-
1,2,3,4,5, 6,7,8,9,10,11,1213,14,15,16,17
Παπα(ρο)λουκάς: 'Χαίρομαι για τη μεγάλη μου εμφάνιση, βοήθησα την ομάδα. Αλλά και για την υπέροχη ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. Μετάνιωσα που δεν είχα έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα....'
Σου άρεσε και θέλεις και άλλο ε;;;
Αχόρταγε
-
Aν δεν κάνω λάθος, η ομάδα με τα γκριζοπράσινα χθες έπαιζε με την πλάτη στον τοίχο, και μάλιστα στην έδρα της..
-
Θες να πείς ότι ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος και για αυτό έχασε?
-
Ο χρήστης C0$w0rth έγραψε:
Θες να πείς ότι ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος και για αυτό έχασε?Ο Οσφπ ήταν κακός και γιαυτό έχασε.-
Από εκεί και πέρα όμως είναι πρώτος μαζί με τον παο, και τον περιμένει στο ΣΕΦ σε αρκετό καιρό από σήμερα..όπου θεωρητικά θα είναι και καλύτερος.
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Θες να πείς ότι ο Ολυμπιακός ήταν αδιάφορος και για αυτό έχασε?
Ο Οσφπ ήταν κακός και γιαυτό έχασε.-
Από εκεί και πέρα όμως είναι πρώτος μαζί με τον παο, και τον περιμένει στο ΣΕΦ σε αρκετό καιρό από σήμερα..όπου θεωρητικά θα είναι και καλύτερος.
Όντως υπάρχει σαν λογική το σενάριο αυτό που αναφέρεις, αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα είναι η κατάταξη στην βαθμολογία μέχρι το 2ο παιχνίδι στο ΣΕΦ. Καμιά απο τις δυό ομάδες στην κατάσταση που είναι δεν εξασφαλίζει ότι θα πάει σερί μέχρι τότε. Οπότε αν ο ΟΣΦΠ είναι πιο κάτω στην βαθμολογία απο τον ΠΑΟ δεν θα χρειάζεται μόνο την νίκη αλλά και να ανατρέψει το -17 του χθεσινού παιχνιδιού. Κάτι καθόλου εύκολο.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/924/ent.256924.asp' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Δεν θελω να σε στεναχωρησω,αλλα με τον πανο στον παγκο ουτε αυτος δεν σας σωζειo Kόμπε λέει, θα φέρει και 5 ΣΕΦ (όχι στάδια , μαγείρους ) για να του ετοιμάζουν ειδική διατροφή. (σοβαρά μιλάω, έτσι διάβασα).
Μάλλον θα διάβασε το ρεπορτάζ, εκείνο που ανέφερε ότι η μισή (και βάλε) ΤΣΣΚΑ , πετάχθηκε μέχρι το κοντινότερο νοσοκομείο, για να διαπιστώσει από κοντά εάν λειτουργεί καλά το ΕΣΥ...
Δεν το' χουν σε τίποτα αυτοί να φαρμακώσουν και τους δικούς τους...
Φετος που επανερχεται σε πυρηνικο mode θα γινει χαμος[/size]5 λεπτα αντεξε το πυρηνικο :ysterical:
[/quote]
5 λεπτά άντεξε , γιατί δεν είναι original πυρηνικό όπλο ,αλλά από U-238 (απεμπλουτισμένο ουράνιο). Ευτυχώς για το Σόφο, που αυτό δεν τρώγεται...
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Από εκεί και πέρα όμως είναι πρώτος μαζί με τον παο, και τον περιμένει στο ΣΕΦ σε αρκετό καιρό από σήμερα..όπου θεωρητικά θα είναι και καλύτερος.Ενώ ο Παναθηναικός θεωρητικά τότε θα είναι χειρότερος.
-
ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ 2008-2009
1)0 + 17 =
2)1 + 16 =
3)2 + 15 =
4)3 + 14 =
5)4 + 13 =
6)5 + 12 =
7)6 + 11 =
8] 7 + 10 =
9)8 + 9 =
10)9 +8 =
11)10+7 =
12)11+6 =
13)12+5 =
1413+4 =
15)14+3 =
16)15+2 =
17)16+1 =
18)17+0 =
Απαντήσεις: 1)αλας 2)βεντούζα 3)άλας 4)φιλάκια 5)Παύλος 6)βεντούζα 7)άλας 8]λέιζερ 9)άλας 10)βεντούζα 11)διαιτησία 12)άλας 13)βεντούζα 14)Θανάσης 15)άλας 16)φιλάκια 17)βεντούζα 18) Τσίλντρες
-
spam?
-
οχι
17αρα και ΑΛΑΤΙ ειναι
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
spam?ε;
ξέχασες κιόλας τα ανέμελα χαχανητά σου από τις βεντούζες (και όχι μόνο) που ποστάρετε κατά καιρούς στο ποδοσφαιροτόπικ; Τώρα μου προβληματίστηκες;
Δύο μέτρα και δύο σταθμά σκεπτόμενε μπασκετόφιλε του παπαστρατείου βεβαίως βεβαίως;
Δεν πειράζει, μέχρι να παντρευτείς θα γιάνει και η χθεσινή πληγούλα.
