-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
...ΧΤΚ 90* (ακριβώς )...
Μήπως εννοείς ΧΧΚ;
Όχι ΧΤΚ εννοούσα. ΧΧΚ καλό έχω καιρό να δω...
Τελευταία είμαι πολύ αφηρημένος, ξέχασα πως δίνεται ακόμα το ΧΤΚ...
... Πολλά ΜΟΥ 46** στην Πετρούπολη, το πιο καλό ένα ΜΟΥ 4662 αλλά ίσως δεν είναι οι τελευταίες κατανομές γιατί τα αυτοκίνητα δεν ήταν... χθεσινά. Επίσης είδα ΚΧΧ 192* και 193* που τα συνδυάζω με το ΚΧΧ 201* που είχα δει τις προάλλες και πιστεύω ότι προέρχονται από την ίδια διεύθυνση...
Τα διάφορα ΜΟΥ από 445* μέχρι 46** που έχουμε δει από το καλοκαίρι με τίποτα δεν είχαν δοθεί
παλιότερα, κάτι που όμως ισχύει για τα ΜΟΥ από 4001 μέχρι 43**, θα δούμε που ακριβώς υπάρχει το
χρονικό άλμα. Επίσης τα ΚΧΧ-19** και 20** μάλλον δίνονται αλλού γιατί αναφέρονται ταυτόχρονα με τα
παραπάνω ΜΟΥ. Παίζει γι'αυτά οποιοσδήποτε άλλος κλάδος της Αθήνας/Αττικής.Τα νέα Γκολφάκια με ΙΜΕ-408* που ανέφερες πρέπει να είναι ταξινομήσεις το αργότερο της περασμένης
Παρασκευής 31/10 αφού λογικά βρίσκονται από 1/11 στο χώρο της έκθεσης, όχι; -
Βλέπω ένα ψιλομπάχαλο με τις κόκκινες!!!
Έχω πολύ καιρο να δω ΜΟΙ 102*, αν και θα έπρεπε να ειχα δει. Μήπως ο κλάδος στο Αρκοχωρι σταμάτησε εκει - 20 νουμερα?? -
@thaliarque επειδή το ζήτησες ΧΧΚ 77* . Επίσης τα ΚΧΧ 19-20 δεν τα είδα μαζί με τα ΜΟΥ της Πετρούπολης.
Ακόμα ένα ΙΖΧ 87** σε επαγγελματικό. -
ΕΕΝ-480* στα Γιαννιτσά σε Civic
ΝΙΙ-844* σε Colt
ΡΑΕ-853* στη Φλώρινα σε Lancer -
ΥΝΝ 336.
-
ΥΝΜ 96** και ΙΜΒ 8303 σε επαγγελματικά.
ΗΜΧ 388* σε Smart.
ΧΧΚ 83*
και ΜΗΟ 1815 σε ασημί Focus, αλλά αν και είχε πλαίσιο δεν μπορούσα να κατέβω να το δω (κίνηση...) -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλε thaliarque!! Ποιός τον ακούει τώρα!
Αντί για ΝΜΚ 28* έγραψα ΝΚΜ 28*.Το ωραίο είναι πως δεν το πρόσεξα και στα χαρτιά μου το αντέγραψα σωστά (δηλαδή ΝΜΚ). Σόρυ που
παρατηρώ τα ορθογραφικά, έχω ένα κόλλημα... Και οι μαθητές μου πρέπει να με μισούν (και) γι'αυτό.Κανένα πρόβλημα, πλάκα έχει (για εμάς εννοώ, όχι για τους μαθητές σου!!).
ΚΖΤ 24*
-
Τηλεφωνική επικοινωνία με Λαμία: ΑΜΕ-2501 ως και 2800, πήραν πάλι από Φωκίδα.
Νομίζω πως είδα ΜΗΟ-367*, δεν πρόσεξα καλά, ήταν Tiida (θαμπώθηκα από την ομορφιά του)
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Βλέπω ένα ψιλομπάχαλο με τις κόκκινες!!!
Έχω πολύ καιρο να δω ΜΟΙ 102*, αν και θα έπρεπε να ειχα δει. Μήπως ο κλάδος στο Αρκοχωρι σταμάτησε εκει - 20 νουμερα??Να δούμε (αν και) πότε θα ξεκαθαρίσει αυτό το μπάχαλο... Είναι δύσκολες στην παρατήρηση οι κόκκινες,
κι εγώ έχω καιρό να δω από Κομοτηνή, Καβάλα κλπ... ΜΗΟ 1815 σε ασημί Focus, αλλά αν και είχε πλαίσιο δεν μπορούσα να κατέβω να το δω (κίνηση...)
Κρίμα... είναι καλή παρατήρηση γιατί είχε αναφερθεί πέρσι τον Απρίλη ΜΗΟ-17, καθώς όμως δεν
ξανααναφέρθηκε κάτι σχετικό πίστευα πως στην Ξάνθη μπορεί και να δόθηκαν ως το 1900 (Γιάννενα από
1901).@mjr: ΟΚ
-
ΤΡΖ 400*
-
ΗΑΜ 950* σε Mercedes Sprinter και από δίκυκλα ΗΑΑ 94*.
