-
Δεν νομιζω να εχεις λογο να γραψεις ψεματα
Αλλωστε (ως μοτοσυκλετιστης) το φαινομενο που περιγραφεις, δεν ειναι κατι νεο σε μενα
Φιλος εσπρωχνε το μηχανακι σβηστο του επειτα απο ατυχημα(ειχε σπασει και η πινακιδα και γενικα το μηχανακι δεν δουλευε), για να το παει στον μηχανικο(ειχε την πινακιδα σε αποθηκευτικο χωρο για να μην του πεσει εννοειται), και σταματησαν 2 καλα παιδια και τον εγραψαν επειδη δεν ειχε πινακιδα!!!!!
100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ η κληση αυτηΝα τρελενεσαι φιλε, να θελεις να βγαλεις τα αντερα σου και να τα φας
-
ωχ! σαν τα ελληνικά;
-
Άσε, μην το συζητάς... απλά ήταν καλό deal για τα λεφτά που είχα. Χριστούγεννα επιστρέφω για λίγο καιρό στο Clio μου να ισιώσω.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Άσε, μην το συζητάς... απλά ήταν καλό deal για τα λεφτά που είχα. Χριστούγεννα επιστρέφω για λίγο καιρό στο Clio μου να ισιώσω.Α ρε Phaethon τι μου θύμισες! Εγώ το πρώτο χρόνο ('97) είχα πάει ένα Neon του 95 και μετά το 1999 όταν πέθανε το Neon πήρα ένα 2.5λτ V6 626 του 94. Καλό, πολύ καλό. Anyway, to the point...δύο κλήσεις για ταχύτητα είχα φάει κι εγώ, και οι δύο ήταν 15 μίλια πάνω από το όριο. Δε θυμάμαι πόσο είχα πληρώσει...νομίζω γύρω στα $150. Btw...όταν σπούδαζα Αμερική η βενζίνη ήταν $0,99 το γαλόνι! Τώρα πόσο είναι??
Πάντως έτσι ακριβώς με είχαν σταματήσει και μένα τότε...με τον φάρο, και μετά με φακούς στο πρόσωπο κλπ. Ευγενικά και ωραία μου έδωσαν τη κλήση.
Βέβαια...είχα κι άλλες περιπέτειες
17.5 ήμουν όταν πήγα...και στα 19-20 είχαμε πάει ένα ταξίδι στο Detroit, Michigan (είχα πάει και στο εργοστάσιο της GM) με κάτι τρελοκομεία φίλους κλπ. Όπως κάθε Αμερικάνος, έτσι κι εγώ είχα βγάλει fake-ID για να μπορώ να αγοράζω αλκόολ καθώς επιτρέπεται το ποτό άνω των 21. Είχαμε πάει ένα βράδυ σε ένα στριπτιτσάδικο και είχα πίει λίγο παραπάνω από το όριο. Μπαίνουμε στη γειτονιά που μέναμε, κάθεται ένα μπατσικό από πίσω μας...φοβηθήκαμε και εκεί που πήγα να το αποφύγω έστριψα σε αδιέξοδο. Ε, φάρους...και μας σταμάτησαν. Μας ζήτησαν να βγούμε από το αυτοκίνητο...δίπλωμα κλπ. Είδαν ότι κάτι δε πάει καλά με τις ταυτότητες μου... ...μετά από λίγο μπλα-μπλα μας άφησαν. Ευγενικός ο άνθρωπος πάντως...μας ζήτησε να αφήσουμε το αυτοκίνητο εκεί που ήταν και περπατήσαμε μέχρι το σπίτι. Τέλος καλό, όλα καλά δηλαδή.
Μια άλλη φορά...είχαμε νοικιάσει ένα Mitsubishi Pajero όταν έφευγα από την Αμερική, όταν είχα τελειώσει τις σπουδές για να οδηγήσουμε μέχρι την Ατλάντα ώστε να φύγουμε για Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνετε, χαμός από πάρτυ στο παν/μιο...και ήθελαν κάτι γυναίκες να πάμε σε ένα άλλο πάρτυ, ε ήταν πολλές και δε χώραγαν...και έβαλα και μερικές πίσω, στο πορτ-μπαγκάζ...μας είδαν οι μπάτσοι και μας σταμάτησαν ...δε μας έκαναν κάτι...απλά μια παρατήρηση...νααα, προσέχω με τόσες γυναίκες. Πολύ γέλιο αυτός ο τύπος...δε θα το ξεχάσω ποτέ.
Γενικά οι αστυνομικοί στην Αμερική δε συγκρίνονται με τους Ελληνάρες. Πολύ πιο ευγενικοί, πιο σωστοί και αν τους φερθείς σωστά θα σου φερθούν το ίδιο.