-
Γιατί όταν ποστάρω ' ΑΛΑΤΙ (με μικρά) ' μου βγαίνει στην προεπισκόπηση ' το bravo μου καίει λάδια;';
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έτσι λέω... όταν έβλεπα Ολυμπιακό στο Παπαστράτειο, κάποιοι (κυριως βάζελοι) δεν είχαν ανακαλύψει ακομα τον τροχό...Ο τροχός ανακαλύφτηκε με το που ήρθαν οι κούπες...
Φήμες που λένε ότι ο taurus είναι το alter ego του G60 στα μπασκετικά θέματα κρίνονται ως ανακριβής.
-
Σίγουρα ο παο ήταν καλύτερος, τη διαφορά για μένα την κάνει αυτός ο τεράστιος παίκτης Διαμαντίδης. Το παλικάρι είναι διαστημικός παίκτης. Η διαιτησία δεν έφταιξε σε τίποτα, ΟΚ έδωσε κανα δυο φαουλάκια ανάποδα, εκανε τα στραβά μάτια σε κανα δυο φαουλ την ώρα που πλησίαζε ο Ολυμπιακός, αλλά δε φταίνε αυτοί ρε παίδες αν πετάς τη μπάλα έξω μόνος σου. Δε μπορείς να ψάχνεις άλλοθι σε 1 ή 2 σφυρίγματα μετρημένα (που έτσι κι αλλιώς τα πήρες πίσω). Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη (σχεδόν τριπλάσια του Ολυμπιακού) και στο κοουτσάρισμα.
Δε μπορώ να καταλάβω το Γιαννακη που κρατάει έξω το Σοφο την ώρα που είναι ο μόνος που κοντράρει τον Πέκοβιτς (και μάλιστα την ώρα που έχει 3 φάουλ) ή που βγάζει το Χαλπερίν την ώρα που έχει ξεσκιστεί και σε κρατάει στο παιχνίδι ή που επιμένει στον Παπαλουκά ενώ το παιδί φαίνεται ότι είναι σε κάκιστη μέρα…
Όσο για τον Τσίλντρες, από την 1η στιγμή που τον είδα, δεν κατάλαβα τη χρησιμότητά του. Είναι ένας εκρηκτικός, αλτικός παίκτης με κάκιστο σουτ (το στυλ αυτό, να με συμπαθάτε αλλά δείχνει έλλειψη μπασκετικής παιδείας, δε μπορείς να λέγεσαι επαγγελματίας μπασκετμπολίστας στο υψηλότερο επίπεδο και να σουτάρεις όπως σουτάρουν τα παιδάκια στην αλάνα που δεν φτάνουν τη μπάλα απ’ το τρίποντο). Σίγουρα κάτι είδαν σε αυτόν που εγώ, τουλάχιστον τώρα, δεν το βλέπω. Μακάρι να δείξει τι μπορεί να κάνει, αλλα προς το παρόν δε δείχνουν να τον αξιοποιούν σωστά.Και επανέρχομαι στο Διαμαντίδη.
Ότι και να πω γι’ αυτό τον παίκτη είναι λίγο, θα τον ήθελα στην ομάδα μου, ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο Ολυμπιακός είναι να μην παίξει ο Διαμαντίδης (να πάει ΝΒΑ πχ). Είναι η επιτομή του πλει-μεικερ.-
Μπασκετικό μυαλό, εκτελεστική δεινότητα και αθλητικά προσόντα.. δεν έχω λόγια.
Δείτε πως διαβάζει το παιχνίδι, εκτελεί με τρίποντο με το που τον αφήνουν για λίγο μόνο του, τον μαρκάρουν κοντά για να μην του δώσουν σουτ - περνάει και ανοίγει διαδρομο για πάσα και εύκολο καλάθι, κλέβει μπάλες, κόβει, ταπωνει, οργανώνει…. τι να πούμε.ΥΓ: Θεϊκό αυτό με το αλάτι!!
-
Για μένα πάλι αποκάλυψη ήταν ο Πέκοβιτς. Απέδειξε ότι μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί πρέπει απαραίτητα να διαθέτει καθαρόαιμο 5αρι στη σύνθεσή της . Όταν μάλιστα το 5αρι έχει τη δύναμη και την τεχνική του γιούγκου , τότε
Καλές και οι αλχημείες, αλλά δεν χρειάζεται πάντα τα εύκολα να τα κάνουμε δύσκολα, ειδικά όταν υπάρχουν τα φράγκα να πάρεις όποιον τραβάει η όρεξή σου. -
Θα χει κανει καμια πατατα παλι ο κρουζ..με χει βαλει στο ματι..
