-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το κάτωθι Clio Cupτο cup ειναι το R27?
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
Το κάτωθι Clio Cup
το cup ειναι το R27?
Δεν νομίζω... είναι 'πειραγμένο' με τα κάτωθι specs
Renault Clio Cup Racer
Top Speed: 142 mph
0-60mph: 5.2 secs
60-0mph: 1.9 secs
Engine: 2.0 litre, 4 cylinder
Power: 205 bhp
Transmission: 6 speed paddleshift -
Αν κι εχει ξαναμπει το βαζω για να μην ξεχνιομαστε...απολαυστε Tiff
http://www.youtube.com/watch?v=CN4jHH9r ... ed&search=
-
@pskarm: αυτό που λες ταιριάζει μόνο με το μοντέλο: 'πάω μόνος μου και ξεκαυλώνω στην πίστα ή σε καμία ερημική διαδρομή κοντά στη βάση μου'. Αλλά αυτό είναι ένα μικρό μόνο μέρος του όλου 'φακέλου χρήσης' του αυτοκινήτου. Ιδίως μάλιστα αν υπάρχει και ένα δεύτερο όχημα (πχ. μηχανή) για κινήσεις στην πόλη, οπότε το εν λόγω αυτοκίνητο προκύπτει σε πιο σπέσιαλ περιπτώσεις (αυτό με τα
-
+1000@nass
-
ο pskarm αναφερεται στο γεγονος οτι εχοντας μονο το κλειω, θα βαλεις και το ημισλικ, θα βαλεις και τη ρυθμιζομενη αναρτηση, θα βαλεις το ενα και το αλλο, οποτε το γεγονος να κανεις ξεκουραστα ενα ταξιδι απομακρυνεται κι αλλο.
-
Εχοντας το TypeR δεν έκανα τίποτε από αυτά. Στο κάτω-κάτω, η μεγάλη διαφορά είναι μια τετράδα ημισλικ, που μπορείς να τα βάζεις όποτε θες να πας για τρελλίτσες
-
Για το αδερφάκι του Twingo RS τι έχετε να πείτε; Έχω ακούσει καλά σχόλια
-
-
-
Βρε άι στα διάλα όλοι σας...
-
-
γαλλικα γ.τ.π.
παρε κανα γερμανο ρε -
Έχω φάει άσχημο κολλημα τελευταία
Πότε περιμένουμε αλλαγή μοντέλου?
-
Να σας κάνω τώρα ένα μπαν ή να το αφήσω για μετά;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να σας κάνω τώρα ένα μπαν ή να το αφήσω για μετά;Αστο για αργότερα !
Καλά παιδιά πρέπει να είναι απλά 'παραφέρονται' λίγο με τις φωτογραφίες που βάζουν !!! -
Ένα κομμάτι για test drive να βρίσκαμε Σαλόνικα και ας πάταγες και ντελιτ
Είδα σεμπλεδάκι παρκαρισμένο στη Μητροπόλεως
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Ένα κομμάτι για test drive να βρίσκαμε Σαλόνικα και ας πάταγες και ντελιτΕίδα σεμπλεδάκι παρκαρισμένο στη Μητροπόλεως
Αποφεύγω να περνάω από κει που παρκάρει αυτός για να μην το βλέπω. Πέρασα μια μέρα δίπλα από κει με την δικιά μου αγκαζέ, και ξαφνικά με ρωτάει γιατί την σφίγγω τόσο. Που να καταλάβει.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ένα κομμάτι για test drive να βρίσκαμε Σαλόνικα και ας πάταγες και ντελιτ
Είδα σεμπλεδάκι παρκαρισμένο στη Μητροπόλεως
Αποφεύγω να περνάω από κει που παρκάρει αυτός για να μην το βλέπω. Πέρασα μια μέρα δίπλα από κει με την δικιά μου αγκαζέ, και ξαφνικά με ρωτάει γιατί την σφίγγω τόσο. Που να καταλάβει.
Renault Clio RS 197