Αυτά...έφαγα ένα flashback με τα ποστ του Phaeton
-
Δεν θα μπορούσες να προσβάλλεις την κλήση εφόσον τα στοιχεία του μηχανακιού δεν ταίριαζαν με αυτά που ήταν γραμμένα στην κλήση;
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γενικά οι αστυνομικοί στην Αμερική δε συγκρίνονται με τους Ελληνάρες. Πολύ πιο ευγενικοί, πιο σωστοί και αν τους φερθείς σωστά θα σου φερθούν το ίδιο.+1. Εκτός από το NJ όπου μου φάνηκαν εντελώς γκάου (παίζει βέβαια να έπεσα και στη περίπτωση).
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Δεν θα μπορούσες να προσβάλλεις την κλήση εφόσον τα στοιχεία του μηχανακιού δεν ταίριαζαν με αυτά που ήταν γραμμένα στην κλήση;Δυστυχως ηταν ο αριθμος κυκλοφοριας ιδιος
Για μενα μαλλον εγραψε αλλο μηχανακι και μπερδεψε την πινακιδα σου(ή το εκανε εσκεμενα)
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Δεν θα μπορούσες να προσβάλλεις την κλήση εφόσον τα στοιχεία του μηχανακιού δεν ταίριαζαν με αυτά που ήταν γραμμένα στην κλήση;
Δυστυχως ηταν ο αριθμος κυκλοφοριας ιδιος
Για μενα μαλλον εγραψε αλλο μηχανακι και μπερδεψε την πινακιδα σου(ή το εκανε εσκεμενα)
Κι επειδή αναγράφει τον σωστό αριθμό κυκλοφορίας τι σημαίνει;
Η κλήση έφερε λάθος χρώμα ΚΑΙ λάθος τύπο-μοντέλο μηχανής.
Την καθιστά αυτόματα ΑΚΥΡΗ λόγω λάθος αναγραφόμενων στοιχείων. Αν μπερδεύτηκε ο τροχαίος που την έγραφε πρόβλημά του. Η δουλειά του είναι εφόσον δει παράβαση να καταγράφει ΣΩΣΤΑ τα στοιχεία πριν κόψει την κλήση.
Εγώ δεν θα την πλήρωνα και θα έκανα καταγγελία.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δυστυχως ηταν ο αριθμος κυκλοφοριας ιδιος
Κι επειδή αναγράφει τον σωστό αριθμό κυκλοφορίας τι σημαίνει;
Η κλήση έφερε λάθος χρώμα ΚΑΙ λάθος τύπο-μοντέλο μηχανής.
Την καθιστά αυτόματα ΑΚΥΡΗ λόγω λάθος αναγραφόμενων στοιχείων. Αν μπερδεύτηκε ο τροχαίος που την έγραφε πρόβλημά του. Η δουλειά του είναι εφόσον δει παράβαση να καταγράφει ΣΩΣΤΑ τα στοιχεία πριν κόψει την κλήση.
Εγώ δεν θα την πλήρωνα και θα έκανα καταγγελία.
Kαλα και εγω το ιδιο, και θα ρωταγα και σε καποια αρμοδια προστασια του πολιτη
Απλα πονταρουν στο οτι δινουμε τοπο στην οργη, και το οτι το προστιμο ειναι μικρο
Εκει ειναι που πρεπει να εχεις κανα βυσμα και να τον/την κανεις να σε παρακαλαει -
Χθες το απόγευμα τρεις αστυνομικοί (ένα περιπολικό και δύο μηχανές) πρέπει να έγραφαν όσους κινούνταν στη ΛΕΑ στην κάθοδο του Κηφισού λίγο πριν την έξοδο προς Αττική Οδό. Όταν περνούσα, είχαν σταματήσει μία Porsche και τα έλεγαν - σε σχετικά έντονο ύφος - με τον οδηγό της. Ξαφνικά οι δύο από τους τρεις πετάχτηκαν και έτρεξαν λίγο πιο πίσω όπου ένα αυτοκίνητο προσπαθούσε να βγει από τη ΛΕΑ αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει κορίνες σε ένα μήκος 10-15 μέτρων απομονώνοντας ένα τμήμα αυτής από τις κανονικές λωρίδες.
