-
Τα audiophile κριτήρια βέβαια δεν ειναι και πολύ κριτήρια, αν κάτσει ειδικά και ψάξει κανείς με τι ασχολούνται - ακόμα θυμάμαι την συσκευή που 'απομαγνητίζει' CD και επαναφέρει αρμονικές (!!!????) και φυσικά το 'high end' UTP καλώδιο της Denon που κοστίζει 500$ (για ενα απλό καλώδιο ethernet)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ελα και εσυ στην σκοτεινη πλευρα.....
θα σκασω αν εσυ και ο corsair δεν παρετε Μακ
Εγω δεσμευομαι δημοσιως για ενα Macbook 13αρι καποια στιγμη μεταξυ Φεβρουαριου-Μαρτιου Ετσι θα γινω premium και θα καταδεχτει επιτελους ο Λαππας να μου μιλησει
μακβουκ, iphone, λάντσια δέλτα φουλ έχτρα, ο δρόμος προς τον πάτο είναι ανοιχτός...
-
-
Μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, αλλά τον Corsairάκο τον βλέπω καρφωτό για mac.
-
έεεεεεετσι έεεεεετσι.........
Χρήστο το Azureus/Vuze το χρησιμοποιείς;
εγώ το έχω αλλά όταν ξεκινάει κοκκαλώνει το Μακ για 2 δεύτερα... -
To πολύ να εγκαταστήσει κανένα γατοειδές λειτουργικό στο PC.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
έεεεεεετσι έεεεεετσι.........Χρήστο το Azureus/Vuze το χρησιμοποιείς;
εγώ το έχω αλλά όταν ξεκινάει κοκκαλώνει το Μακ για 2 δεύτερα...Γιατί δε χρησιμοποιείς το transmission? Κορυφαίο και πάνω απόλα πανάλαφρο!
Kάπου διάβασα ότι θα βγει και το μΤorrent -
το χρησιμοποιώ και αυτό!
ναι βγαίνει το μTorrent για Mac....
Ηλια σε ειδα και στο myphone!
χαιρετω
-
Ναι, και εγώ σε έχω πετύχει pik
Λίγο mac λίγο wm κάτι κάνουμε και εκεί...αν και τελευταία το γύρισα σε Vista (δεν είναι αυτό που φαντάζεστε ) -
Μετα απο 34 μερες απο την αποστολη του γραμματος ή 20 μερες απο το περασμα της αιτησης στη 4νετ εχω πια συνδεση .
Τις ευχαριστιες μου στον BILL33 για την βοηθεια του.
Στο ψητο τωρα.
Το modem που εχω υποστηριζει μεχρι 8mbps οποτε θα χρειαστει να παρω καποιο αλλο ωστε να εχω το μεγιστο αποτελεσμα.
Λογω οικονομικων πρεπει να δω κατι φθηνο.Μεχρι και το crypto αυτης της σελιδας (αυτα τα 3-4 τελος παντων), ποιο να παρω ;
http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... title=PSTN -
Παρακαλω
Δεν σου εδωσαν μοντεμ απο την 4νετ;
-
Ναι, μέχρι 8mbps έχει ταχύτητα .
Οταν εκανε συνδεση μου εδειξε ταχυτητα 4.6 Mbit/s . Αυτο δεν ειναι κοντα στο 1Mbps ;
Με δοκιμες που κανω κανει download με 100-150 kb/s.Πολυ ασχημα ;
-
Συνήθως στέλνουν wireless modem. Περίεργο..
-
Δε μου το εστειλαν, ειναι το ADSL in a box .
Οποιος μπορει ας σχολιασει τις ταχυτητες με βαση τους περιορισμους του modem .
-
Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς; Μήπως η γραμμή σου δε μπορεί να υποστηρίξει μεγαλύτερη ταχύτητα και γι'αυτό κλειδώνει εκεί;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ναι βγαίνει το μTorrent για Mac....Νάτο: http://www.insomnia.gr/forum/local_link ... linkid=213
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
..., διάμονδ, ..., ο δρόμος προς τον πάτο είναι ανοιχτός...
-
Έχω στην κατοχή μου 3 πανομοιότυπες οθόνες samsung tft και οι 2 όταν τις ανοίξεις βγάζουν μόνο κάθετες γραμμές. Η 3η αρχικά δουλεύει οκ, αλλά μετά από 10' και αυτή τα ίδια. Υπάρχει καμμιά ελπίδα???
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Τα audiophile κριτήρια βέβαια δεν ειναι και πολύ κριτήρια, αν κάτσει ειδικά και ψάξει κανείς με τι ασχολούνται - ακόμα θυμάμαι την συσκευή που 'απομαγνητίζει' CD και επαναφέρει αρμονικές (!!!????) και φυσικά το 'high end' UTP καλώδιο της Denon που κοστίζει 500$ (για ενα απλό καλώδιο ethernet)φανταζομαι δεν εχεις ακουσει για εγχειρηση ωτο-πλαστικης(δεν ξερω αν το γραφω σωστα) για να ενισχυθει η ακουστικη εμπερεια.
παντως επιμενω οτι σχετικα με το τι παιρνεις στα χερια σου 500 ευρω δεν ειναι τραγικα λεφτα για ενδωτια ακουστικα.Εννοειται οτι πρεπει να εισαι σε θεση να τα εκτιμησεις
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Χρήστο το Azureus/Vuze το χρησιμοποιείς;
εγώ το έχω αλλά όταν ξεκινάει κοκκαλώνει το Μακ για 2 δεύτερα...Όχι, παραδόξως δεν ασχολήθηκα ποτέ με torrents and the such like.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]