-
Ο χρήστης dimz έγραψε:
να ξερεισ οτι οτι σου λεω ετσι ειναι.
τι θα βαλεισ σαν εξτρα?
αν θεσ να με ακουσεισ αφου θα πασ σε παραγγελια και εφοσον δυνασαι το επιπλεον κοστοσ σαν must θεωρω τα xenon. ολα τα αλλα ειναι 'περιτα' κατα καποιον τροπο'
χενον και doninghton και εισαι ετοιμοσ.
οσο για τισ μπυρεσ αστο καλυτερα γιατι θα φυγεισ απο τον προυπολογισμο σουDSG όχι;
Επίσης απαραίτητα: park pilot, έλεγχος πίεσης ελαστικών.
-
Ο χρήστης dimz έγραψε:
τι θα βαλεισ σαν εξτρα?
αν θεσ να με ακουσεισ αφου θα πασ σε παραγγελια και εφοσον δυνασαι το επιπλεον κοστοσ σαν must θεωρω τα xenon. ολα τα αλλα ειναι 'περιτα' κατα καποιον τροπο'
οσο για τισ μπυρεσ αστο καλυτερα γιατι θα φυγεισ απο τον προυπολογισμο σουΘα βάλω: xenon
park pilot λογω κακής ορατότητας πίσω
αισθητήρες πίεσης ελαστικών
RCD 510
Συναγερμό PLUS
εννοείται DSG
και μου μένουν και ψιλά για τις μπύρες.... -
Χρώμα;
-
olympian κατα πασα πιθανοτητα ημουν συνοδηγοσ σου στο τεστ ντραιβ, οποτε ξερεισ την αποψη μου για το dsg. ενοειται πωσ για μενα ειναι ολα τα λεφτα. απλα θελω να πω πωσ για καποιον που εχει συγκεκριμενο ταβανι χρηματικο πρωτα να επιλεξει με σειρα προτεραιοτητασ dsg, μετα χενον και μετα ολα τα αλλα.
για τισ μπυρεσ dimik οποτε θεσ -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Χρώμα;Λευκό που είναι πρακτικό και της μοδός....
-
Ο χρήστης dimz έγραψε:
olympian κατα πασα πιθανοτητα ημουν συνοδηγοσ σου στο τεστ ντραιβ, οποτε ξερεισ την αποψη μου για το dsg. ενοειται πωσ για μενα ειναι ολα τα λεφτα. απλα θελω να πω πωσ για καποιον που εχει συγκεκριμενο ταβανι χρηματικο πρωτα να επιλεξει με σειρα προτεραιοτητασ dsg, μετα χενον και μετα ολα τα αλλα.
για τισ μπυρεσ dimik οποτε θεσΚαι ήμουν έτοιμος να σε ρωτήσω αν είσαι εσύ!!! Αυτό το dimz κάτι μου θύμιζε...
-
Πάντως, σε όσους είναι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρονται για test drive, συστήνω dimz ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
τι θα βαλεισ σαν εξτρα?
οσο για τισ μπυρεσ αστο καλυτερα γιατι θα φυγεισ απο τον προυπολογισμο σουΘα βάλω: xenon
park pilot λογω κακής ορατότητας πίσω
αισθητήρες πίεσης ελαστικών
RCD 510
Συναγερμό PLUS
εννοείται DSG
και μου μένουν και ψιλά για τις μπύρες....Αφού βρήκαμε και έναν γνώστη των πραγμάτων.
Πότε να αναμένω παράδοση για το 160 DSG δηλαδή εάν το κλείσω τώρα;;; Υποθέτω θα έχει εβδομάδα παραγωγής μέσα στον Γενάρη γιατί θα είναι ουσιαστικά προπαραγγελία...
Φτιάξε με φτιάξε με....
-
το οτι ανοιγει η παραγωγη μεσα στο γεναρη σημαινει οτι ανοιγει για ολη την ευρωπη.
να περιμενεισ χοντρικα απο τωρα περιπου 4-5 μηνεσ καλωσ εχοντων των πραγματων -
Ο χρήστης dimz έγραψε:
το οτι ανοιγει η παραγωγη μεσα στο γεναρη σημαινει οτι ανοιγει για ολη την ευρωπη.
