-
Eιναι ξεκαθαρο πως στο Drive δεν ικανοποιηθηκαν δεοντως απο το αναλογο πακετο.
Μπλα μπλα μπλα....Βαρεθηκα.
Οδηγηστε και κρινετε οι ιδιοι.
Κανενας δοκιμαστης δεν μπορει να οδηγησει οπως εγω εσυ και τουμπαλιν.
Ασε που εμενα μου αρεσουν οι ξανθες. Του αλλου οι αραπινες.
Τελικα ολοι βολευονται.
Καλο βραδυ -
Στο ιδιο μηκος κυματος με τους 4Τ κινειται κ το αντιστοιχο συγκριτικο του evo. Κ εκει βγαζουν λιγο καλυτερο το gpa συνολικα ενω παλι η αχιλλειος πτερνα του rallye ειναι το esp του. Σιγουρα ειναι ενα αρκετα προσεγμενο κ ολοκληρωμενο αυτοκινητο μονο που προσωπικα το βρισκω λιγο αχρωμο. Επιπλεον αυτα που με ψιλοχαλανε στο εν λογω μοντελο ειναι το πενταρι σασμαν κ το γεγονος ειναι καπως αδιαφορο τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα.
-
Ο χρήστης ping of death έγραψε:
Στο ιδιο μηκος κυματος με τους 4Τ κινειται κ το αντιστοιχο συγκριτικο του evo. Κ εκει βγαζουν λιγο καλυτερο το gpa συνολικα ενω παλι η αχιλλειος πτερνα του rallye ειναι το esp του. Σιγουρα ειναι ενα αρκετα προσεγμενο κ ολοκληρωμενο αυτοκινητο μονο που προσωπικα το βρισκω λιγο αχρωμο. Επιπλεον αυτα που με ψιλοχαλανε στο εν λογω μοντελο ειναι το πενταρι σασμαν κ το γεγονος ειναι καπως αδιαφορο τοσο εσωτερικα οσο κ εξωτερικα.Ακόμα να το πάρεις το ρημάδι;
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ακόμα να το πάρεις το ρημάδι;Φιλος δε μιλας ομορφα τωρα. προσεξε, θα τ'αμολησω κ θα σε τσιμπησει..
-
Ακόμα να το πάρεις το ρημάδι;
Φιλος δε μιλας ομορφα τωρα. προσεξε, θα τ'αμολησω κ θα σε τσιμπησει..
Φιλαράκο, το μόνο που μπορείς να αμολήσεις προς το παρόν είναι το παραγγελιόχαρτο
-
Εγω θα σε συμβουλευα να μην βγαζεις αυθαιρετα συμπερασματα. Παρ'ολα αυτα αν εισαι τοσο σιγουρος ας βαλουμε ενα στοιχηματακι..
-
το ειδα στο συγκριτικο των 4Τ και μιλαμε.... μ' αρεσε!!!
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ακόμα να το πάρεις το ρημάδι;
Φιλος δε μιλας ομορφα τωρα. προσεξε, θα τ'αμολησω κ θα σε τσιμπησει..
Φιλαράκο, το μόνο που μπορείς να αμολήσεις προς το παρόν είναι το παραγγελιόχαρτο
Mην βαλεις στοιχημα θα το χασεις
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
Σταματα εσυ ρε μαρτυριαρη!
-
Σταματα εσυ ρε μαρτυριαρη!
εγω περιμενω εντυπωσεις και θελω test drive
-
Το πηρε χθες ενας φιλος μου, εμφανισιακα για οσους τους αρεσουν τετοια αυτοκινητα απλα τα σπαει! Ωραια καθισματα, χαλια σκληρα πλαστικα, φοβερες ζαντες, ωραιος ηχος απο την εξατμιση.
-
ειπαμε ιταλικα=αναξιοπιστα...δεν αλλαζει για το ελληνα αυτο ..και ας ειναι το ss ελαφρυτερο παραπανω αλογα στα ιδια κυβικα και φθηνοτερο απο το gt
-
Ορίστε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ορίστε;ειπαμε ιταλικα=αναξιοπιστα...δεν αλλαζει για το ελληνα αυτο ..και ας ειναι το ss ελαφρυτερο παραπανω αλογα στα ιδια κυβικα και φθηνοτερο απο το gt
-
Ναι ρε, το διάβασα αυτό, αλλά wtf;
-
τι δεν καταλαβες..ο ελληνας ειναι ελληνας και ακολουθει την μαζικοτητα και ας ειναι το ss συγκριτικα σε ολα καλυτερο απο το gt ο ελληνας αγοραζει και θα αγοραζει gt γιατι ειναι vw ενω το αλλο ειναι ιταλικο και βγαζει προβληματα χωρις να εχει καποιο επιχειρημα να το στηριξει αυτο που λεει..και εγω εχω 2 γερμανικα αμαξια και ενα ιταλικο αλλα τωρα ειμαι απολυτα σιγουρος στο τι θα ξαναπαρω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι ρε, το διάβασα αυτό, αλλά wtf;WTF?
