-
Eπρεπε να είχαν εμένα γείτονα οι γείτονες
Ακου κει κόψε το μπάσοElectrovoice start
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Λοιπόν θέλω να αλλάξω κι εγώ τα τενεκεδέ ηχεία που έχω κάτι Creative 5.1 κυρίως για τα ΑΠΕΙΡΑ καλώδια που έχουν και μετά για τον ήχο. Θέλω να έχω καλής ποιότητας μπασάτο ήχο χαμηλά. Τι εννοώ; Δεν θέλω να τα ανεβάζω στην μέση για να ευχαριστηθώ την μουσική μου...οι γείτονες καταδοκούν και τα σκυλιά απέξω κλαίνε. Τι προτείνετε; Ταβάνι τα 100-150 ευρώ. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, δεν έχω άλλωστε μουσικό αυτί.Ρε Αγγελε...γιατί 134 ευρώ; Μην μου πεις ότι τα πήρες από το μαγαζί όταν μπορούσες να τα παραγγείλεις με δωρεάν παράδοση σπίτι σου στα 112 ευρώ;
Απορώ τι δινετε λεφτά σε παιχνίδια ηχεία
Πάρε ρε δυο μονιτορ stereo να δεις την υγειά σου. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Eπρεπε να είχαν εμένα γείτονα οι γείτονες
Ακου κει κόψε το μπάσοElectrovoice start
κοιτα εδώ που μένω είμαι αραιοκατοικημένα...μένω σε μονοκατοικία. Αλλά οι γειτόνοι στην δίπλα μονοκατοικία είναι κ@λόγεροι που τους ενοχλεί και το κλάσιμο του σκύλου μου.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Q:
Που μπορώ να βρω μπαταρία για παλιο laptot?Στο ebay δοκίμασες να ψάξεις;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το μπάσο είναι πρόβλημα - ακούγεται πολύ σε διπλανούς χώρους. Αν κόψεις μπάσα δεν ενοχλείς.Δοκίμασες διαφορετικές ρυθμίσεις στο equalizer?
Το καλο μπάσο δεν το ακους... το νοιωθεις Ακους τους τριγμους στο σπιτι, τον συναγερμο που βαραει κλπ κλπ...
Παντως, αμα θελει καποιος καλο μπασο, εχει κατι φτηνα η Martin Logan. Ψαχτε το....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Αγγελε...γιατί 134 ευρώ; Μην μου πεις ότι τα πήρες από το μαγαζί όταν μπορούσες να τα παραγγείλεις με δωρεάν παράδοση σπίτι σου στα 112 ευρώ;
Ναι, ε;
Με τι χρόνο παράδοσης;
Τα ήθελα αμέσως, για αυτό ρώτησα εδώ, πετάχτηκα Πλαίσιο και τα φόρτωσα. Για αντικείμενα που με ενδιαφέρουν η έρευνα αγοράς μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή -και να μην αγοράσω και ποτέ -, αλλά εδώ δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Ρε Αγγελε...γιατί 134 ευρώ; Μην μου πεις ότι τα πήρες από το μαγαζί όταν μπορούσες να τα παραγγείλεις με δωρεάν παράδοση σπίτι σου στα 112 ευρώ;
Ναι, ε;
Με τι χρόνο παράδοσης;
Τα ήθελα αμέσως, για αυτό ρώτησα εδώ, πετάχτηκα Πλαίσιο και τα φόρτωσα. Για αντικείμενα που με ενδιαφέρουν η έρευνα αγοράς μπορεί να διαρκέσει μια ολόκληρη ζωή -και να μην αγοράσω και ποτέ -, αλλά εδώ δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα...
24 ώρες...τσάμπα λεφτά έδωσες...
-
επιτέλους ΠΑΝΑΪΑ μ' ...έβαλα σήμερα την audigy και ηρέμησα!
Διαπίστωσα επίσης πόσο διαφορά έχει ο ήχος της mobo (ΓΤΠΚ) από μία ξεχωριστή κάρτα ήχου. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
επιτέλους ΠΑΝΑΪΑ μ' ...έβαλα σήμερα την audigy και ηρέμησα!
Διαπίστωσα επίσης πόσο διαφορά έχει ο ήχος της mobo (ΓΤΠΚ) από μία ξεχωριστή κάρτα ήχου.ρε λες?
-
Εννοείται...
Μου κάηκε η audigy και η onboard απλώς δεν παλεύεται
Φοβάμαι όμως και να παραγγείλω γιατί δεν ξέρω αν θα μου κάτσει η καινούρια -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Εννοείται...
Φοβάμαι όμως και να παραγγείλω γιατί δεν ξέρω αν θα μου κάτσει η καινούρια -
Καμία on-board κάρτα τύπου AC97 δεν συγκρίνεται ακόμα και με την παλιά καλή SB Live (από τις τελευταίες κάρτες της Creative μεσαίου κόστους που είχαν ψηφιακή έξοδο - γι' αυτό τη χρησιμοποιώ ακόμα).
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εννοείται...
Φοβάμαι όμως και να παραγγείλω γιατί δεν ξέρω αν θα μου κάτσει η καινούριασκεφτομουν να την παρω.... φανταστικη
-
κατι τετοιο ειναι too much απο ιντσες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23' target='_blank
για πεσετε οι γνωστες
ο η/υ ειναι σε αλλο δωματιο απ'το σαλονι μου, οπου ειναι η 46αρα, και θελω να εχει και tv tuner.... επισης ενας λογος που θελω μεγαλο μεγεθος ειναι φυσικα για ταινιες... αλλα νταξ αν ειναι να με κουραζει στο browsing κλπ δε λεει....
-
27 απολαυστικές ίντσες? Λές και είναι διαφήμηση απο τσόντα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
κατι τετοιο ειναι too much απο ιντσες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23' target='_blank' target='_blankγια πεσετε οι γνωστες
ο η/υ ειναι σε αλλο δωματιο απ'το σαλονι μου, οπου ειναι η 46αρα, και θελω να εχει και tv tuner.... επισης ενας λογος που θελω μεγαλο μεγεθος ειναι φυσικα για ταινιες... αλλα νταξ αν ειναι να με κουραζει στο browsing κλπ δε λεει....
ΤΝ πανελ sucks
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
κατι τετοιο ειναι too much απο ιντσες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23' target='_blank' target='_blank' target='_blank
για πεσετε οι γνωστες
ΤΝ πανελ sucks
Tελικά τι αμάξι πήρε ο μπαμπάς σου?
-
Ο χρήστης noble έγραψε:
κατι τετοιο ειναι too much απο ιντσες? http://www.plaisio.gr/product.aspx?prod ... catalog=23' target='_blank' target='_blank' target='_blank' target='_blank
για πεσετε οι γνωστες
ΤΝ πανελ sucks
Ρε φιλε... εσυ πηρες Accord και μιλας για TN? Αυτο λεγεται ΘΡΑΣΣΟΣ...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
27 απολαυστικές ίντσες? Λές και είναι διαφήμηση απο τσόνταΜε τι; Με άλογα;
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]