-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ρε τωρα που βλεπω το αβαταρ σου,παιζει να εισαι και κατω απο 15;
Άνετα.
παιζει να σε φωναζουν και 'αγκαλιτσα';
Μ αρεσει που βρηκα το καινουριο παρατσουκλι του 15χρονου φιλου μας.. -
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έκανα και έσβησα κατά λάθος ένα ποστ που είχα βάλει προχτές στην παμπ.
Το ξαναβάζω εδώ, που ταιριάζει καλύτερα...Μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η θέα από το σπίτι που μόλις νοίκιασα στο Αργοστόλι!
Φυσικά και σου αρέσει! Το Αργοστόλι έχει την καλύτερη θέα... αφού βλέπει το Ληξούρι !
Ναι έχεις δίκιο... έχω θέα και εκτός Κεφαλονιάς.
-
Μου αρέσει:
Που ειναι ηδη Παρασκευη και ηδη νοητικώς έχω σχολάσει... και κανω Π/Σ/ΚΔεν μου αρέσει:
Που για κάποιον αθλιο λόγο στην Cosmote δεν περνάει η Cyprus Prepaid για να πληρωσω τον λογαριασμο μου και θα μου σπάσει τα νεύρα... και συν τοις αλλοις το ωράριο τους στα μαγαζάκια τους δεν με βολεύει για να παω απο κει... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μου αρέσει:
Που ειναι ηδη Παρασκευη...+1
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μου αρέσει:
Που ειναι ηδη Παρασκευη...+1
+100
-
Εγώ να σας πω το ίδιο μου κάνει…
Επί δυο χρόνια είχα ένα ρεπό όλη την εβδομάδα. (τον πρώτο χρόνο τις Τρίτες και τον δεύτερο τις Κυριακές)
Τώρα κάθομαι εδώ και μια εβδομάδα… άρα είτε είναι Παρασκευή είτε δεν είναι, το ίδιο και το αυτό. -
Δεν μου αρέσει:
Που σε τρεις (3) ημέρες θα είναι πάλι Δευτέρα.
-
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν μου αρέσει:Που σε τρεις (3) ημέρες θα είναι πάλι Δευτέρα.
+1
Μου αρέσει που ήρθε το scanner που παρήγγειλα και (ευελπιστώ οτι) θα μπορέσω να δω επί τέλους τι ψάρια έπιασα με κάτι ληγμένα φιλμάκια που είχα..
-
Μαρέσει που το μάζεμα της ελιάς πάει πολύ καλά!
2 άτομα μαζέψαμε σε 4-5 ώρες 8 μεγάλα καφάσια. Φυσικά υπήρχε διάλειμμα για καφέ, φαγητό και λίγο σκοτς στο τέλος.
Άντε, 2-3 μέρες ακόμα!!!Πρέπει να συμβουλευτώ τον Ηλία για βελτιστοποίηση της μεθόδου όμως...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
2 άτομα μαζέψαμε σε 4-5 ώρες 8 μεγάλα καφάσια. Φυσικά υπήρχε διάλειμμα για καφέ, φαγητό και λίγο σκοτς στο τέλος.
Άντε, 2-3 μέρες ακόμα!!!Το πιάσιμο αύριο δεν θα σου αρέσει καθόλου όμως
-
Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Άντε, 2-3 μέρες ακόμα!!!Το πιάσιμο αύριο δεν θα σου αρέσει καθόλου όμως
τι πιάσιμο;
Αφού σου λέει κάναν διάλλειμα 4-5 ώρες με λίγο μάζεμα στο ενδιάμεσο -
M' άρεσαν οι με που μου ετοίμασα
Μ' αρέσει που βρήκα την λύση σε ένα πρόβλημα που είχα
Τελικά με το φαγητό σκέφτεσαι καλύτερα -
Τελικα πως χαλασε ο καταψυκτης;
-
Mου αρέσουν οι απαλλοτριώσεις :
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=99812144' target='_blankΔεν μου αρέσει που δεν επεκτείνονται και λίγο παραπέρα
-
οι 'αναρχικοί/γνωστοί-άγνωστοι' πρέπει να είναι και πίο χαζοί απο τους οπαδούς του μπάοκ και του ολυμπιακού μαζί
-
Γιατί;
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]