Τώρα που κοντεύουν να τελειώσουν στα δίκυκλα να δω τι θα πάρει η Ηλεία στη συνέχεια,αφού δεν έχουν τυπωθεί ΗΑΟ. -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
εγώ έχω καιρό να δω από ΚαβάλαΜΟΟ-440* προφανώς απο Καβάλα,ΚΧΧ-313* και αυτό τυπωμένο και ένα παλιό ΚΧΟ-639*,αν δεν κάνω λάθος, σε Ξάντια με πλαίσιο Βέροιας.
-
MOI 102* RAV4
-
κυριες και κυριοι σας χαιρετω
nissan megane ΝΙΙ 816* χαρτινες απο αντιπροσωπια σφακιανακης θεσσαλονικη
ΚΒΡ 270*
μηχανες ΑΒΖ 2* και απο νομαρχια καβαλας δωθηκαν και ΚΚΚ 20 αριθμοι σε αντιπροσωπια λογω ελλειψης
ΡΜΒ 25*
ΑΗΥ 77* -
Καλημέρα παίδες!
ΧΑΑ 853* SUV Μάλλον Outlander αρκετά λερωμένο από την βροχή της Κυριακής..........άρα
ταξινομημένο την προηγούμενη εβδομάδα. -
Φρεσκο και λαχταριστο Clio περιμενε τον αγοραστή του με πινακιδες ΝΙΙ 839*
-
προς φιλτατο thaliarque:
το μπαχαλο συνεχιζεται!
η νομαρχια καβαλας σταματησε να δινει στις μοτοσυκλετες ΑΒΖ(ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΠΡΩΤΕΣ 25) και συνεχιζει με ΚΚΚ
δεν ξερουν ποτε θα τους στειλουν και συνεχιζουν με συνδυασμο κομοτηνης!
ισως κατι τετοιο παιχτει και στη ξανθη!(πολυ πιθανο) -
Ο χρήστης tzortzis έγραψε:
προς φιλτατο thaliarque:
το μπαχαλο συνεχιζεται!
η νομαρχια καβαλας σταματησε να δινει στις μοτοσυκλετες ΑΒΖ(ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΠΡΩΤΕΣ 25) και συνεχιζει με ΚΚΚ
δεν ξερουν ποτε θα τους στειλουν και συνεχιζουν με συνδυασμο κομοτηνης!
ισως κατι τετοιο παιχτει και στη ξανθη!(πολυ πιθανο)Η Καβάλα δεν έχει τυπωμένο όλο το ΑΒΖ? Γιατί να παίρνει συνεχώς ΚΚΚ?
Είδαν παντού έλλειψη και αποφάσισαν να δηλώσουν και αυτοί ?
Τα ΚΚΚ που δίνουν τι νούμερα είναι;MOI 102* RAV4
Ένα τέτοιο δεν έψαχνες ?
... ΜΗΟ 1815 σε ασημί Focus, αλλά αν και είχε πλαίσιο δεν μπορούσα να κατέβω να το δω (κίνηση...)
Κρίμα... είναι καλή παρατήρηση γιατί είχε αναφερθεί πέρσι τον Απρίλη ΜΗΟ-17, καθώς όμως δεν
ξανααναφέρθηκε κάτι σχετικό πίστευα πως στην Ξάνθη μπορεί και να δόθηκαν ως το 1900 (Γιάννενα από
1901).Μακάρι να μπορούσα αλλά δε νομίζω να το βρω στο χάος της Αθήνας...
Αν και τελευταία έχω δει 3/4 φορές, μια ασημί Μercedes Με κόκκινα νούμερα Λευκάδας που νομίζω είχα αναφέρει πριν 7-8 μήνες (ΑΜΡ 6280) -
Από Σέρρες ΕΡΝ7271 στη νέα Lancia
-
IKN 474* σε Fiat Grande Punto
-
ΡΖΗ-701* είδα στις 10/11
Ο χρήστης ss500 έγραψε:
ΜΟΟ-440* προφανώς απο Καβάλα,ΚΧΧ-313* και αυτό τυπωμένο και ένα παλιό ΚΧΟ-639*,αν δεν κάνω λάθος, σε Ξάντια με πλαίσιο Βέροιας.Ήταν πρόσφατο το ΜΟΟ της Καβάλας; Σαν πολύ γρήγορα έφτασαν από το 4200 στο 4400...
Τα ΚΧΟ-6*** τουλάχιστον στην αρχή της χιλιάδας πρέπει να είναι από Θεσσαλονίκη.@tzortzis: θα είναι πρωτοφανές αν όντως συμβαίνει αυτό, δηλαδή ενώ υπάρχει απόθεμα σε μία διεύθυνση να
δίνει από άλλη περιοχή...εκτός αν λάθος είχα μάθει πως τυπώθηκε το ΑΒΖ. Στην Ξάνθη αντίθετα είναι
απολύτως δικαιολογημένο να δοθούν από άλλη περιοχή και περιμένω άμεσα να δω τι δίνεται εδώ.@www2000: ο ss500 είχε αναφέρει το ΜΗΟ-17, μήπως είναι από κάπου βόρεια;
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008