-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ayrton Senna - by Alain ProstΩραιο κομματι...
-
Πολλά από αυτά τα είχα ξαναδιαβάσει .Η σχέση αυτών των δύο σίγουρα θα μπέρδευε και τους καλύτερους ψυχολόγους ... Θυμηθείτε τα λόγια του Ayrton στον ασύρματο πριν ξεκινήσει τον τελευταίο του αγώνα . Πολύ ωραίο κομμάτι όντως ...
Τώρα όμως πρέπει να πω κι εγώ ...
-
ειναι δυνατόν να μη βρέθηκε καποιος να του πει οτι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κουμπώνεται το τελευταιο κουμπί ????
(ποσο ψηλός ειναι ο Χάμι? η ζαργάνα διπλα του αν υποθεσουμε οτι φοράει τακουνια πρεπει τελικα να ειναι ΠΤΟ)
-
Την είχε λίγο γραμμένη μετά τον αγώνα ή μου φαίνεται?
-
Έχει δουλειές η κοπέλα, άστηνα...
-
Ρε συ έλεγα προχθές στο συγκάτοικό μου εδώ για αυτούς τους δύο και σκεφτόμουν... Αυτή εδώ στις States θα λέει στις φιλενάδες της ότι έχει γκόμενο το Lewis Hamilton και αυτές θα λένε: 'who the hell is that?'
-
Από τις φώτο που έβαλα προχτές φαίνεται ότι το κοριτσάκι έχοντας συνηθίσει να είναι δίπλα σε γορίλλες ράπερ, ξαφνικά προτίμησε το καλό παιδί το Λούη που όπου πάει παίρνει μαζί και το μπαμπά (αν δεν του βρίσκονται ψιλά για σάμαλι).
Εμένα μου κάνει σε deal. Η γκόμενα τα έχει με τον πιο προβεβλημένο βρεττανό και αυτός προσπαθεί να ανεβάσει το gamias profile που προφανώς του επιβάλλουν οι διαφημιστές του για να πουλήσει περισσότερο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερο ζεύγος τύπου Beckhams... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Από τις φώτο που έβαλα προχτές φαίνεται ότι το κοριτσάκι έχοντας συνηθίσει να είναι δίπλα σε γορίλλες ράπερ, ξαφνικά προτίμησε το καλό παιδί το Λούη που όπου πάει παίρνει μαζί και το μπαμπά (αν δεν του βρίσκονται ψιλά για σάμαλι).
Εμένα μου κάνει σε deal. Η γκόμενα τα έχει με τον πιο προβεβλημένο βρεττανό και αυτός προσπαθεί να ανεβάσει το gamias profile που προφανώς του επιβάλλουν οι διαφημιστές του για να πουλήσει περισσότερο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερο ζεύγος τύπου Beckhams...Οι Μπεκαμ εχουν και παιδια ομως
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Εμένα μου κάνει σε deal. Η γκόμενα τα έχει με τον πιο προβεβλημένο βρεττανό και αυτός προσπαθεί να ανεβάσει το gamias profile που προφανώς του επιβάλλουν οι διαφημιστές του για να πουλήσει περισσότερο. Δεν αποκλείεται να προκύψει και δεύτερο ζεύγος τύπου Beckhams...οι ράπερ δεν έχουν 120 mil €uros (155 mil $) όμως...ούτε ζουν στην Ελβετία.
Από την ψυχρότητα που την αντιμετωπίζει όμως αυτό δείχνει...d$al -
οι 'σοβαροι' ραπερ εχουν πολλα περισσοτερα απο 120
αυτα που τα βρηκε ο λουης με δυο χρονια f1?
-
5ετες δεν υπέγραψε μονσιούρ με συνολικές απολαβές 120 εκ;
-
Φαίνεται ότι οι διαφημιστές είδαν ότι το 'savourogamias' στυλ του MS δεν είχε πέραση...
-
Ena wraio keimenaki apo rally.gr
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=15593' target='_blank
EDIT: Mia kalh idea 8a htan twra poy den einai kai toses polles ekselhkseis sthn F1, na ekanan oi a8rografoi kati antistoixo gia diaforoys odhgoys poy einai sthn F1.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ειναι δυνατόν να μη βρέθηκε καποιος να του πει οτι ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν κουμπώνεται το τελευταιο κουμπί ????
Δεν ξέρω για τον Hamilton, αλλά ελπίζω αυτό για το κουμπί να μην το πουν στην κοπέλα
-
για ποιον λετε?
http://it.youtube.com/watch?v=TV7IKt-Ic ... re=related' target='_blankκαλα κανει και την φτυνει λιγο....
δεν την χαλαει.... -
το κοριτσι ξερει τοσα πολλα απο την Φ1, που αμα της πεις 'τι ειναι η Μοντζα' θα νομιζει οτι ειναι καμμια πιτσαρια
-
Τώρα αν σας πω ότι ξενέρωσα τελείως με τη γκόμενα θα με πείτε ανώμαλο?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Τώρα αν σας πω ότι ξενέρωσα τελείως με τη γκόμενα θα με πείτε ανώμαλο?Μαζί σου κι εγώ.
-
+oo
-
http://it.youtube.com/watch?v=W3unWr_b2Ew
Εμένα μου θυμίζει αυτή στο πώς μιλάει...
Και για κάποιον που μίλησε περί savourogamias για τον MS να θυμίσω ότι το Κορινάκι (στα νιάτα της) το διεκδικούσε επι σειρά ετών από τον Frentzen...
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ "ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΑΝΤΟΚ"