-
καλά κάνει
-
Μιλησε κι ο chief engineer της καταστροφης...εεε..του νεου daihatsu cuore...
Δε μ αρεσουν τα daihatsu...μου θυμιζουν εκεινο το μηχανημα μασαζ που διαφημιζαν την περασμενη χιλιετια..
-
Μου αρέσει που μια χαριτωμένη μικρή μου έστειλε πριν από λίγο αυτό το κομματάκι. Τρυφερό σαν την φατσούλα της.
Αυτή η Beyonce είναι...
-
Μ'αρεσει που εφτασε η Παρασκευη!
Δε μ'αρεσει που νυσταζω ακομα.... -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μ'αρεσει που εφτασε η Παρασκευη!
Δε μ'αρεσει που νυσταζω ακομα....+1
δε μ'αρέσει που 35+ κοιτάνε και ξερογλύφονται τις μικρούλες.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μιλησε κι ο chief engineer της καταστροφης...εεε..του νεου daihatsu cuore...Δε μ αρεσουν τα daihatsu...μου θυμιζουν εκεινο το μηχανημα μασαζ που διαφημιζαν την περασμενη χιλιετια..
ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι
-
M' αρέσει που εφτασε το ΣΚ
Μ΄αρέσει που θα ξυπνήσω οτι ώρα θέλω αύριο
Δεν μ' αρέσει που χάλασε απότομα ο καιρός. -
Μου αρέσει που σε λίγο φεύγω για το pray for snow party του συλλόγου.
Δεν μου αρέσει που με πούλησε η (άντε μην γράψω τίποτα βαρύ) και θα πάω μόνος μου σαν καλόγερος.
-
Δε μου αρέσει που εδώ και μερικές εβδομάδες και για άγνωστο χρονικό διάστημα ακόμα επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να υφίσταμαι το πήγαινε-έλα στο Σχηματάρι τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα. 'Τρώω' τουλάχιστον 2,5 ώρες κάθε φορά στο αυτοκίνητο. Την ημέρα με τη βροχή (Δευτέρα ή Τετάρτη ) έκανα 1ώρα στο ανέβα και 2,5ώρες στο κατέβα
Δε μου αρέσει η κατάσταση στον Κηφισό. Ώρες-ώρες μου έρχεται να κλειδώσω το αυτοκίνητο και να συνεχίσω με τα πόδια.
Μου αρέσει η σχεδόν καθημερινή προπόνηση στο γυμναστήριο. Όσο κουρασμένος από την παραπάνω οδήγηση και όσο αποβλακωμένος από την πολύωρη παραμονή μου μπροστά από οθόνη υπολογιστή και να είμαι, ξυπνάω (δεν έχω κι άλλη επιλογή). Βέβαια, 'φτύνω αίμα' αλλά αξίζει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που σε λίγο φεύγω για το pray for snow party του συλλόγου.Our prayers are with you!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που σε λίγο φεύγω για το hope & pray for snow party του συλλόγου.
-
Mαρεσει που........ΧΙΟΝΙΖΕΙ
Ασβεστοχωρι ξενκινησε πριν λιγο
-
μ'άρεσε η εκδρομή στο εξοχικό το Σ/Κ με το ταίρι
Μ'άρεσε που ήμασταν μόνοι δίπλα στο τζάκι
δε μ'άρεσε που δεν είχε ρεύμα λόγω κακοκαιρίας, είχαν πέσει κάτι κολώνες
Μ'άρεσε το ψήσιμο στο τζάκι, μπριζόλες, λουκάνικα, φέτα ψητή και διάφορες ιστορίες παρέα με κρασάκι
δε μ'άρεσε που λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων δεν δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τα πέριξ
μ'αρέσει που έχει πέσει η βενζίνη κάτω από 0.80 και γεμίζω(3/4 πάντα) με 16€ !! (με τα οποία έκανα 385χλμ!)
-
Ρε δεν πας καλά... Ιδανικό σκηνικό, εξοχικο, τζάκι, πεσμένο ρευμα ( ) και εσύ έψηνες λουκάνικα και φετα?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε δεν πας καλά... Ιδανικό σκηνικό, εξοχικο, τζάκι, πεσμένο ρευμα ( ) και εσύ έψηνες λουκάνικα και φετα?Νυστικό αρκούδι δεν ... χορεύει
-
Ναι, γιατί μετά από μπριζόλες, λουκάνικα, φέτα κτλ, νομίζεις οτι μπορεί να χορέψει...
Ούτε να χωνέψει δεν μπορει, όχι να χορέψει... -
και χώνεψα και χόρεψα
εδιτ: ήταν σε 2 ψησίματα ρε συ, όχι όλα μαζί σε ένα γεύμα
-
ΑΞΙΟΣ-ΑΞΙΟΣ!!!
-
Μου αρέσει που χιονάει!!
Σπάνιο εδώ, χτες το βράδυ το στρωσε πάντως, και είχα την ευκαιρία να κάνω καλλιτεχνική φωτογράφιση στο χιόνιΔε μου αρέσει, που δύσκολα θα κρατήσει. Πότε θα δοκιμάσω τα χειμερινά επι τέλους ?
-
Μου αρέσει που χιόνισε χθες τη νύχτα στο Μιλάνο.
Δε μου αρέσει που σήμερα το έλιωσε.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]