-
επ, που σαι συ βρε;
την κουβέντα σου είχαμε, χίλια χρόνια θα κάνεις να πάρεις πρωτάθλημα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα χει κανει καμια πατατα παλι ο κρουζ..με χει βαλει στο ματι..Aλατι
Μονο σε εσενα το κανει -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Δε μπορώ να καταλάβω το Γιαννακη που κρατάει έξω το Σοφο την ώρα που είναι ο μόνος που κοντράρει τον Πέκοβιτς (και μάλιστα την ώρα που έχει 3 φάουλ) ή που βγάζει το Χαλπερίν την ώρα που έχει ξεσκιστεί και σε κρατάει στο παιχνίδι ή που επιμένει στον Παπαλουκά ενώ το παιδί φαίνεται ότι είναι σε κάκιστη μέρα…Νομίζω ότι η τακτική 'rotation για το rotation' είναι λάθος. Δηλαδή φυσικά στη διάρκεια της σεζόν θα δίνεις χρόνο σε όλους και θα κρατάς φρέσκους τους παίκτες σου, αλλά στα 5-10 'κομβικά' παιγνίδια θα το βάλεις στην άκρη και θα κοιτάς απλά να πάρεις το ματς.
Όσο για τον Τσίλντρες, από την 1η στιγμή που τον είδα, δεν κατάλαβα τη χρησιμότητά του.
Εδώ νομίζω υπερβάλλεις λιγάκι. Ναι, όντως έχει ανύπαρκτο σουτ, αλλά αν υποτεθεί ότι μπορούν να σουτάρουν οι άλλοι τρεις της εκάστοτε πεντάδας αυτό μπορείς να το 'κρύψεις'.
Κατά τα άλλα, πηδάει πολύ ψηλά, βοηθά στα ριμπάουντ πάρα πολύ, και δείχνει αρκετή αφοσίωση στην άμυνα, κάτι που δεν το περιμένει κανείς από Αμερικανό που έρχεται ως 'μεσσίας'.
Ότι και να πω γι’ αυτό τον παίκτη είναι λίγο, θα τον ήθελα στην ομάδα μου, ο μόνος τρόπος να κερδίσει ο Ολυμπιακός είναι να μην παίξει ο Διαμαντίδης (να πάει ΝΒΑ πχ). Είναι η επιτομή του πλει-μεικερ.-
Μπασκετικό μυαλό, εκτελεστική δεινότητα και αθλητικά προσόντα.. δεν έχω λόγια.
Δείτε πως διαβάζει το παιχνίδι, εκτελεί με τρίποντο με το που τον αφήνουν για λίγο μόνο του, τον μαρκάρουν κοντά για να μην του δώσουν σουτ - περνάει και ανοίγει διαδρομο για πάσα και εύκολο καλάθι, κλέβει μπάλες, κόβει, ταπωνει, οργανώνει…. τι να πούμε.ΝΒΑ δεν πάει ο Διαμαντίδης, έχει και ο ίδιος δηλώσει ότι δεν μπορεί να παίξει εκεί. Κατά τα άλλα νομίζω ότι από το 2006 και μετά διάγει την ωριμότερη και καλύτερη φάση της καριέρας του, και ειναι πολύ τυχερός ο Ζοτς που κοουτσάρει τέτοιο 'λαχείο'(που λέγαμε και με τον TRAV). Επειδή πηγαίνω γήπεδο και κάθομαι αρκετά χαμηλά, είναι πασιφανές πως τον αντιμετωπίζει το τεχνικό τιμ, και πόσο τον σέβονται οι συμπαίκτες του.
Το μοναδικό που δε διαθέτει είναι νομίζω η ευχέρεια που έχει ο Παπαλουκάς στη διείσδυση και το τελείωμα, καθώς και το σουτάκι από μεσαία απόσταση(είναι κάκιστος σε αυτό). Η πλάκα είναι βέβαια ότι όταν αποφασίσει να διεισδύσει συνήθως το κάνει καλά, απλώς ίσως ακόμα και τώρα δεν το εμπιστεύεται τόσο.
Ίσως ήταν μεγάλο λάθος που δεν επέμεινε ο Ολυμπιακός να τον υπογράψει....
-
Τώρα διάβασα και τα ποστ του συνονόματου taurus.
Κώστα, έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, στο μπάσκετ τα σφυριγματάκια αυτά την ώρα που πρέπει σου μαμανε την ψυχολογία, αλλά από την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν εντελώς χάλια. Δε μπορεί να σε κερδίζουν επί 254 παιχνίδια σερί με τον ίδιο τρόπο (γύρω γύρω όλοι και τρίποντα ξεμαρκάριστα) και να συνεχίζεις να τους δίνεις 150 αμαρκάριστα σουτ. Τι διάολο αυτός ο Γιαννάκης τι δούλεψε?
Το ίδιο ακριβώς κάνει ο βάζελος κάθε φορά και κάθε φορά του βγαίνει... κάποιος δεν κάνει το homework του.
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)