-
Χθες το απογευμα μου εκαναν ελενχο αλκοτεστ σε μπλοκο εξω απο την Τριπολη.Φυσηξα σε ενα μηχανημα ,αμφιβαλλω αν κοιταξαν ενδειξη,εγραψε τα στοιχεια μου και του αυτοκινητου σε ενα χαρτι και εφυγα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες το απόγευμα τρεις αστυνομικοί (ένα περιπολικό και δύο μηχανές) πρέπει να έγραφαν όσους κινούνταν στη ΛΕΑ στην κάθοδο του Κηφισού λίγο πριν την έξοδο προς Αττική Οδό. Όταν περνούσα, είχαν σταματήσει μία Porsche και τα έλεγαν - σε σχετικά έντονο ύφος - με τον οδηγό της. Ξαφνικά οι δύο από τους τρεις πετάχτηκαν και έτρεξαν λίγο πιο πίσω όπου ένα αυτοκίνητο προσπαθούσε να βγει από τη ΛΕΑ αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει κορίνες σε ένα μήκος 10-15 μέτρων απομονώνοντας ένα τμήμα αυτής από τις κανονικές λωρίδες.Θα κλάψω από συγκίνηση!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χθες το απόγευμα τρεις αστυνομικοί (ένα περιπολικό και δύο μηχανές) πρέπει να έγραφαν όσους κινούνταν στη ΛΕΑ στην κάθοδο του Κηφισού λίγο πριν την έξοδο προς Αττική Οδό. Όταν περνούσα, είχαν σταματήσει μία Porsche και τα έλεγαν - σε σχετικά έντονο ύφος - με τον οδηγό της. Ξαφνικά οι δύο από τους τρεις πετάχτηκαν και έτρεξαν λίγο πιο πίσω όπου ένα αυτοκίνητο προσπαθούσε να βγει από τη ΛΕΑ αλλά δεν ήταν εύκολο γιατί οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει κορίνες σε ένα μήκος 10-15 μέτρων απομονώνοντας ένα τμήμα αυτής από τις κανονικές λωρίδες.
Θα κλάψω από συγκίνηση!
Επειδή δεν άκουσα το μεταξύ τους διάλογο δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το τι συνέβη συν το ότι το μισό από το σκηνικό που περιγράφω το είδα από τον καθρέφτη. Οπότε καταναλώνεις δάκρυα που μπορεί να πηγαίνουν χαμένα.
-
Ας αποφασίσουμε τι Αστυνομία θέλουμε.
Θέλουμε τον Έλληνα Αστυνομικό πρόσχαρο και χαλαρό ή μήπως σαν την Αυστρία ή την Γερμανία ή ακόμα και την Ολλάνδία που έτσι και δεν σταματήσεις σε μπλόκο .
Όλοι θέλουμε τους νόμους , αλλά όταν εφαρμόζονται σε εμάς τους ίδιους τότε τσινάμε.
Πιστεύω ότι η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα είναι μακράν η χειρότερη στην νΕυρώπη (μαζί με εμάς και οι Ιταλοί που τρέχουν σαν τρελοί) -
Πρόσχαρος; Χαλαρός ναι, αλλά πρόσχαρος;
-
Ναι πρόσχαρος , γιατί όχι , εννοώ να είναι σοβαρός αλλά και χαμογελαστός εκεί που πρέπει.Βασικά πιστεύω ότι εκτός εξαιρέσεων, είναι το πως θα μιλήσεις από την αρχή..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Θέλουμε τον Έλληνα Αστυνομικό πρόσχαρο και χαλαρό ή μήπως σαν την Αυστρία ή την Γερμανία ή ακόμα και την Ολλάνδία που έτσι και δεν σταματήσεις σε μπλόκο .
Όλοι θέλουμε τους νόμους , αλλά όταν εφαρμόζονται σε εμάς τους ίδιους τότε τσινάμε.
Πιστεύω ότι η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα είναι μακράν η χειρότερη στην νΕυρώπη (μαζί με εμάς και οι Ιταλοί που τρέχουν σαν τρελοί)χειρότερη στην ευρώπη; Κάτι Ρουμανίες, Βουλγαρίες, Σερβοκροατίες και άλλες τέτοιες τις λαμβάνουμε υπόψιν;
-
Επειδή και εγώ τα ίδια πιστεύω και κάνω (εννοώ σωστός τρόπος αντιμετώπισης από την αρχή), το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων του επαγγέλματος που έχω γνωρίσει κάθε άλλο παρά πρόσχαροι είναι. Μεγαλύτερο ποσοστό ευγενικών κλπ επαγγελματιών υπάρχει στους ηλικίας 30-40 που βρίσκεις στον δρόμο (εννοω τροχαίους, περιπολίες κλπ) , μικρότερο στους γραφιάδες που σε αντιμετωπίζουν σαν ζώο. Οι πολύ νέοι είναι σε τεράστιο βαθμό ψωνισμένοι λόγω στολής.
Από την άλλη, είναι τραγικό να σε θεωρούν 'μπάτσο' λόγω στολής, χωρίς καν να σου δώσουν ευκαιρία, συμφωνώ. Πολύ δύσκολο πράγμα.
-
σωστός.....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πιστεύω ότι η οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα είναι μακράν η χειρότερη στην νΕυρώπη (μαζί με εμάς και οι Ιταλοί που τρέχουν σαν τρελοί)χειρότερη στην ευρώπη; Κάτι Ρουμανίες, Βουλγαρίες, Σερβοκροατίες και άλλες τέτοιες τις λαμβάνουμε υπόψιν;
ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ????????????????
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!