με ρυθμό κάπου 4-5Mb/s). Από τον ένα 40άρη στον άλλο πάει σφαίρα. Οπότε θέλω να τον τσεκάρω με κάτι πιο advanced.... Έλεγα να βάλω κανένα παλιό Norton, που έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω, αλλά σίγουρα υπάροχνυ πολύ καλύτερες εφαρμογές, no?Thanks in advance για την όποια βοήθεια!
Ψάξε για το HIREN's Boot cd.
Κατεβάζεις το iso, το καίς σε ένα cd και μπουτάρεις με αυτό.Έχει έναν σκασμό από εργαλεία για ΟΛΕΣ τις δουλειές και ότι μπορείς να φανταστείς.
(είναι κατηγοριοποιημένα) -
Η BEST λύση όμως είναι η εξής:
Γράψε το s/n του δίσκου.
Μπές στο site της WD, ψάξε αν το s/n καλύπτεται ακόμη από εγγύηση. (check warranty status)
Αν όχι, έχασες 5-10 λεπτά από τη ζωή σου.Αν ναί, τότε ανοίγεις επιτόπου RMA, βάζεις τα στοιχεία σου και με τις οδηγίες που θα διαβάσεις τους στέλνεις τον δίσκο και σε 2-3 εβδομάδες θα έχεις με courier έναν καινούργιο στα χέρια σου.
(προτίμησε να τον στείλεις με ΕΛΤΑ συστημένο και ΟΧΙ courier, κοστίζει)ΔΕΝ χρειάζονται αποδείξεις αγοράς ΟΥΤΕ τίποτα άλλο.
Αν βιάζεσαι ιδιαίτερα, ανοίγεις advanced RMA, βάζεις αριθμό πιστωτικής, σου στέλνουν ΑΜΕΣΑ αντικαταστάτη και έχεις υποχρέωση να τους στείλεις τον χαλασμένο εντός 30 ημερών, αλλιώς θα σου χρεώσουν την κάρτα.
Aυτά...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Έχω στην κατοχή μου 3 πανομοιότυπες οθόνες samsung tft και οι 2 όταν τις ανοίξεις βγάζουν μόνο κάθετες γραμμές. Η 3η αρχικά δουλεύει οκ, αλλά μετά από 10' και αυτή τα ίδια. Υπάρχει καμμιά ελπίδα???
μήπως έχεις σπάσει το δάχτυλο? εννοώ είσαι σίγουρος οτι δεν φταίει η κάρτα ή κάποια ρύθμιση της?
Είμαι σίγουρος...
-
@ dpolal
Ευχαριστώ. Δεν έχει εγγύηση, ήταν αγορασμένος καλοκαίρι 2003, οπότε θα δοκιμάσω την πρώτη λύση και βλέπουμε. Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον να δω τι θα βγάλουν τα tools που πρότεινες.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]