να περιμενεισ χοντρικα απο τωρα περιπου 4-5 μηνεσ καλωσ εχοντων των πραγματωνΤo γνωρίζω οτι ανοίγει σε όλη την Ευρώπη, απλά ελπίζω να είμαι μέσα στις πρώτες 2000-3000 παραγγελίες και αρχές Μαρτίου το αργότερο να παραλάβω. Με την προυπόθεση ότι παράγουν 200 και παραπάνω αυτοκίνητα την ημέρα. Ποσό λογικό πιστεύω για εταιρεία όπως η Volkswagen. Νομίζω κάπου διάβασα ότι πχ παράγονται 380 Lancia Delta την ημέρα....
Το κακώς εχόντων είναι που φοβάμαι...δεν πιστεύω να γίνει και με το Scirocco ότι με το Tiguan!!!!
-
κανεισ δεν μπορει να ξερει αν γινει οτι και με το τιγκουαν.
το σιγουρο ειναι οτι εχει τα φοντα για κατι τετοιο. -
Λες να μας ερθει ως Πασχαλιατικο δωρακι?
Να δω πως θα περασουν αυτοι οι μηνες... -
Μερικες ακομα φωτογραφιες απο βελτιωτικους οικους:
http://www.autobild.de/artikel/tuning-u ... 05469.html
Στο χρωμα firespark ειδικα με τις 19αρες Lugano και το διακριτικο body kit ειναι απιστευτο!
-
Με τους δρομους που εχουμε βεβαια αυτες οι επιλογες μαλλον θα παραμεινουν
στα ονειρα μας : -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Με τους δρομους που εχουμε βεβαια αυτες οι επιλογες μαλλον θα παραμεινουν
στα ονειρα μας :Γιατί, τι έχουν οι δρόμοι;
-
Τίποτα, ακριβώς.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
να περιμενεισ χοντρικα απο τωρα περιπου 4-5 μηνεσ καλωσ εχοντων των πραγματωνΤo γνωρίζω οτι ανοίγει σε όλη την Ευρώπη, απλά ελπίζω να είμαι μέσα στις πρώτες 2000-3000 παραγγελίες και αρχές Μαρτίου το αργότερο να παραλάβω. Με την προυπόθεση ότι παράγουν 200 και παραπάνω αυτοκίνητα την ημέρα. Ποσό λογικό πιστεύω για εταιρεία όπως η Volkswagen. Νομίζω κάπου διάβασα ότι πχ παράγονται 380 Lancia Delta την ημέρα....
Το κακώς εχόντων είναι που φοβάμαι...δεν πιστεύω να γίνει και με το Scirocco ότι με το Tiguan!!!!
Παραπάνω από 200 στάνταρ! Εδώ η quatro φτιάχνει 300 R8 την ημέρα. Στα scirocco που σαφώς αποκτάει κάποιος πιο εύκολα δεν θα δώσουν σημασία; Είναι μοντέλο που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει vw και αρέσει πάρα πολύ στο κοινό οπότε σαφώς υπάρχει μεγάλη απορρόφηση σε όλη την ήπειρο, αλλά και η ίδια η εταιρία θα τα έχει σκεφτεί, ἀρα δεν υφίσταται συρρικνομένη παραγωγή
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μερικες ακομα φωτογραφιες απο βελτιωτικους οικους:http://www.autobild.de/artikel/tuning-u ... 05469.html' target='_blank
Στο χρωμα firespark ειδικα με τις 19αρες Lugano και το διακριτικο body kit ειναι απιστευτο!
Το άσπρο με μαύρους καθρέφτες ζάντες οροφή σκοτώνει. Ειδικά η κόκκινη ρίγα σαν του gti.
Το ασημί, αδιάφορο...
Το μπλε έχει ωραίες απολήξεις εξατμίσεων.
Το κόκκινο ποτέ δεν μου άρεσε σε αμάξι, το firespark είναι όμως πολύ καλό. -
Καλησπέρα,
Χθές το απόγευμα το πήρα στα χέρια μου,
Candy White 2.0TSI DSG.Τώρα τί να σας πώ ρώτατε οτι θέλετε να μάθετε....
απλά σε σχέση με το GTi MKV που αντικατέστησε το βρίσκω λίγο πιο στιβαρό και με καλύτερο (πιο σφικτό κυρίως στήστιμο) ακόμα βέβαια δεν το πλακώνω αλλά το βλέπω πολύ πρόθυμο...
Ευχαριστώ.
-
Καλοριζικο φιλαρακι!Καλοταξιδο!Τι να κανουμε π θελουμε εξτρα κ μας πηγε για Μαρτη...ζηλευω!Ειδα κ ενα σημερα στη Χαλκιδα κ με εκανε πιο ανυπομονο!
VW Scirocco