-
Μια φορά ο αδελφός μου στην Χαϊδελβέργη πήγε να περάσει από μια μικρή διάβαση που είχε κόκκινο εκείνη την ώρα για πεζούς. Δίπλα του ήταν μια κυρία με το παιδάκι της και άρχιζε να τον κράζει. Ένιωσε άσχημα και παραδέχθηκε το λάθος του. Μάλιστα μου είπε ότι ιδίως όταν είναι με μικρά παιδιά οι γονείς στις διαβάσεις και βλέπουν τέτοια εκνευρίζονται γιατί δεν θέλουν (και δικαίως) το παιδί τους να λαμβάνει τέτοια παραδείγματα. Ωραίος τρόπος σκέψης. Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους. Εδώ ίσα ίσα θα έλεγε το παιδί: 'ΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΟΥΝ'
Βασικά για κλάματα είναι
-
αυτο τους χρειάζεται...
http://it.youtube.com/watch?v=J2avdf289 ... re=related
-
8υμαστε πριν λιγα χρονια, στις ειδησεις για 2 μερες εδειχναν αστυνομους να γραφουν πεζους για J-walking. 8εωρητικα πρεπει να ισχυει ακομη ως παραβαση. Εδω γελαμε.
Eπισης οταν στριβουμε απο δρομο με φαναρι με παλωμενο πορτοκαλι, το φαναρι των πεζων ειναι πρασινο, πραγμα που σημαινει οτι οι πεζοι εχουν προτεραιοτητα (αλλιως 8α ηταν πρασινο κ για στριψεις). Σωστα? Κ εδω γελαμε. :S
-
εγω χθες είδα στο δρόμο μου μία...κοτρώνα ίσα με το κεφάλι μου!!! Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και το μόνο ασφαλές που έμεινε να κάνω ήταν να τη 'κεντράρω'!
Έσπασε βάση μηχανής που κρατάει στο σασμάν, στράβωσε μεσαίο καζανάκι, γρατζουνιές στη σωλήνα εξάτμισης και βρήκε στο πίσω άξονα των τροχών χωρις άλλες συνέπειες.
Η πέτρα εκτοξέυτηκε πίσω έτσι ώστε αν ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο θα πήγαινε αν όχι στο παρμπρίζ, τουλάχιστον σο καπο της μηχανης!!!
Ευτυχος δηλαδή που δεν την 'βρήκε' ο 'μπροστινός μου'!!! -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
εγω χθες είδα στο δρόμο μου μία...κοτρώνα ίσα με το κεφάλι μου!!! Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και το μόνο ασφαλές που έμεινε να κάνω ήταν να τη 'κεντράρω'!
Έσπασε βάση μηχανής που κρατάει στο σασμάν, στράβωσε μεσαίο καζανάκι, γρατζουνιές στη σωλήνα εξάτμισης και βρήκε στο πίσω άξονα των τροχών χωρις άλλες συνέπειες.
Η πέτρα εκτοξέυτηκε πίσω έτσι ώστε αν ακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο θα πήγαινε αν όχι στο παρμπρίζ, τουλάχιστον σο καπο της μηχανης!!!
Ευτυχος δηλαδή που δεν την 'βρήκε' ο 'μπροστινός μου'!!!Σε ποιον δρόμο έγινε αυτό;
-
Σε επαρχιακο, έξω απο το μικρό Σούλι!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Σε επαρχιακο, έξω απο το μικρό Σούλι!Άουτς περαστικά!
-
Είδα Ηyundai Tucson με πινακίδα Ε.Ε. Πολωνίας 'GO CRETE'
-
Εμένα στην Αθηνών - Κορίνθου μου έχει τύχει να απογειώσει ο προπορευόμενος κομμάτι από spoiler κάγουρα και μου το έσκασε στο καπώ ευτυχώς ανώδυνα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εμένα στην Αθηνών - Κορίνθου μου έχει τύχει να απογειώσει ο προπορευόμενος κομμάτι από spoiler κάγουρα και μου το έσκασε στο καπώ ευτυχώς ανώδυνα.warp speed?
-
Πήγα και ήρθα Σέρρες, 200χλμ δρόμος και δεν είδα (σχεδόν*) ούτε ένα ζώο! Όλοι πήγαιναν κανονικά, όταν πλησιάζα για προσπέραση έκαναν δεξιά ( ), ούτε χωσίματα από παράδρομους/διασταυρώσεις, σωστή συμπεριφορά σχεδόν όλοι! Και αυτό, παρ'όλη τη ψιχάλα στο ενδιάμεσο και τα δύσκολα σημεία με έργα. Γουάτ δε φακ???
Το σχεδόν πάει σε ένα πουρόγερο με σκούρο σεντάν (δεν πρόλαβα να διακρίνω μάρκα) -που κουβαλούσε και οικογένεια μέσα- που επέμεινε να κάνει προσπέραση παρόλο που είδε ότι ερχόταν κίνηση από το αντίθετο ρεύμα. Δεν κινδυνεψα, είχα 'ασπίδα' μπροστά μου ένα μαύρο Polo, τον είδα έγκαιρα και είχα και αρκετή απόσταση από το Polo. Ο οδηγός του οποίου όμως μαζεύτηκε όσο πιο δεξιά μπορούσε και σίγουρα τρόμαξε. Βεβαίως απέδωσα στο θείο τον 'τριπλό χαιρετισμό' (κόρνα-μεγάλη σκάλα-μεσαίο δάχτυλο) για την ηρωική του προσπάθεια.
Επίσης δεν σχολιάζω το θέαμα 'φώτα θέσης + ομίχλης', μόνο στην Ουτοπία ξέρουν τι ρόλο έχει κάθε λάμπα.
-
-
-
-
Ώρα 1 το ξημέρωμα σε φανάρι της Εκάλης κάνω γρήγορο cruising για ύπνο. Δίπλα μου 911 cabrio, ακούμε και οι δύο jazz στον Εν Λευκω [!] και χαμογελάμε. Μόλις στρίβει στο φανάρι βλέπω δίπλα στο 911 ένα μεγάλο αυτοκόλλητο ferrari Βρήκα κι εγώ τον άλλο ένα που ακούει σοβαρή μουσική βραδιάτικα και μου το χάλασε στο τέλος!
-
Διχασμένη προσωπικότητα
-
Συχνά πετυχαίνω ταρίφες να τοποθετούν πίσω στην καπελιέρα ηχεία από συστήματα 5.1, ξέρετε εκείνους τους μικρούς 'δορυφόρους' . Φαντάζομαι σε φρενάρισμα πανικού ή σύγκρουση τα ηχεία αυτά κυριολεκτικά θα εκτελούν χρέη δορυφόρου ή ακόμα καλλίτερα ρουκέτας στο κεφάλι κάποιου επιβάτη .
-
Αυτό δεν είναι τίποτα. Ταξιτζής είχε, όταν είχε γίνει υποχρεωτικό για λίγο, το μηχάνημα που κόβει αποδείξεις, χύμα μπροστά στο παμπρίζ. Σε κάποια φάση φρέναρε δυνατά και έπεσε κάτω, και άρχισε να μουρμουράει και να βρίζει.
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]