-
Ο χρήστης cavm έγραψε:
βγαζει προβληματα χωρις να εχει καποιο επιχειρημα να το στηριξει αυτο που λεει..Βρε ποιος το κάνει άραγε αυτό...
-
Βαριεμαι ρε μλκ,δειξε λιγο ελεος..
-
Ο χρήστης cavm έγραψε:
τι δεν καταλαβες..ο ελληνας ειναι ελληνας και ακολουθει την μαζικοτητα και ας ειναι το ss συγκριτικα σε ολα καλυτερο απο το gt ο ελληνας αγοραζει και θα αγοραζει gt γιατι ειναι vw ενω το αλλο ειναι ιταλικο και βγαζει προβληματα χωρις να εχει καποιο επιχειρημα να το στηριξει αυτο που λεει..και εγω εχω 2 γερμανικα αμαξια και ενα ιταλικο αλλα τωρα ειμαι απολυτα σιγουρος στο τι θα ξαναπαρω...Τα προβληματα των ιταλικων, και ειδικα των fiat, σιγουρα δεν ειναι μυθος. Golf θα αγορασει για την ποιοτητα κατασκευης του εσωτερικου, των μηχανικων/ηλεκτρικων μερων αλλα και για τη συνολικη αξιοπιστια εναντι του punto που ουτε ποιοτικο ειναι στο εσωτερικο του, για την ακριβεια τα πλαστικα του μου θυμιζουν το yugo της οικογενειας αλλα και φυσικα ουτε αξιοπιστο ειναι. Οπως και να εχει, η συγκριση δεν ειναι σωστη γιατι μιλαμε για διαφορετικης κατηγοριας αλλα και φιλοσοφιας, target group αυτοκινητα.
Χαρακτηριστικο παραδειγμα της αξιοπιστιας των fiat και ειδικα του punto ειναι το punto sporting (προηγουμενο μοντελο) ενος φιλου.
α) Το περνουμε να παμε για καφε και οταν γυρισε το κλειδι αρχισε να δουλευει το βεντιλατερ. Μιλαμε για 10 το πρωι χωρις να εχει δουλεψει καθολου απο το προηγουμενο βραδυ το αυτοκινητο. Το φορτωνει στο γερανο και το παει στην fiat. Οπως το ξεφορτωνε εκει ξεκολησε ο γαντζος του που ειναι κολλημενος στο σασι και πηρε μαζι του και τον προφυλακτηρα. Η ζημια του βεντιλατερ ηταν οτι απλα ειχε ξεκουμπωσει μια φυσα, ελα ομως που δεν δεχοντουσαν ευθυνη για τον αποκολλημενο γαντζο!! Φυσικα μετα απο πολλα τηλεφωνα, επισκεψεις κτλ του τα εφτιαξαν στην εγγυηση.
β) Μετα απο καποιους μηνες δεν επαιρνε μπροστα, δεν μπορω να θυμηθω τον λογο αλλα δεν ηταν μπαταρια.
γ) Το καλυτερο το αφησα για το τελος, μια φορα οπως πηγαινε στο δρομο το ταμπλο του εγινε χριστουγεννιατικο δεντρο και το τιμονι ανταποκρινωταν με πολυ μεγαλυ δυσκολια. Αφου σταματησε στην ακρη, μετα επανηλθε το αυτοκινητο, στην αντιπροσωπεια φυσικα δεν εβλεπαν τιποτα. Του το εκανε αλλες 2-3 φορες, καλα που δεν επαθε και τιποτα και υστερα απο φωνες βρηκαν οτι ειχε προβλημα το τιμονι. Περιμενε ενα ανταλλακτικο απο Ιταλια περιπου για 10 ημερες και μετα του το εφτιαξαν. Αν πληρωνε η ζημια θα ηταν περιπου 500 Ευρω.Ευτυχως ολα αυτα ηταν στην εγγυηση των 5 ετων, η οποια ληγει σε λιγους μηνες και φυσικα σκεφτεται να το δωσει το αυτοκινητο. Προβληματα φυσικα μπορει να σου παρουσιασει και το golf (οπως πχ το παλιο προβλημα του συχρονιζε της 2ας ή το σημαντικοτερο που κωλουσε οταν αλλαζε ο κομπρεσορας με το τουρμπο και εμενες με την προσπεραση στο χερι), αλλα σιγουρα πιο πιθανο ειναι να σου παρουσιασει ενα fiat. Το μονο καλο ειναι οτι αν την παθεις με το punto τουλαχιστον θα λες πως ηταν μια value for money επιλογη, αν την παθεις με το Golf θα ντρεπεσαι να το πεις.
Fiat Grande Punto ABARTH