Το ξεθαβω γιατι θελω να κραξω.
Θεμα το καθικι ταριφας που παρεσυρε ηλικιωμενη γειτονισσα μου τη πεμπτη το βραδυ.
Η κυρια ειναι σε καλη κατασταση, εχει πρηστει το γονατο της και εχει γρατζουνιες, για να μη μιλησω για την αξιοπρεπεια της.
Ηθελε να παει στον γιατρο και βγηκε να παρει ταξι (μαλλον στη Φιλελληνων)..
Σταματαει ενας, πλησιαζει εκεινη, ακουμπα στο μισανοιχτο παραθυρο (μεγαλη γυναικα ειναι) και του λεει τον προορισμο. Δεν τον βολευει και φευγει, ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ.
Την παρασερνει, κανει 2 τουμπες, σπευδουν καποιοι απο μια καφετερια εκει γυρω να τη βοηθησουν, τους φωναζει η κυρια να κρατησουν πινακιδα..
Σταματαει ο ταριφας, γυρναει πισω, μα μου, τη βαζει τελος παντων στο αμαξι, φευγουν.
Λιγα στενα πιο κατω, σταματαει και της λεει να κατεβει, τον αρχιζει εκεινη στα (ευγενικα) στολισματα (ειναι παλαιας σχολης), οτι δεν ειναι επαγγελματιας αυτος, δεν κατεβαινει αν δεν τη παει στο γιατρο κλπ, και γι'αυτο την εβαλε μεσα, για να κοροιδεψει τους αλλους στη καφετερια. Της απαντα αυτος 'γι'αυτο τους ειπες να κρατησουν τη πινακιδα;'.
Τελος παντων, την πηγε..
Μου ειπε και για αλλες φασεις, οπως οτι ειχε ζητησει στον οδηγο να μη καπνισει γιατι εχει σοβαρο προβλημα με το τσιγαρο, μιας και ηταν καπνιστρια για πολλα χρονια και ειχε προβλημα στους πνευμονες και της απαντησε οτι αμα δε της κανει, να κατεβει..
Ψωριαρη, δεν θα επρεπε να φορας παντελονια, δεν εχω κατι αλλο να πω.